Bet es nestāstīšu visiem apkārt ka esmo baigā varone jo ar sīko nosēdēju mājās.
Pienaaks tavs laiks un tad jau redzeesim :-D
Nee, es neesmu mamma - varone, bet man ljooooti nepatik shaadi parmetumi - "ko tad tu? tu jau neko nedari, seedi tik maajaas!" Un jaa! Taadi tieshaam veel sodien ir. Protams, no taalaam pazinjaam, kuri ik pa laikam uzzvana, bet ir. Un NordicBelle ljooooti precizi aprakstija mammu ritmu. Mans velais riits ir ap 8, tad parvacamies ra berniem uz viesistabu, es padzeru kafiju, virs jau ir pargerbis bernus, nomazgajis mutes, tad taisu brokastis, nu tam bernam neiedosi pliku desu, vinjam vajag kartigas brokastis, kamer berns paed, tikmer pati savedos kartiibaa, tad jau jamazgaa zobi, rokas, jasaliek pamperu soma, jauztaisa kaada auglju karbinja bernam lidzi, jaielej tirs udens kruzitee, japargerbj no majas drebem uz aras dreebeem, aa beebim jauztaisa pudele, tad peec 30-45 minushu taisishanas varam iet aaraa. Parskrienu apkart dzivoklim vai viss ir izslegts ejam ara - vai nu spelju grupinja, vai dziedashanas grupinj, vai dejoshanas grupinja vai vienkarshi parks. Izaudazamies pa grupinju skrienam majas, taisu pusdienas, pabaroju bernus, lieku guleet, ja paveicaas abi gulj, ja nee, ar mazo jaspelejas, vinjam vajag uzmanibu! Japaspeej veel uztaisit vakarinjas, kopaa ar berniem aizskriet uz vietejo lauksmainieka veikalu nopirkt svaigu galju, darzenjus, augljus, atskriet majas, to vis upagatavot, aa un dreebes, jaieliek mazgat drebes, jaiznjem ara, jaizzave, jaizgludina, jazsuuc paklaaji, jauzmazgaa gridas, japariet pari putekljiem, aa virs maajaas, paedam vakarinjas, vinjsh kameer bernus mazgaa,pargerbj, tikmer es sakopju virtuvi, edamistabu... ahh, jau 22..tad mazliet cosmo, jau 23, dusha, zobi, un gulta... ja paveicas pa nakti tik 2 reizes japieceljas, ja nee, tad nu peec situacijas. Un ritdiena, tak atkal taa pati ritdiena, jasagatavojas ritdienai, jasamazgaa berniem pudeles, jauztaisa viram shopping lists...
un jaa, laikam vieglaak iet uz darbu no 9-6...