Algas lielums

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Vakar plaapaajaam ar draugu par algaam, par to, ka it kaa pelni vairaak bet taapat nekam nepietiek :D Un tad man radaas jautaajums, kaa jus domajiet:
1. vai virietim ir ok pelnit 1500 uz papira kas sanak 1100 uz rokas. Vai pie tadas algas par apstaties un neaugt taalaak? Izgliitiiiba un pieredze savaa jomaa ir.
2. sievietei tas pats, tikai ciparins uz rokas sanaak 800eur. Vai pietiek vai ari izmisiigi mekleet ko labaaku?
Jaanem veeraa , ka abi jau esam nomainijusi darbus 2-3 tuvaako 3 gadu laikaa lai tikai buutu lielaaka alga.
Kaadi viedokli, meitenes?????
12.08.2016 08:33 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
man šķiet, ka atšķirās jomas, kurās vairāk strādā vīrieši un kurās sievietes, tāpēc valda uzskatas, ka vīrieši pelna vairāk. neticu, ka arvien vienā amatā maksās vairāk dēļ dzimuma.
es droši vien nostrādātu kādu laiciņu un skatītos kādas iespējas ir esošajā kompānijā. cilvēki jau netiek pie 2000 eiro algas (tas ir kā piemērs par lielu ciparu LV) vnk aizejot uz darba interviju, parasti ir jāiestrādājās un jāpierāda sevi, lai kompānija bīdītu tālāk. vismaz lielās kompānijās tā ir.
12.08.2016 10:21 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Tie skaitļi pilnīgi noteikti nav griesti, pie kuriem apstāties. It sevišķi, ja plānojat bērnus.
12.08.2016 13:55 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Priekš LV jūs jau sanemat loti neslikti. Akli skriet pēc naudas un stradat kur tik vairak maksa ir loti nepareizs tonis. Ta pie lielakas naudas ari netiksiet Galvenais lai darbs patiktu un to daritu no sirds.
12.08.2016 13:59 |

Reitings 55
Reģ: 10.07.2016
Es strādāju veikalā. Pelnu centus salīdzinājumā ar jūsu algām. Draugs arī strādā veikalā. Kopējie ieņēmumi ir + - 600 eur. Ir normāli, dzīvokli īrējam, paēduši esam, šad tad var atļauties aiziet uz restorānu vai kaut ko dārgāku. Nezinu, kur jūs visi iepērkaties, bet ja paskatās uz cenām, tad pārtika ir salīdzinoši lēta. Labu un kvalitātīvu un garšīgu pārtiku var nopirkt liidz 10 vai 20 euro. Apģērbus tāpat. Protams, ja grib braukt uz Havaju salām, ēst melnos ikrus un peldēties piemājas baseinā, tad jau loģiski ka vajag pelnīt daudz. Esam apmierināti ar minimālajām. Nekas traks.
12.08.2016 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits