Man pašai nav bijusi attiecību pieredze ar ārzemju vīriešiem. Bet cik esmu redzējusi dažādus ārzemju vīriesus attiecībās, tad tie nav bijuši tie labākie novērojumi. Paziņu lokā ir redzētas attiecības ar krieviem, vāciešiem, amerikāņiem, musulmaņiem. Jā, katrā bija labās īpašības, bet visos bija arī tāda īpašība vai paradumi, kas mani ļoti atgrūda un lika secināt, ka , ja es tagad būtu brīva, tad ar ārzemniekiem attiecības neveidotu. Kā arī esmu secinājusi, ka mentalitāte un kultūra daudz ko izsaka, var jau būt, ka es vienkārši esmu pārāk aizspriedumaina, un rasiste :D Bet es tomēr laikam labāk vēlos veidot ģimeni ar savas mentalitātes un kultūras cilveku. Jāsaka gan, ka liela daļa latviešu vīriešu tiešām ir attiecībām nederīgi. Viss ir audzināšanā. Kopumā uzskatu, ka tomēr gan starp latviešiem ,gan ārzemniekiem ir forši vīrieši. Turklāt katrai sievietei ir savādākas prasības pret vīrieti.
Protams, katram ir savi trūkumi, bet es esmu ļoti laimīga par to, ka mans vīrs atbilst par 90% no manām prasībām un vēlmēm par vīrieti sev blakus un ir tāds salīdzinoši rets salikums - pietiekoši racionāli domājošs, veiksmīgs un gudrs vīrietis, bet tajā pašā laikā spējīgs apmierināt manas sievišķās vēlmes pēc emocijām, romantikas, kā arī nodrošina man nepieciešamās rūpes un drošibu ikdienā (l)