Ienīstu topošo vīra māti

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sveiki. Lieta sekojoša, tikko kā iepazinos ar savu topošo vīra māti, likās, ka man ir paveicies vairāk par visu uz pasaules.. Es kļūdijos.. Mums bija lieliskas attiecības..
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts.. Tagad notiek ļaunākais.
Esmu grūtniece, jau 3,5 mēnesī..
Mana topošā vīra māte, cenšas mani izšķirt ar manu vīrieti.. Viņa zvana viņam (ikdienā, paldies Dievam nevar satikt ikdienā, jo dzīvojam citā pilsētā), viņa zvana viņam, pirmais ko viņa sāka viņam teikt ir, ka bērns ko gaidu nav iespējams viņa, ka es viņu izputināšot, ka izmetīšot uz ielas.. Tas man ļoti aizskāra, mans vīrietis man to pats izstāstīja, es protams tēloju nesalaužamo un pasmējos par to, un abi padomājām, la viņa nav viss ar galvu..
Tad pēc nedēļas sekoja nākošais gājiens, viņa zvanīja un bez puķēm sāka teikt, ka es savu vīrieti esot mainījusi, viņš nesmaidot, viņš esot nelaimīgs, lai viņš savācot mantas un ejot pie viņas dzīvot, lai pametot mani. Ka viņa esot kļūdījusies manī..
Nu protams es visu stāstu saīsinu un stāstu to galveno, ir ļoti daudz sīkumi vēl.. Bet es nesaprotu, ko viņa vēlas panākt..
Kā var būt (Dievs piedod) tāda kuce, taisīt šādus pigorus manā grūtniecības laikā.
Pietam, sakiet ko gribiet, bet no pēdējā zvana, kad viņa zvanīja viņam man vēders sāp katru dienu.. Mamma mana uzskata, ka tā ragana labprāt gribētu šo mazo izraut no manis, bet viņai nekas nesanāks. Mani protams ļoti sāpina tas, ka viņa šādi pret mani izturās, un ka viņa ar savām domām ir gatava uz jebko un noteikti iet pie savām kāršu tantēm un kur nu vēl, lai izdotos viss pēc viņas prāta. Bet es nesaprotu, kas viņai ir slikti?
Es viņas dēlu izvilku no parādiem, no dzīves kuras viņš muka pats.. Viņa man teica paldies par to, kas notiek tagad? Kas ar to sievieti ir noticis?
Kāds ir jūsu viedoklis par šo? Kā Jums ir jūsu vīra/drauga māti?
11.08.2016 23:09 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Nerea- Es domāju ka tur nav pēkšni un gan jau autore pati daudz ko noklusē,lai pataisitu sevi kā labino.
12.08.2016 13:52 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Lasot šejienes ieteikumus, kļūst skaidrs, kāpēc starp cilvēkiem ir tik nesakārtotas un naidīgas attiecības. Katrs sasūcas sevī negatīvo un tā arī iet pa dzīvi, barodamies viens no otra un mēģinot viens otru pārspēt.
Šķiet, galva uz pleciem ir tikai Trīnei.
Problēma ir tajā, ka te neviena no pusēm nemāk komunicēt. Ne vīramāte, ne diskusijas autore.
Vīramātei, acīmredzot, ir kāds ērkšķis iedūries sirdī un viņa skalda kā māk. Es neticu, ka pat "visļaunākajam" cilvēkam apsēžoties pretī, ieskatoties acīs un uzaicinot mierīgi pastāstīt visu, kas viņu neapmierina, pasakot, ka tas Tev ir nepatīkami un sāpīgi, viņš nenomainītu attieksmi uz visiem laikiem.
Varbūt viņa baidās pazaudēt dēlu, varbūt viņa baidās, ka Tu esi izmantotāja (ko arī viņa pati atklāj), varbūt ..., varbūt...
Es nesaku, ka viņa rīkojas adekvāti. Es saku, ka ar adekvātu reakciju var atkausēt viņas sirdi un atrisināt problēmas, parādot, ka Tu esi racionāls un saprātīgs cilvēks, kam var uzticēties un kurš viņas dēlam ir labvēlīgs. Atbildēšana viņas valodā tikai veicinās nesaskaņas. Emocijas - naids pret naidu; karš pret karu - tas ir tas, kā 99% cilvēku risina nesaskaņas. Bet cik no viņiem tiešām tā arī atrisina? NEVIENS!
Ja tas būtu svešs cilvēks, ok, var ignorēt. Bet tā ir Tava bērna vecmāmiņa un es domāju, ka ir vērts papūlēties un pārkāpt sev pāri, lai draudzīgi dotos pie viņas, nevis zākātu par to, cik viņa slima un uzskaitītu iemeslus, kāpēc ir nicināma.
Esi gudrāka :)
12.08.2016 13:55 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Mīļās sirdis, beidziet būt naivas, izrunāšanās te nepalīdzēs! (t)
Pēc simptomiem tik tiešām izskatās pēc garīgas slimības. Ir bijusi pieredze ar paranoidālās šizofrēnijas slimnieku, kuram bija tādi paši putni atlidojuši. Tā kā labprātīgi viņa pati nekur, visticamāk, ka nebrauks, tad iesaku ignorēt. Ja vīrs, vēlas, lai komunicē, bet piekodini, lai tev savu māti nelaiž klāt, neatbildi uz zvaniem, izslēdz no savas dzīves uz šiem mēnešiem. Neiedziļinies tajos murgos, jo tiem nav nekāda racionāla pamata. Tad, kad vienā jaukā dienā saies galīgi tūtā, tad arī varēsiet saukt ārstus un policiju. Viņu var piespiedu kārtā aizvest uz Tvaika ielu, bet tikai tad, ja viņa fiziski apdraud sevi vai citus. Ja labi kaimiņi, tad varbūt variet sarunāt, ka lai ziņo, ja viņi dzird, ka ar mammu palicis pavisam slikti.
12.08.2016 13:57 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, bērna vecmāmņa. Es baidītos tādu laist bērnam tuvumā. Sorry, esmu skeptiska pret šādām izpausmēm. Zinu, ka nojūdzies cilvēks ir bīstams.
12.08.2016 14:05 |

Reitings 1653
Gan jau autore pati kaut ko sadarija un tagad izliekas par labinjo un kipa stavokli tapec var pirncesiiti telot kurai neko sliktu nedriks teikt. Pretigi (t)
12.08.2016 14:07 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
esmu skeptiska pret šādām izpausmēm. Zinu, ka nojūdzies cilvēks ir bīstams.

+++
Un ir ļoooti labi un jauki (un to es saku bez ironijas), ka jūs, kas mēģinat te spēlēt uz jūtām un iesakat no sirds izrunāties, lai problēmas atrisinātu neesat ar tādiem cilvēkiem bijušas kontaktā un nezinat, ka ar putniem nevar NEKO sarunāt.
12.08.2016 14:08 |

Reitings 1653
Turklāt ignorēšana noteikti NAV variants. Tā tomēr ir tava otra mamma. Tava dela vecmamma, viens no pasiem, pasiem tuvakajiem cilvekiem. Biezak vai retak bet tapt bus jakontateltajas daudz un bernam vecmam bus tikpat vajadziga ka mamma. Ja tavs virietis ir ists virietis nevis lupata,lai noorganize jums visiem kopa draudzigu pasedesanu kur draudziga mieriga toni visu izrunasiet un uzzinasiet kas vinjai tevi ta besii. Vai piezvani un norganize pati. Vislabakais variants manuprat.
12.08.2016 14:11 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
exDellicious, tu saprati manu domu. :) reti kurš cilvēks spēj pieņemt domu, ka nevis pasaule jālauž, bet jāsāk ar sevi un jāpieņem cilvēki kādi tie ir, nevis jācenšās tos mainīt un, ja nesanāk jāizmet mēslainē. esi lasīju manis nosaukto grāmatu?
dienvidija, izlasi savus murgojumus, neesi ārsts, bet nosaki diagnozes, ne redzējusi sievieti, ne runājusi, tik nes kaut kādu sviestu.
ak, pareizi, jūs visu ziniet un citi neko. citiem nav pieredzes nekādas :-D
inga, tu esi eksperts bez izglītības un tikai tev ir taisnība, esi pelnījusi medaļu. :-P
12.08.2016 14:17 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Rvis
Ja topošā vīra māte tik slikti izturas, tad manuprāt ar tādu varētu vispār pārtraukt kontaktu un nosplauties vai bērna vecmamma vai kas.... tas viss ir ļoti aizvainojoši. Un nav ko ķerties pie radiniekiem. Bieži vien apkārt var būt patīkamāki un izpalīdzīgaki cilvēki.
12.08.2016 14:19 |

