Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā atsākt uzticēties..

Reitings 17
Reģ: 09.08.2016
Ar puisi esmu kopā 2 gadus un jau sen dzīvojam kopā. No sākuma viss bija skaisti, bijām viens pret otru atklāti utt.. Pēdējā pusgada laikā viņš man ir melojis gan par visādiem sīkumiem gan arī reizēm par nopietnākām lietām. Vairāk nespēju viņam uzticēties, liekas ka viņš man melo uz katra otrā vārda. Esam mēģinājuši par to visu izrunāties, viņš apsola ka labosies, bet es vienkārši ta, neticu. Ļoti mīlu,viņu bet nezinu ko man iesākt, kā man atsākt uzticēties? Ņemot vērā, ka ir zudusi uzticība, sāku no viņa atsvešināties..
20.08.2016 22:21 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Meli diemžēl grauj uzticību divu cilvēku starpā, teikt, ka labosies,vēl nepierāda neko, galvenais ir rīcība,kas to pierāda. :-)
20.08.2016 22:26 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Ja uzticība ir pilnībā zaudēta, tad tik viegli atkal nesāksi uzticēties no jauna un padomā, vai vispār ir vērts, ja visu laiku tev melo un nepārtrauc to darīt.
21.08.2016 00:32 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Es negribu tevi apbēdināt, bet man ir nopietnas bažas, ka meli varētu nebeigsies, jo īpaši ja melo par pilnīgiem sīkumiem - tam cilvēkam izstrādājusies vajadzība melot nevis tāpēc, ka ir kas slēpjams, bet gan melot melošanas pēc.
21.08.2016 00:37 |

Reitings 54
Reģ: 18.09.2015
Reiz bija attiecības ar šādu puisi. Viss arī sākās at maziem nenozīmīgiem meliem. Meli sagrāva gan viņa iepriekšējās attiecibas, gan mūsu, gan nākamās kas viņam bija. Solīja, ka labosies, bet diemžēl ari tie bija meli. Manliekas, ka to labot vienkarši nav iespējams, lai cik žēl tas izklausītos.
22.08.2016 22:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits