Nepatīk puiša ballīšu dzīve

Reitings 7
Reģ: 07.08.2016
Esmu attiecībās pavisam neilgu laiku. Pirms tam biju brīva apmēram divus gadus, esmu noilgojusies pēc harmoniskām attiecībām. Puisis ir mīļš, foršs, taču kārs pēc brīvības, ballīšu un sabiedrības dvēsele. Viņš vienmēr ies uz tusiņiem, kur viņu sauc draugi, neatkarīgi, vai es tieku vai nē. Lai gan mums ir daudz kopīgu draugu, man ir diezgan aizņemts grafiks, tāpēc uz lielāko daļu tusiņu es netieku. Lai gan problēma nav tajā, ka es šaubītos par puiša uzticību, vienalga esmu sapratusi, ka man šāds viņa dzīvesveids nepatīk. Ja mēs tajos tusiņos būtu kopā, būtu cita lieta, taču, ņemot vērā, ka tie bieži notiek bez manis, esmu neapmierināta. Zinu arī to, ka tur ir meitenes, kurām mans puisis patīk.
Puisim esmu par to ieminējusies, viņs atbildēja, ka viņam ir svarīga brīvība, iet pa kreisi viņš netaisās, taču tusiņus turpinās apmeklēt. Iemesla viņam to pārmest man nav. Es arī negribu but draudzene, kas nepamatoti ierobežo viņa brīvību un izsaka liekus pārmetumus. Tāpec nezinu, ko man tagad darīt, vai nu cīnīties ar sevi, mēģināt sev iestāstīt, ka viss būs kārtībā un attiecībās jādod brīvība, vai arī pamest puisi, kamēr šīs attiecības nav kļuvušas pārāk nopietnas un meklēt citu, kuram nebūs tik izteikta vēlme ballēties un tādu, kurš vairāk brīvā laika vēlēsies pavadīt kopā.
17.08.2016 22:34 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Oij, es neizlasiju visu diskusiju, nepamanīju vecumu. :)
18.08.2016 00:21 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nu tā kā neilgi tiekaties, varbūt puisis vēl nejūtas tā, ka būtu jāmaina ikdienas ieradumi, īpaši, ja tas nav nozagtais laiks jums kopā, bet laiks, kuru tāpat būtu šķirti. Vai viņš katru nogali kaut kur iet? Kādas intereses?
18.08.2016 00:23 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Lai jau puisis tusējas. Tu vinam to nevari aizliegt un tas ir pilnīgi normāli. Ja nespēj to pienemt labāk škiraties.
18.08.2016 00:30 |

Reitings 51
Reģ: 14.10.2015
Vai nu Tev ir jāspēj pieņemt un pašai ballēties, vai Tev būs ļoti grūti.:-/
Iespējams, ka viņš vēl nav izaudzis no tusiņu laika un pilnīgas brīvības.
Nevaru teikt, ka uzreiz, bet zinu puisi, kurš satika meiteni un atmeta lielo tusēšanos un pat smēķēšanu viņas dēļ. Un nebija tā, ka jutās apspiests, vienkārši izauga, mazāk interesēja. Protams, kādreiz aiziet gan atsevišķi, gan kopā, bet ne tā, kā Tu apraksti, ka gatavs jebkuram aicinātājam iet līdzi.
Tā kā veiksmi Tev :-)
18.08.2016 00:39 |

