Suns- nezinu, ko darīt.

Reitings 61
Reģ: 29.01.2009
Tad nu izklāstīšu savu problēmu, un ceru, ka palīdzēsiet ar padomu, nevis nosodījumu. Pirms diviem gadiem, draugs izteica vēlmi, ka grib suni. Es neesmu nekāda dzīvnieku mīle, bet tobrīd piekritu ar nosacījumu, ka visas rūpes par suni jāuzņemas viņam pašam. Viss bija labi, līdz draugs nomainīja darbu. Šobrīd viss ir pagriezies kājām gaisā. Draugam ir specifisks darbs, kura dēļ viņš mājās ir tikai pāris dienas mēnesī. Tagad visas rūpes ir uzgrūstas man. Es saku godīgi, ka man tas suns galīgi nepatīk, viņš mani tracina, līdz ar to, es nevaru par viņu parūpēties tā, kā būtu vajadzīgs. Viņš ir liels suns. Esmu mājās viena ar suni un zīdainīti, katra pastaiga man izvēršas par murgu, netieku galā ar viņu. Tagad katru vakaru man birst asaras, jo nevaru izturēt to suni. Es sāku domāt, par jaunu saimnieku meklēšanu, kuri to suni mīlēs. Tagad mani moka sirdsapziņa, ko darīt- mocīt sevi un suni arī turpmāk, vai tomēr atrast viņam jaunas mājas. Ko jūs ieteiktu?
13.08.2016 22:19 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Vīrietim ar to ir kaut kas jādara. Suns jau nav vainīgs, un jaunas mājas būtu lieliska opcija. Visi būtu laimīgāki. Es ļoti labi zinu, kā tas ir - es esmu izteikta kaķu mīle, bet suņi man nu tā... ne visai, draugs grib suni, es it kā esmu par, jo man dzīvnieki patīk, bet uzreiz saku, ka par suni nerūpēšos, un tāpēc draugs minstinās. Savukārt man ir kaķis, kas ne īpaši patīk manam draugam, bet es arī viņam neuzgrūžu rūpes par kaķi. Ja kādreiz ir kaut kas jāpalīdz, tad dodu konkrētas norādes "iznest WC saturu" vai "paturēt, kamēr griežu nagus". Manuprāt, ir ļoti egoistiski otram cilvēkam uztiept sava dzīvnieka aprūpi, jo ne jau visiem patīk suņi/ kaķi/ putni/ pundurcūkas/ plikie dzīvnieki/ grauzēji, ....
Tai pat laikā jebkuram vīrietim būs jāsamierinās ar manu kaķi, jo kaķis man ir ļoti, ļoti svarīgs.
16.08.2016 00:19 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
Daly! Akmandievs, ka es tevi saprotu. Man ir līdzīga situācija - draugs, suns un es.
19.09.2016 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits