Par Nerevostrong nezinu, bet tagad, kad man ir stress dēļ augstskolas, tad es dažreiz lietoju Stress Stop, tas ir kaut kas līdzīgs laikam Nervostrong, it kā satur dabīgus preparātus. Liekas, ka bišķi noņem to stresu, grūti pateikt.
Lietoju ik pa laikam, kad lielāki stresi. Mazliet palīdz, domāju, ka labākais, kas no bezrecepšu. Bet mans viedoklis nav objektīvs rādītājs, nomierinošiem līdzekļiem uz mani nav nekāda vērā ņemama ietekme. (t)
Lietoju Stress Stop pirms gulēšanas, bet tas vairāk miegam, jo reizēm sanāk strādāt garas stundas un tam rezultātā ir liels nogurums un bezmiegs. Zinu, ka mamma lietoja Nervostrong kādu laiku, viņa teica, ka palīdzēja :)
Laikam tiešām stresa noturība visiem ir dažāda.. Nekad nelietotu nekādus šāda veida preperātus , esmu dzirdējusi no paziņām ap 25-35, ka dzer miega zāles, lai vakaros normāli aizmigtu, nezinu cik tas īsti ir slikti, bet labi tas noteikti arī nav.
Manuprāt, viens no labākajiem! Tur vēl papildus ir komponenti, kas ne tikai nomierina uz doto brīdi, bet arī ievērojami stiprina nervu sistēmu ilgstošākā periodā.
Nopirku, jo domāju, ka 100% iedarbosies man (patīk zāļu tējiņas utml. arī), bet kursu izdzēru un īsti nebija nekādas jēgas. Daudz labāk iedarbojās vīgriežu tēju dzert.