Reitings 14
Reģ: 28.09.2015
Viss atkarīgs arī no tā , cik puisis ir iejūtīgs un ja esi viņam svarīga , tad izdarīs visu tavam sirdsmieram . ;-)
18.08.2016 00:53 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
pirmkart, jus tiekaties tikai divus menesus!!! par kada bernina pieteiksanos tu runa!??? ju dzivojat jau kopa!??
no tava ievada saprotu, ka sis ir pirmas tadas nopietnaks attiecibas!! bet neparlec pari etapiem tu esi pasa attieicibu sakuma!! ka jau meitnes mineja- ir vajadzigs laiks! un ari vecums puisiem citreiz noskaa to, cik ilgs laiks un vai tuvakajos gados, kas mainisies!
manas attieicbas ar nu jau esos viru ari sakas aptuveni ta, nedzivojam viena pilseta, tikamies labi ja reizi menesi, zinaju, ka vins visu laiku ir ara ar draugiem un tuse apkart, kad parcelos uz vienu pilsetu un it k sakam dzivot kopa, ari tad vins turpinaja sadu dzivesveidu un man tas loti nepatika un ari biezi negribeju doties uz kartejo tusinu!!
bija daudz stridu un daudz runasanu!! no manas puses bija uzstadijums, ka sis ir nopietnas attieicbas ar nakotnes planiem ( ne tikai no manas puses abi bija uz viena vilna par so tematu), un es vina teicu, ja vins neatbrivos man vietu, tad nekur talu netiksim! un vins piekrita, bet teica, ka vinam tas panems mazdruscin laiku, lai nejustos pilnigi izsits no sliedem!
tev situacija ir savadak, jo jus esat jauni, nav teiks, ka sis ir Tas attieicbas, jus esat tik neilgi kopa un ... jums ir jaizrunajas, kur esat un uz ko virzaties un ir jadod laiks!!
18.08.2016 01:01 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Manuprāt, šī ir attiecību nr.1 problēma - vēlme otru cilvēku mēģināt pārveidot vai ierobežot savu vēlmju labā. Puisis jau ir pateicis savu vārdu - viņš netaisās atteikties no ballītēm. Viss. Pārējais paliek meitenes ziņā - pieņemt to vai nē. Cilvēks bijis pietiekami godīgs, lai atzītu, ka nevēlas mainīt savu dzīvesveidu. Viss pārējais paliek sievietes ziņā. Ja ir gatava to pieņemt - uz priekšu! Bez pārmetumiem un scēnām! Ja nav - katrs dodas uz savu pusi! Nespēju saprast cilvēkus, kuri mēģina viens otru pārveidot. Ja attiecību sākumā jau tiek pateikts, ka tādā un tādā ziņā cilvēks mainīties netaisās, tad tā nav konkrētā cilvēka problēma, bet gan tās personas, kura apņemas to ievērot, bet beigu beigās tik un tā cenšas savu otro pusīti pārveidot.
18.08.2016 02:16 |

Reitings 1653
+++ Ophelia
18.08.2016 02:20 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Tāpec nezinu, ko man tagad darīt, vai nu cīnīties ar sevi, mēģināt sev iestāstīt, ka viss būs kārtībā un attiecībās jādod brīvība, vai arī pamest puisi, kamēr šīs attiecības nav kļuvušas pārāk nopietnas

Es gan šādu problēmu nesaskatīju.
18.08.2016 05:23 |

Reitings 2350
Tas bija attiecināms uz Ophelia nr.problēmu.
18.08.2016 05:24 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Ja attiecību sākumā jau tiek pateikts, ka tādā un tādā ziņā cilvēks mainīties netaisās, tad tā nav konkrētā cilvēka problēma, bet gan tās personas, kura apņemas to ievērot, bet beigu beigās tik un tā cenšas savu otro pusīti pārveidot.

Āmen.
18.08.2016 05:26 |

Reitings 2350
Es gan subjektīvi izvērtētu visus plusiņus un mīnusiņus, bet jūs, visticamāk, abi cietīsiet šādās attiecībās un jūsu starpā ļoti bieži valdīs spriedze. Parasti gan līdz ar attiecību iesākšanos ballēšanās mazliet norimst, bet šeit, acīmredzot tā ir pat vairāk kā svarīga dzīves sastāvdaļa. Ja jūsu priekšstats par attiecībām atšķiras, respektīvi, viņam ir vēlme pēc ballīšu dzīves, bet tu labprātāk vairāk laika pavadītu divatā, tad tas rūgtums mazāks nepaliks. Tas jau nav slikti, ka viņš savos 22 grib ballēt, jo nav jau trīsdesmitgadnieks, tāpat kā nav nosodāma vēlme pēc nopietnākām attiecībām kā tev spēj sniegt šis vīrietis. Es droši vien ietu katrs savu ceļu, nevis brauktu auzās. :-)
18.08.2016 05:41 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Nu 22 gadi ir riktīgs vēl ballīšu zvērs... Neticu, ka tur kkas vairāk nav iesaistīts tajā visā..
Jo lai vai kā, kad man tagad parādījās vīrietis (pati esmu tā, kas dievināja ballītes), piepeši parādījās citas prioritātes - otrs cilvēks. Varam stundām ilgi pastaigāties, parunāt un tās ballītes man neinteresē vairāk. Jo visu uzmanību saņemu no otra cilvēka.
Negribi pamest darbu vai mazāk strādāt? Tev nav jāraujas kā zirgam, ja šīs attiecības ir svarīgas, nepieciešams pievērst uzmanību otram.
18.08.2016 06:57 |

