https://www.youtube.com/watch?v=RdyExxpd3PgŠie nav vīrišķīgi?:-D
Mūsdienās lielākā daļa izvēlās militārā stila frizūras, jo viņas nav pat jāķemmē. Stilīgās,tādas kā under cut izvēlas tie kuri grib stilīgi, bet ne vienmēr. Man piemēram tāda veida patīk, bet nesekoju līdzi modei.
Tāda veida frizūras autores draugam visticamāk jāskatās, lai būtu hot.
Un tad nāk garie mati...tādus parasti izvēlas tādi kuri ir vairāk vai mazāk ar noslieci uz smagāku mūziku (rock, metāls un tamlīdzīgi). Bet ne vienmēr. Piemēram šaubos ka Imants Parādnieks kuram bija gari mati astē, ir tāda veida mūzikas piekritējs.
Ne visiem piestāvēs īsi, ne visiem gari. Tāpat ne visas vidējās frizūras visiem piestāv. Jāskatās pēc galvas formas, ausīm, sejas vaibstiem. Tāpat ir svarīgi kā ikdienā ģērbjas. Tāpat kur strādā. Piemēram skūtgalvis vai ar gariem matiem - skolotājs man neiet kopā...lai gan cik zinu Mārtiņš Freimanis jaunībā kad strādāja par skolotāju bijis ar gariem matiem. Daudz kas atkarīgs no personības.
Paulette tie ir vidēji gari mati. Man, agrāk, kad ataug, un neesmu nogriezis ir bijuši tik gari (mazliet īsāki), tiesa savādāk saķemmēti (ar čolku). Ja būtu savādāk saķemmēti tad manuprāt būtu ciešami.
P.S. Kad biju frizētavā, man friziere tieši ieteica izmantot fēnu...ķipa lai mati uz pareizo pusi aug. Bet neklausu šim ieteikumam:-D izmantoju želeju un ķemmi, lai koriģētu.