Reitings 1129
Trīne1 tas, ka tu man nepiekrīti, nenozīmē, ka tie ir murgi un tā varētu nebūt taisnība.
12.08.2016 14:20 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
Tik zināma situācija tik ne ar vīra māti. nevēlos stāstīt, bet viņa ir slima. un slimi cilvēki jāžēlo. viņa ir ļoti vāja ja var ticēt visam ko citi saka.
man arī nāca mājas un teica,ka palikšu stāvokli un mani izmetīs vīrs no mājām. muļķības neesmu stāvokli un neesmu izmesta. tas bija sen kad man to teica tad teica,ka pēc trim gadiem būs. ir pagājuši vairāk nekā trīs gadi. nemēslo sev dvēseli un neņem pa nopietno.
12.08.2016 14:24 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Kāda vēl otra mamma? Kāds vēl pats,pats tuvākais cilvēks?(t)(t)
Bērnam ir vajadzīgi abi vecāki,bez vecmammām izaugs dzīvs un vesels. Tādiem šīzo palīdz tikai ingorēšana,kamēr Tu cepies par katru teikumu,tikmēr viņa arī ņemas. Drīzāk izklausās,ka viņai kāds normāli izskalojis smadzenes,ja jau sākumā bija tīri sakarīga sieviete.
12.08.2016 14:24 |

Reitings 1653
sophies_world- Nekadu sliktu izturesanos es tur nesaskatiju. Un noteikti lai kada ari viramate mebutu, vinai ir jacensas palidzet un jakontaktejas regulari, vismaz ja cilveks ir labi audzinats. Ja nu tiesam vina ir nopisusies ar citu vai ir gold diggere kas seezj vinam uz kakla? No tuksa gaisa sadi apvainojumi nerodas.. Te labi redzams ka autore visu nestasta un telo no sevis neiazskaramo princesi jo ir stavokli, loti pretigi. Labak butu pati aizbraukusi un atvainojusies (pat ja nezin par ko) un vel ir variants ir lai vina parvacas uz laicinju dzivot pie jums un lai virietis vinai kadu laicinu pievers daudz vairak uzmanibas neka tev. Varbut tad vina atmaigs un mainisies. Visticamak baidas ka vinas deel zaudes savu delu (lai gan normala gadijums ta protams nekad nevajadzetu notikt) bet mes nezinam kada ir autores dzeks,varbut tads pats jukusais.
12.08.2016 14:27 |

Reitings 1414
Tev tam nav nekāda pamatojuma, jo reāli cilvēku nezini. Tas ir tikai autores subjektīvais viedoklis, nav uzklausītas abas puses.
Empātijas nekādas.. Tvaika iela, ignorēt, nelaist klāt utt.
Iesaku: https://www.youtube.com/watch?v=yXcmkSqAqTI
12.08.2016 14:28 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Trīne, Tev būtu vērts vēl kādu grāmtu palasīt, lai spētu bez dusmām un pārmetumiem pieņemt arī ar Tavu pārliecību nesaskanošus viedokļus. :)
12.08.2016 14:35 |

Reitings 1129
Trīne1, saprotu, ka izklausās briesmīgi, bet tas tāpēc, ka man ir bijusi briesmīga pieredze ar tādu cilvēku. Es nesaku, ka man ir taisnība un kā tā noteikti jādara, bet tāpēc te ir forums, lai uzklausītu dažādus viedokļus. Gadījumā, ja tiešām apstiprināsies, ka ir garīga saslimšana, tad varbūt mans komentārs noderēs, ja ne - tad ir te citi noderīgi komentāri citām situācijām.
Galu galā šajā situācija ir svarīgākais topošā mamma ar bērniņu, nevis vīramāte.
12.08.2016 14:35 |

Reitings 1414
inga, man nav dusmas un nav problēmu pieņemt citu viedokli, bet , manuprāt, jūs tagad pārspīlējiet. kādu grāmatu ieteiksi? vēlams audio un ar izteiksmīgu stāstījumu. :) protams, ja nav citu variantu, pfd arī der.
dienvidija, tu vadies no savas pieredzes, es no savas, bet šī ir cita situācija, ne tava , ne mana. ja ārsts konstatēs, ka viņa slima, ok, let it be,bet ja,nu, ne? cilvēkim vajag būt draudzīgakiem vienam pret otru, tas ir viens no iemesliem, kāpēc uk ir labāk kā lv. te cilvēki no bērnības ir audzināti būt empātiski, latvijā tas vai,nu, ir vai nav.
12.08.2016 14:44 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Draudzīgākiem vienam pret otru, kad Tev zvana un brutāli gandē dzīvi.
12.08.2016 14:45 |

Reitings 1414
Apple_pie, vienreiz pacēlu, noklausījos, neatbildēju ar to pašu, otreiz, trešreiz, cilvēkam apnīk. :)
12.08.2016 14:49 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Sīkums. Katrā gadījumā atradīsi sev citu drāzēju plus vel saņemsi alimentus no iepriekšējā.
Reāli problēma no šīs serijas
12.08.2016 14:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits