Labvakar ! Diena tāda , jau vairs nekāda.. vakars klāt.. un kāda nozīme pagātnei. (t) Dzirdēju ļoti labus vārdus kurus izteica par mani kāda dāma.. Vērā ņemama dāma. Bet man tas maz ko izsaka, man viņa nav vajadzīga nekam , tikai paklausīties, kik es labs utt. tas vienmēr ir patīkami. (l)
Ģirt, šai dienai nebija ne vainas. Patiesībā - ļoti forša diena! :-) Kā tev šodien? Sophie, Kanādā ir ļoti daudz saulainu dienu visu cauru gadu. Un vasaras ir karstas - vismaz ap +30. 8-) Reāli biju pavisam aizmirsusi, ka LV ar vasarām ir kā ir... :-D Paldies Visumam par atgādinājumu! :-D
Ahaha, draugs tagad sēž ar bēbīti, runājas ar viņu un bēbis tā kā atbild un gugina un tad izklausījās, ka viņa saka - bļā-a :D Esmu dzīvojusi 2 mēnešus laukos ar sauso tualeti, nu galīgi čau, biju maza, bail bija, ka iekritīšu tajā caurumā. :D
Story viņa man ik pēc 3-4 h mostas, viņai iekšējais pulkstenis tāds, laikam. Ir reizes, kad guļ visu nakti un ir reizes, kad mostās 2x. Kā tavējais guļ?
Vīrs man Latvijas krievs. No tuviniekiem - tikai mamma un vīra vecāki. Protmas, vēl kaudze ar draugiem un paziņām, jo viss apzinīgais mūžs nodzīvots Rīgā. Jā, tie attālumi ir traki. Gribētos jau tuvāk dzīvot, bet nu jau neko nepadarīsi - Kanāda mums ļoti patīk un uz citu valsti pārvākties nav mūsu plānos.
Mans 2 mēnešos pa nakti negulēja un es arī. Mocījāmies abi, jo atgrūda pieniņu, bet nu jau guļ labāk. Ceļās kādas 2-3 reizes, bet nerunājās, pačīkst, ka grib pieniņu, paēd un čuč tālāk :)
Man sausās wc asociējas ar bērnību un vasarnīcām :) Vēl viena lieta ienāca atmiņā.. es nezinu, kā to sauc, bet tāda kā ūdens tvertne ar puļķi apakšā.. kuru paspiežot iekšā.. sāk līt ūdens (roku mazgāšanai) :)
sausās wc var iemest rauga pikuci.. un nopludināt visu.. mums skolā, pamatenē, bija sausās.. :D un bija arī kādas 10 rauga pakas sametis viens draugs :D 3 days off
Nu iespējams nepaviecās ar konkrēto vasaru... Kaut gan vīramāte mūs apciemoja pagājušogad vasarā un atceros, ka Latvijā bija joprojām lietains un auksts pēc sarunām pa skype ar vīratēvu... (t)
Story Aw. Tu ar krūti baro/baroji? Nu mana princese gan runājās un gaida, kad viņai ko teiks un tad uzmanīgi klausās, it kā visu saprastu, tik smieklīga. Vai arī man vnk liekas, ka viņa ir smieklīga un citiem nē, jo viņa ir manējā :D