Reitings 1653
Enija- tā nu gan nav vienmēr. Zinu pāri kur abi divi ir loooooti lieli tusētāji un ballējas gandriz vienmer kopā un pa visurieni- ballitem, klubiem,festivaliem. Visur! Un abiem vairak par 22. Tapec attiecibas javeido ar sev lidzigu cilveku.
18.08.2016 07:53 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nu es nezinu gan, vai to ballēšanās kāri vienmēr var norakstīt uz agru jaunību. Man ir tuvu 30, zinu, ka savas ģimenes, paziņu, radu acīs arī izskatos kā mūžīgā ballētāja, kaut gan tā nejūtos. Vienkārši, ja nesēžu mājās divatā ar vīru visas brīvdienas, tad uzreiz rodas tāds iespaids. Man ir ļoti, ļoti svarīgi būt ar draugiem, pavadīt laiku kopā, arī ballēties, jo..es tā atpūšos, es tā esmu pieradusi un man vienalga, cik man gadu un, kā vajadzētu būt. Tagad arī vīrs vairāk tajā piedalās, jo tagad, kad ir sava māja, bieži uzņemam ciemiņus šeit kopā.
Ar to visu es gribu teikt, ka mani par rāmu lauleni nepadarītu neviens vīrietis, es neesmu tāda, kurai pietiek tikai ar otra cilvēka klātbūtni, kopā būšanu, pastaigām, romantiku, sarunām. Un, ja cilvēks tiešām tāds ir, tad viņš tāds ir gan 20, gan 30 gados. Un nav taisnīgi prasīt, lai viņš sevi maina tika tāpēc, ka otrs to grib.
Un ieteikums meitenei iet prom no darba, lai vairāk pavadītu laiku ar puisi, vispār ir absurds. Viņi ir kopā divus mēnešus! Divus mēnešus! Viņi nav ne kopdzīvē, ne precēti, ne vispār ir skaidrs, vai viņiem ir kāda nākotne kopā.
18.08.2016 08:14 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Es tādas attiecības neturpinātu, mīļā miera labad.
Divi mēneši nav nekas.
Tu bieži netiec kāpēc? Jo negribi vai nevari? Ja negribi, tad par ko mēs te runājam.. Ja nevari, tad kāpēc viņš tik bieži var? Vnk jums ir dažādas prioritātes.
18.08.2016 09:04 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es teiksu taa, kamer vins gribes vins ari ies. Tu varesi raudat, lamat, drauset vai vispar nerunat, tas neko dizu nemainis. Zinu vairakus tadus ballisu zverus, vini nekrapj, vismaz nekad nav manits, bet dzer gan daudz. Un tiesi lielais alko daudzums ir lielaka problema viniem ne pats fakts, ka tusee.
18.08.2016 09:07 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vai tad tas uzreiz nozīmē milzīgu alkohola patēriņu?
18.08.2016 09:10 |

Reitings 7682
Un vispar ... vinam ir tikai 22 gadi. Ko tu gaidiji?! :) Saja vecuma nav jaiekal sevi vazas. Kapec ta jasteidzas klut nopietnam un pieaugusam?! Es ja dzivo velreiz, butu vairak veltijusi laiku sev.
18.08.2016 09:12 |

Reitings 7682
Marissa
Ne vienmer protams. Bet gadijumks ko es zinu ta ar laiku kluva problema.
Bet es esmi lidziga tev, tam ko aprakstiji. Man ar tulit jau 30, bet man vel joprojam patik aiziet uz klubinu, patik pasedesanas ar draugiem, visadas altivitates, tiksanas ar draudzenem. Man to vajag un viss. Ja kads gribetu mani traki ierobzot, nekas labs tur nesanaktu.
18.08.2016 09:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits