Tomātu zupa - katliņā apcep smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku, kad zelatini, pievieno konservētus tomātus bundžā un ~0,5l dārzeņu buljona. Pavāra 7-10min, ar blenderi sablendē vienmērīgā konsistencē, iebiezina ar karoti miltu. Sāls un pipari pēc garšas. Pasniedz kopā ar ceptu cīsiņu gabaliņiem, vārītu olu un vārītajiem mazajiem makaroniņiem.
Dārzeņu sautējums - nelielā buljona daudzumā sautē dārzeņus pēc izvēles un, kad gatavi, pievieno ceptu cīsiņu gabaliņus, kā arī "mērcīti" no sviestā apceptiem miltiem un mazliet piena.
Ātrā Tikka Masala - katliņā sviestā apcep sīpolu, dažas ķiploku daiviņas un cīsiņu, pievieno tējkaroti kumīna, 2tk malta koriandra, 1tk paprikas pulvera, 1tk Garam masala garšvielas, šķipsnu sāls un pustk piparu (melnos vai kajennes), kā arī bundžu konservētu tomātu. Sautē uz lēnas uguns 10 min, pievieno nedaudz salda krējuma vai grieķu jogurta. Pasniedz ar rīsiem.