Izšķīros ar bērna tēvu, kad biju vēl stāvoklī. Sākumā gribēja, lai taisu abortu, pēc tam itkā pieņēma, bet kad biju 6 mēnesī tad izšķīrāmies tāpat. Vai es to nožēloju? Nē. Vai man sāpēja? Protams. Vai bija grūti? Nezinu. Reizēm domāju, ka vienai audzināt pat bija vieglāk, nekā būtu bijis kopā ar viņu. Aizmirst, protams, nebija tik viegli, bet ar laiku izdevās, pirmās attiecības pēc šķiršanās bija, kad mazajai bija 9 mēneši. Bet ne ilgas. Un tad jau kad mazajai bija pāri gadam, tad iepazinu vīrieti ar kuru esmu tagad. Vai mazā pieņēma? Gāja grūti, un brīžiem vēl tagad nesaprotu vai ir pieņēmusi, bet vairāk tāpēc, ka viņš ir stingāks kā es un mazā nav pieradusi pie stingrības. Bet tā jau, kopā dzīvojas, samīļojas un jāsaka viss notiek uz labu! :) Par meitas tēvu šobrīd neko nezinu, tikai to, ka dzīvo un strādā kaut kur Lielbritānijā, Londonas pusē. Vai ir attiecības es nezinu. Alimentus nemaksā, dzimšanas apliecībā meitai arī ir svītriņa tēva vietā. Vienīgās saistības, kas man šobrīd ir ar meitas tēvu, tās ir draudzīgas attiecības ar viņa mammu, jo viņa ļoti mīl savu mazmeitu. Bet mēs daudz nerunājam par meitas tēvu. Kopumā varu teikt, esmu apmierināta ar to kā ir. Protams, reizēm ir skumji ap sirdi, kad zinu, ka meitai nekad nebūs īstais tētis, kurš viņu mīl no visas sirds, jo ir viņa miesa un asinis, bet zinu, ka meita tāpat ir laimīga. Cenšos dot visu ko vien varu iedot. Ja ļautu atgriezties pagātnē, tad neko nemainītu. Jo esmu laimīga, ka man ir meita, kaut arī sanāk audzināt vienai pārsvarā, jo mans dzīvesbiedrs arī nav tik bieži mājās, lai varētu ikdienā palīdzēt ar audzināšanu. Lai nu kā, esmu laimīga, ka man ir tāda meita! :)