Sveikas! Ko šādu rakstu interneta pirmo reizi. ceru vismaz uz kādu atbildi no Jums.. Tatad-ir puisis, ļoti simpatizē, šīs vis aizsākās jau vairāk kā pus gadu atpakaļ, bijam ārā ,viss bija labi , tad bija strīds , diezgan ilgi nekontaktejamies, pirms aptuveni mēneša atsakam pateicoties vienam cilvēkam, taka salabam. Bijām ārā , viss jauki, pārrunājam to visu, nākošajā reizē, teica kad viņam esmu īpaša utt, protams ticēju. Pēc tam paklīda runas, ka jau ar cilvēkiem mūsdienās, viņa draugi saka kaitināt un itka *netiesi* pieminēt viņu.. un tad viss arī sagāja greizi , attieksme mainījās mazliet, sakam strīdēties, jo itka kads kaut ko ir teicis, ka es kaut ko esmu teikusi par viņu utt.. protams nekā tada nav bijis. Bija tā ka prasīju palīdzību, atbildēja ar to ka es itka viņu cenšoties padarīt greizsirdīgu, bet tā nebija.. Es vairs nesaprotu. Vainīgi viņa draugi? Vai mani tikai izmantoja prieks kāda laika? Biju priekš viņa vēlmēm? Vai arī tomēr es esmu vainiga pie kaut ka? Es tiešām vēlos lai viss ir labi, ko man darīt, lai tas viss no murga pārvērstos kaut Kamī labākā? :/
Ceru ka kāda tiešām palīdzēs..:-/