Sveikas!
Biezi te neuzturos, tadel mans stasts isuma. Man ir 28 gadi, 2 gadus dzivoju arpus LV(sobrid ta ir Australija, bet ne uz ilgu laiku). Principa sekoju viriesa karjerai(vins strada internacionala uznemuma un ka departamenta vaditajam vinam nakas biezi parcelties), sobrid esmu atradusi darbinu ari sev, bet vienmer virietis bus musu attiecibas pelnitajs. Juku prata, jo skiet, ka nespeju neko sasniegt saviem spekiem un ka naudas izteiksme nespeju nekadu ieguldijumu veikt nakotne, es ari sava zina gribu braukt ar jaunakajam masinam un gerbties, ta ka nav kauns iziet ari uz smalkakam vietam.
PROTAMS man virietis mani atbalsta, ka majas nekas man nav jamaksa un sad tad ari man ko neperk, bet tik un ta man neliela greizirdiba, ka vinam ir viss taja pasa laika man uz darbu jadodas ar autobusu. Jaaa, viegli teikt tad cinies vairak, lai sasniegtu vairak, bet mana vecuma tadi istermina darbi(jo nekur nepavadam ilgak ka pus gadu-gadu) nelauj man izsisties mana joma.
Jutos, ka majas esmu negativisma iemiesojums, jo gribtos savu gimeni apciemot, savest sevi kartiba, palidzet savejiem ar naudinam, bet saprotu, ka isti nevaru, jo pati par sevi esmu sasniegusi 0.
Saku justies greizirdiga par vina komandejumiem, kur visi dodas ari atpusties(daudz jaunu sieviesu tur strada). Godigi sakot juku prata, jo agrak biju tik stipra un paspietiekama..
Neparprotiet milu savu virieti, priecajos par dzivi, bet sis kaut ka nositis velmi domat par nakotni...