luīzeluīze forši uzrakstīji , vairākas lietas ieinteresēja :)
Man pašai ir bijis daudz kas jauks šajā vasarā. Biju ceļojumā uz Horvātiju, lieliski atpūtos. Un tad ir bijušas vairākas ļoti lieliskas nedēļas nogales, viena Valmierā ar foršu koncertu un aktīvo atpūtu, izgājām viņu trasīti, pa trosēm laidāmies pāri Gaujai, ļoti patika.
Tad bija viena lieliska nedēļas nogale vīra darba pasākumā, ekskursija un vairāki forši apskates objekti bija, tad vakarā ballīte viesu namā pie jūras ar vakara vadītāju un dzīvo mūziku, dažādas spēles, volejbols, ļoti patika man tā nedēļas nogale.
Tagad weekendā atkal bijām Kolkā, muciņās nakšņojām, bija mums lieliska atpūta divatā ar vīru, Rojā arī pabijām, daudz ar velo braukājām, ļoti jauki bija.
Vēl būs augusta beigās forša nedēļas nogale + vēl dažas darba dienas paņēmām brīvas, atpūtīsimies Liepājā un Bernātos, Chill Inn viesu namā pie jūras, kā arī brauksim uz PV konci.
Vēl jau ir būts uz dažādiem pasākumiem, koncertiem, ballītēm , svinībām. Vispār tādā ziņā jauka vasara. Vienīgi sauļojusies un peldējusies esmu maz. Toties ir bijis daudz aktīvas atpūtas, pastaigas, velo braucieni daudz , kvadracikli, aktīvās atpūtas parki , ar supiem braucām.
Šajā nedēļas nogalē uzaicināja mūs ar jahtu braukt pa Liellupi un jūru, plānojas jauks pasākums.
Par restorāniem runājot, vakar bijām Vecrīgā Felicita. Pirmo reizi biju, man patika, labs līmenis + samērā zemas cenas. Lieliski pagatavots lasis ar grillētiem dārzeņiem 11eur, priekš restorāna laba cena. Apkalpošana bija laba. Uzkodas interesantas un par labām cenām, dažādas brušetas un visādas interesantas lietas. Varu ieteikt. Nu un tad jau pārbaudītās vērtības, Eksports, 36. līnija, Riviera, Cabo.