Par to parkošanos un bildēm FB - es pusē gadījumu parkojos kā blondīne. Ne jau tāpēc, ka neprastu parkoties normāli, bet gan tāpēc, ka piem. lielveikalu stāvvietas, kuras reizēm ir nejēdzīgi šauras, pārējie parkojas šķībi, un es nevaru noparkoties taisni, ja man abās pusēs esošie ir noparkojušies šķībi greizi. Tie aizbrauc, manu auto nofotografē un ieliek FB.
Vēl tracina gudrīši, kuri nofotografē BMW X5, Porsche Cayenne vai Volvo XC90 invalīdu vai ģimeņu vietās. I.D.I.O.T.I. Kāpēc invalīdam vai 3 bērnu ģimenei nevarētu būt dārgs auto??? Kas tā par 1990. gada domāšanu?! Man kaimiņos dzīvoja vīrietis - invalīds ar vienu kāju, viņš bija turīgs uzņēmējs, viņam bija krutākā mašīna rajonā. Kas tur slikts, ka turīgs uzņēmējs ir nopelnījis naudu luksīgam auto un audzina 3 bērnus? Tas taču ir super! A nē, sanāk tā, ja es izlemju dzemdēt bērnu, tad man jāpārdod mans BMW un jānopērk sarūsējis 3.golfs universālis.
Es nerunāju par gadījumiem, kad noliek invalīdu vietā bez attiecīgās apliecības logā, jā, tas ir slimi.