Atvainojos, es te iejaukšos, lasot atcerējos. Ko nozīmēja, ka vienā un tajā pašā vietā metas pumpa? Drīzāk nevis ko nozīmē, bet ko darīt? Tagad arī jau trešo dienu veidojas, un vēl pat nav izveidojusies, tik dziļa. Fuj, cik pretīgi izklausās.
Es gan tās pumpas novēlu uz hormoniem, jo dažādu veselības problēmu dēļ nākas dzert hormonus tabletēs un tādas random pumpas izmetas ik pa laikam, bet tagad zīmīgi tas, ka tieši nākamajā dienā pēc procedūras, un, ja vēl kādai tas tā ir, tad liek aizdomāties.
Es atļaušos pacelt savu jautājumu (esmu izlasījusi iemeslus, kādēļ pumpa metas tajā pašā vietā, man laikam atbilst tas, ka kaut kad ir nepareizi izspiesta un tā vieta iekaist)- kā no tā atbrīvoties, pie kosmetologa? Ar kādām procedūrām? :)
Es vispār šo procedūru veicu pirmo un pēdējo reizi, izārdīja seju pamatīgi, procedūras vidū gribēju jau celties un iet prom (t) pēc tam nekādu izsitumu / pumpu nebija, bet diezgan drastisks veids, kā tīrīt seju.
Ja ir problemātiska āda, noteikti neieteiktu šādu procedūru veikt! Vispār katrā malā tagad šis ultraskaņas pīlīgs šmīlings, labāk pareizi rūpēties par savu ādu, ar mīlestību.
Ar pareizu kopšanu dažreiz nepietiek. Bet lai es atkal lietotu antibiotikas un smērētu tās - paldies, nē. Man pirmo reizi uz zoda līnijas ir strutu pumpas. Lien aizvien vairāk ārā. Pēc ultraskaņas tieši vēl vairāk sāka rēgoties. Ko darīt?