Lokaini mati

Reitings 252
Reģ: 12.12.2014
Meitenes, kurām ir lokaini mati - cik tie ir gari un kā ikdienā tiekat ar tiem galā?
Man ir gari, lokaini mati un pēdējā laikā ikdienā nēsāju saņemtus, līdz ar to sāk zust viss labums no garuma, jo viena liela noņemšanās... varbūt ar īsākiem tomēr ir vieglāk...?
Manam lokainumam mīnuss ir tas, ka ķemmēt sausus un atstāt izlaistus nedrīkst, tad ir pūdeļa un lauvas krustojums.

Ar izlaistiem vispār nav ērti. Bet saņemt izķemmētu zirgasti arī neglīti. Saņemt neizķemmētu - arī neglīti. Izeja - cope, bet nu cik var...
05.08.2016 12:50 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
SSelene, vari padalīties ar kontaktiem matu taisnošanai? :)
05.08.2016 15:43 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Tam, kam ir cirkaini un sausi mati- varat kadreiz pameginat matu lidzeklus, kas domati melnaidainam sievietem.
Man pasai ir lokaini mati, bet mamma kurai mati sprogojas ir nemusi no manis kondicionierus, kas pirkti meitai un ir sajusma. Gan puku mazina, gan mati paliek spidigaki un veseligaki pec izskata. It seviski kondicionieri, kas paredzeti atstat matos nevis izskalot.
05.08.2016 16:08 |

Reitings 107
Reģ: 03.03.2016
Es savus čirkainos sausus nekad neķemmēju, jau nu vienīgi gribas kādu pabaidīt :-D
Mazgājot vispirms lieku matu masku, tad matus ķemmēju, lai vieglāk atpiņķerētu, tad šampūns un beigās kondicionieris. Matus žāvēju vecā t-kreklā, ne dvielī, mazāk pūkojas :) Pēc tam kāds leave-in līdzeklis, matu želeja vai putas un galos eļļa. Kad ir laiks, tad arī ar difūzeri izžāvēju un tā katru otro dienu, jo mati ir sausi, bet saknes taukojas.
Man patīk mani mati, tikai friziera tēma sāpīga, jo nevienam līdz šim nav sanācis izveidot skaistu griezumu.
05.08.2016 17:18 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015

man ir šādi tikai tumši brūni. jo mazāk es ar viņiem kaut ko daru, jo labāk viņi stāv. meitenei bildē ir pinkaināki nekā man, nav tik traki kupli, man viņi vairāk uz leju stāv dēļ svara, nevis uz sāniem.
05.08.2016 19:37 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
vēl ko es daru, es mitros matos pēc mazgāšanas, galos iesmērēju kondicionieri, aptuveni zirņa izmērā, tad viņi stāv labāk un nepinkojās.
05.08.2016 19:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits