Diezin no kurienes jūs izrāvāt, ka krāsoju matus?:-D
Nekrāsoju, man ir dabīgie tumši, tumši brūnie:-)
Tiesa ir nākotnē padomā kādu šķipsnu nokrāsot, lai gan vairs nezinu...tas bija domāts pie vienas citas frizūras. Tagad es audzēšu metālistu matus tāpēc laikam neies kopā ar stilu. Matu šķipsnas nokrāsotas vairāk punk frizūru stiliņam piedien.
Jā, varbūt mazliet esmu liekulis, nenoliegšu. Bet ne izteikts. Man vnk nesimpatizē geji, tāpēc nepatīk, ka krāso nagus. Bet kā agrāk esmu minējis, tad man ir vienalga par viņiem, ja vienīgi necenšas propagandēt savu ''dzīvesveidu''. Un šādas publiskas bildītes mani nesajūsmina, tieši pretēji. Bet ja pašiem patīk un nebāžas virsū ar šādām lietām, tad tik uz priekšu. Esmu daļēji konservatīvs, daļēji progresīvs savā domāšanā, tāpēc spēju paciest arī tos, kuri man ne pārāk simpatizē, šajā gadījumā gejus, kuri izrādās krāsojot savus nagus, kā sievietes un publicējot šādas bildes. Bet nu lai tā dara, kas man...
NordicBelle: paņem pakāpjas, izskrūvē veco spuldzīti, izņem no iepakojuma jauno un ieskrūvē. Kāda problēma?:-D To nevar tikai mazs bērns izdarīt, kurš pa īsu ir. Spuldzīti ieskrūvēt nav tā saucamais ''vīriešu darbs'':-D Un pieminēto mašīnu labošanu mūsdienās, pilsētās lielākoties tomēr veic servisos, ne paši (ja neskaita elementāras lietas). Lielākā daļa tomēr nesaprot tik labi tehniskās, specifiskās lietas lai to izdarītu. Tas tā.
LV jau Jaunajā gadā dabūs nomināciju kā Cosmo liekulis
(l) atceros, kā 9. klasi beidzot ieguvu titulu ''Klases visnoslēpumainākais'' , tagad būšu Cosmo liekuļu karalis:-P:-D