Ienīstu topošo vīra māti

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sveiki. Lieta sekojoša, tikko kā iepazinos ar savu topošo vīra māti, likās, ka man ir paveicies vairāk par visu uz pasaules.. Es kļūdijos.. Mums bija lieliskas attiecības..
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts.. Tagad notiek ļaunākais.
Esmu grūtniece, jau 3,5 mēnesī..
Mana topošā vīra māte, cenšas mani izšķirt ar manu vīrieti.. Viņa zvana viņam (ikdienā, paldies Dievam nevar satikt ikdienā, jo dzīvojam citā pilsētā), viņa zvana viņam, pirmais ko viņa sāka viņam teikt ir, ka bērns ko gaidu nav iespējams viņa, ka es viņu izputināšot, ka izmetīšot uz ielas.. Tas man ļoti aizskāra, mans vīrietis man to pats izstāstīja, es protams tēloju nesalaužamo un pasmējos par to, un abi padomājām, la viņa nav viss ar galvu..
Tad pēc nedēļas sekoja nākošais gājiens, viņa zvanīja un bez puķēm sāka teikt, ka es savu vīrieti esot mainījusi, viņš nesmaidot, viņš esot nelaimīgs, lai viņš savācot mantas un ejot pie viņas dzīvot, lai pametot mani. Ka viņa esot kļūdījusies manī..
Nu protams es visu stāstu saīsinu un stāstu to galveno, ir ļoti daudz sīkumi vēl.. Bet es nesaprotu, ko viņa vēlas panākt..
Kā var būt (Dievs piedod) tāda kuce, taisīt šādus pigorus manā grūtniecības laikā.
Pietam, sakiet ko gribiet, bet no pēdējā zvana, kad viņa zvanīja viņam man vēders sāp katru dienu.. Mamma mana uzskata, ka tā ragana labprāt gribētu šo mazo izraut no manis, bet viņai nekas nesanāks. Mani protams ļoti sāpina tas, ka viņa šādi pret mani izturās, un ka viņa ar savām domām ir gatava uz jebko un noteikti iet pie savām kāršu tantēm un kur nu vēl, lai izdotos viss pēc viņas prāta. Bet es nesaprotu, kas viņai ir slikti?
Es viņas dēlu izvilku no parādiem, no dzīves kuras viņš muka pats.. Viņa man teica paldies par to, kas notiek tagad? Kas ar to sievieti ir noticis?
Kāds ir jūsu viedoklis par šo? Kā Jums ir jūsu vīra/drauga māti?
11.08.2016 23:09 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Dace, nu tad norij to kamolu un viss. Es noriju, kaut veljoprojaam atceroties kaa vinja ar mani runaaju un ko teica, man paliek nelabi. Tu vinju neparveertiisi, no deela dziives neizmetiisi. Vienkarshi sakostiem zobiem paciet un bus labi.
12.08.2016 00:34 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Story, Čau! (l)Tavam komentāram lieku daudz +++
Dace, tu nemaz necenties, ne atrast viņā labo, ne nogludināt. katrā cilvēka ir labais un sliktais aptuveni līdzīgās daļās un arī no slikta piemēra var mācīties.
visām meitenēm, tagad iedomājieties, ka visu šo ko sarakstījāt jūs sakat par savu māti. ir patīkami to lasīt? :-P
12.08.2016 00:36 |

Reitings 259
Reģ: 06.03.2010
Iegadajies sudraba krustinu, ieliec maka, kaut kur pie sevis. Vira mati suti uz elli!
12.08.2016 00:37 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
"Cau, Trīne :-P sen neesi manita sheit :-/:-D
12.08.2016 00:38 |

Reitings 1414
baudīju dzīvi. :D
12.08.2016 00:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
nekur jau vinja nepazudis, jasadziivo ir.
+++ Turklāt ar naidu mieru nepanāksi. Es ticu, ka ir kāda pieeja, kas palīdzētu atmaidzināt līgavaiņa mammas sirdi.. :) Ceru, ka jums viss izdosies :)
12.08.2016 00:43 |

Reitings 278
Es saprotu, ka tā ir mana vīrieša mamma, es visu ļoti labi saprotu, viņa pati bija stāvoklī, viņa pati zin, ka grūtniecei vajag pozitīvo vai tik grūti bija norīt kamolu kas viņai lika spļaut šos visus asos vārdus manā virzienā?
12.08.2016 00:43 |

Reitings 16391
Tu rakstīji, ka viss sākumā bija lieliski.. kas, Tavuprāt, varēja noiet greizi? Kas varēja viņā modināt nepatiku?
12.08.2016 00:46 |

Reitings 278
Nav ne mazākās nojausmas.. :-|
12.08.2016 00:48 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
Es gan neuzskatu, ka ir jaalien no aadas aaraa, lai tikai trakajai viirenei viss buutu pa praatam! Nu nav ar visiem jaasatiek un taa tas arii nekad dziivee nebuus! Cilveekam ir jaabuut cilveekam un vienalga vai tas tavs radinieks vai sveshais. Man nav nekaadu attieciibu ar mammas maasu - jaa, radiniece, bet diemzheel reti pretiigs cilveeks! Un nebojaashu es savus nervus un garastaavokli meginot ar taadu atrast kopiigu valodu vai veel labaak staveshu un klausiishos vinjas murgos! Ja nav, tad nav!
12.08.2016 00:49 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Bāc, meitenes, nav pieejas pie putniem. Tu vari domāt kādas domas gribi. Tur līdzēt var tikai mediķis. Bet līdz tam cilvēkam pašam ir jānonāk.
12.08.2016 00:50 |

Reitings 5497
Nekas nenogāja greizi. Vienkārši apmācās. Un tam nav nepieciešami nekādi iemesli.
12.08.2016 00:51 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Inga88- Kapēc tu sauc cilvēku par garīgi atpalikušu,kuru pat nepazisti? Tik pat kabi,varbut tomēr autore kaut kada veida izpelnijas sasu attieksmi tikai pati to neapzinas?
12.08.2016 00:53 |

Reitings 1414
tas ir mūsu ego, gribam, lai ir kā mums patīk, bet dzīvē nevienmēr viss ir pēc mūsu prāta. neviens neliek bučoties un līst no ādas laukā, bet uzturēt normālas attiecības ar mammu vajag. gribat to vai nē, bet viņa ir jūsu radiniece, māte jūsu vīriešiem, cilvēks, kuram pateicoties jūs esat ieguvušas savu cilvēku un nav svarīgi kā audzināja vai neaudzināja, jo no tā ir gūta mācība un izaudzis ir labs cilvēks.
atcerieties vienu, miers baro, nemiers posta.
12.08.2016 00:54 |

Reitings 5497
Raivi, nevis par garīgi atpalikušu, bet par garīgi slimu. Es nepazīstu cilvēku, bet ļooooti labi pazīstu simptomus.
12.08.2016 00:58 |

Reitings 1414
inga, tu esi ārsts? esi izmeklējusi konkrēto cilvēku?
12.08.2016 01:00 |

Reitings 16391
Varbūt kāds puiša mammai sapūtis pīli, ka bērns neesot no viņa... tagad mamma no izmisuma nezin kur likties? Vienkārši minu :)
12.08.2016 01:01 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es arī nesaprotu, kāpēc tagad jāmeklē kaut kādas metodes, lai atmaidzinātu sirdi? Viņa kā slimā zvanās, izdomā pasaciņas, apvaino... un viņai, esot grūtniecei, kurai vajag tiešām pozitīvas lietas dzīvē, jāmeklē mistiski veidi? Da nu.
12.08.2016 01:05 |

Reitings 5497
Es neesmu ārste, bet tālāk šī diskusija būs neauglīga, jo mūsu pieredzes šai jautājumā ir krasi atšķirīgas un bez kopsaucēja.
Neko jau nepareizu Tu, Trīne, nesaki, tas viss ir labi un pareizi, normālā situācijā.
Bet šī tāda nav. Šobrīd, tas par ko stāsta meitene, ir tikai ziediņi. Destruktīvās un agresīvās tieksmes tikai augs augumā. Tagad viņa iet uz kapiem, pie zīlniecēm, zvanās meitenei vai viņas vīram un runā muļķības. Drīz viņa sāks zvanīt arī citiem cilvēkiem - pazīstamiem, nepazīstamiem, mazbērnam stāstīs, ka viņa mamma ir slikta, zvanīs policijai, stāstit, ka vedekla aptīrījusi viņu, vai cenšās viņu nigalināt, zvanīs mācītājam un lūgs, lai izdzen ļaunos garus, zvanīs viesu mājai un atcels kāzas utt. utt. Un, jo vairāk uz visu šo reaģēs, jo vairāk viņa izpaudīsies.
12.08.2016 01:16 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
es piekrītu, ka nedeg viena, bet kur ir tā kļūda ko pieļāvu es???

Varbūt arī nekur, jo:
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts..

Tas var nebūt cits stāsts, bet cieši saistīts ar to, ko viņa tagad izpauž pret jums. Pilnīgi iespējams, ka mamma ir ievilkta kaut kādā murgā - kādā sektā vai vienkārši kāds šarlatāns piedzinis galvu ar glupībām. Jums derētu uzzināt, kaut vai ar mammas māsas palīdzību - vai viņai nav uzradušies jauni "draugi", kas snieguši viņai "atklāsmes" un "atvēruši acis". Tādi vispirms iztausta situāciju un tad saka, ka "redz kārtīs", "vīzijās" vai nu kas nu kuram, "faktus". Tādus, kas upurim sākumā neticas, bet, pēc tam jau upuris pats piefantazē lieko un aiziet - notic. Teiksim, kā par Tavu grūtniecību - ja viņa kādam no saviem "draugiem" ir pateikusi, ka Tu esi stāvoklī, tad, lai piesaistītu sev uzmanību un uzticību, izmantojot iepriekš uzzinātu informāciju, nāk tās "vīzijas" - teiksim, ka viņai jāglābj dēls no Tevis. Tas ir ērti pašam šarlatānam, jo, kamēr jūs abi draugu strīdēsieties vai domāsiet, kā no viņas aizbēgt, jūs noteikti neapdraudat šarlatāna iespējas slaukt naudiņu no mammas. Var jau būt, ka es kļūdos, bet pārbaudiet šo - ja uzvedības maiņas sākās, jo "zīlniece" pateica, ka zina, ka Tu krāp, tas noteikti nav vienīgais, kas viņai sastāstīts.
12.08.2016 01:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits