Man šādā veidā bija pieredze. Puisis mani pameta neko nesakot. Mēnesi visādi viņu meklēju un neviens neko nezināja, savukārt otrs vnk uzrakstīja sms mums nekas nesanāks.
Pēc tās reizes man bija paranoja,ka mani pametīs necilvēciski.
Es esmu par ATKLĀTĪBU. Tā izrīkojas tikai gļēvi cilvēki.
Man bija līdzīgi :D Draugs teica, ka izvāksies no manis un ies dzīvot pie vecākiem, līdz varēs savai mātei atdot baigi lielo parādu. Tā nu es uzticējos, vēl skatījos, kā māte palīdz viņam izvakties no mūsu dzīvokļa. Un te, es kaut kādu nedēļu tik pat kā nevarēju viņu dabūt rokās. Kad gāju pārslēgt internetu no viņa vārda uz savējo, man tur pasaka, ka man internets nemaz nav atslēgts bijis, bet vienkārši no šīs adreses pāradresēts uz citu adresi Rīgā. Ar ko man uzreiz parādījās aizdomas. Aizbraucu uz adresi (jo to drauga vecāki kaut kad bija izīrējuši citiem), un gāju zvanīt pie durvīm, tikai vispirms gribēju paklausīties, kas tur labs notiekās, jo redzēju pa logu gaismu, un varēja saprast, ka tur notiekās tusiņš. Pielikusi ausi pie druvīm, sapratu, ka manējais bija iekša, jo atpazītu viņa smieklus jebkur uz pasaules. Tad vēl uzzvanīju uz viņa numuru, un nu kāda iespēja, ka diviem cilvēkiem uz pasaules telefonā būs iestatīs zvana signāls - DARTS VEIDERS NO ZVAIGŽŅU KARIEM? :D Tajā brīdī man likās, kur nu vēl zemiskāk mani var pamest, un viņa māte vēl tajā visā piedalījās, un ar smaidu sejā.. Drausmiga sajūta. Vēlāk it kā mēģinājām attiecības saglābt (vai kas nu tas bija), līdz vienu dienu facebook sāņēmu mesendžerā vēstuli - it's not you, it's me. Un vairs nekādas atbildes.. :D Nekad mūža nebiju domājusi, ka mani pametīs caur internetu un vēl ar šādu tekstu. :D Biju gatava viņu nosist. Jutos pazemota.
Tā kā arī man tagad ir paranoja, ka mani atkal varētu pamest tik zemiskā veidā. Tas ir pazemojoši un iedragā cilvēku morāli. Esmu tikai par atklātību. Ja sāk rasties kādas šaubas attiecībās, ir jāsaņemas un vienalga jāiet pie cilvēka un jārunā par to visu ir atklāti. Jo tev jau varbūt būs viegli, vnk nozust utt, bez nekādiem paskaidrojumiem.. Bet padomā taču arī par otru cilvēku. Tās var būt ellišķīgas mokas otram cilvēkam.