Meklēju sonogrāfi, kas runā, kas pastāsta vai viss ok, kas ĻAUJ ieskatīties ekrān, kas atbild arī uz kādu jautājumu.
Mana pieredze - Imantas poliklīnika, dr. Piekalniete. Briesmīgi un Augstprātīgi.
Ienācām kabinetā (bijām divas reizes un abas identiskas) un jutāmies vainīgi , ka esam šamo iztraucējuši. Uz jautājumiem neatbildēja, ignorēja. Ekrānu pret mani pat nepagrieza. Par bērna dzimumu pateica tā starpcitu - laikam puika... Mēģināju teikt, ka nokļuvu slimnīcā un tur mērījumi atšķiras, par to dabūju dubulto ignor + acu skatienu, kas sūta mani nošauties.
Pats process bija ļoti sāpīgs, ar piebildi viņai jāredz un punkts, jo nepareizi guļ...
Man gan domāt, ka šim procesam jābūt patīkamam vai neitrālam. Abi ar vīru palikām reāli bēdīgi un vīlušies.
Es saprotu, esam KĀRTĒJIE, bet vai tāpēc attieksmei jābūt tādai?
Pēc sonogrāfijas tā arī nesapratu, vai viss ok, vai tiešām puika, vai jāpievērš uzmanība kam. Un nav arī bildīte :(
Varbūt kāda var ieteikt sonogrāfu, kas vismaz pasaka - guļ labi/pareizi/nepareizi, attīstas atbilstoši laikam, te nu viņš tāds izskatās. Nu respektīvi ar cilvēcisku attieksmi, jo katram no mums tas ir īpašs laiks. ;)
Paldies jau iepriekš!