man bija līdzīgi, taču es paliku dzīvoklī un pus gadu bijušais vēl maksāja rēķinus, jo es nevarēju atrast darbu jaunu. bija sākumam iekrājumu, bet pēcāk sanāca, ka dzīvošanu (transports, ēšana, drēbes) labu laiku sedza mamma. grūtākais posms manā dzīvē, atceros kā murgu - sēdēt 8 h dienā vienai četrās sienās, kurās 3 gadus dzīvoji šķietami mūžīgā mīlestībā. un ģimene 100 km attālumā. nācās palikt Rīgā, jo iestājos maģistros (un priecājos, ka nepametu skolu, lai arī pirmos 2 mēnešus tur tikai sēdēju un raudāju par katru jutīgo tematu), un ja atgireztos pie mammas, tas būtu mazs ciemats, kur man nebūtu, ko darīt. ļoti palīdzēja kursabiedri un draugi virtuālajā vidē, neļāva nogrimt.
tad es sapratu, ka nevaru tā turpināt - gaidīt superdarbu un sēdēt visiem uz kakla, aizgāju strādāt veikalā, kur izturēju precīzi 1,5 nedēļu un aizgāju uz bērnudārzu. labākais lēmums - bērnu mīlestība aizpildīja to tukšumu. lai gan pavasarī bija teju depresija par to, ka nevaru atrast citu darbu, intelektuālu, kur sevi realizēt, labāk apmaksātu, jo ar to algu visam gan nesanāca, bet vismaz nostājos daļēji uz savām kājām un tiku vaļā no puiša atkarības. tagad atradu darbu savā jomā, kurš ļoti patīk. esmu tikusi pāri nogalinātajai mīlestībai un dzīve rādās citāda. sāku sportot, atradu no jauna sevi, vērtību dzīvei, ļoti esmu izmainījusies, kļuvu stiprāka.
tāpēc, pirmkārt, meklē vienalga kādu darbu - lai domas ir citur. pamazām, pamazām un tiksi ar visu galā, turies!
neesi domājusi par studijām LiepU? tad varētu dzīvot kopmītnēs vai atrast dzīvoklīti ar kādu kopā.