Ne jau tautā ir problēma. Kamēr vara nemainīsies, arī tauta nemainīsies. Paskatieties, kādu piemēru mums vara rāda - dažs labs saņem 86 000 lielu algu tik ļoti nabadzīgajā veselības sfērā, cits strādā VID un nemaksā nodokļus... Nu ziniet, kaut kā stipri bēdīgi paliek redzot tādus piemērus, vai ne? Ja vara tautai rādītu labu piemēru, tad tauta arī nečakarētu valsti. Pat ja vienā jaukā dienā visa tauta maksātu nodokļus tas nozīmē tikai to, ka varai būs vairāk ko zagt un kādu drusku pamest atpakaļ,kas paliks pāri :-D Vēl ļoti interesanti ir valsts iepirkumi, kuros var redzēt, kādus mēslus iepērk, piemēram, amatnieku darinājumus reprezentācijas vajadzībām. Ne jau māla krūkas, bet gan ūber krutus griešanas dēlīšus, ko var transformēt par bļodu vai arī eksluzīvus lina lakatus dārgās kastēs mazā skaitā.
Es maksāju nodokļus, bet man nāk rēka, jo īsti nesaprotu par ko - ceļi neremontēti, ārstēties pārsvarā tāpat beigās eju par maksu, jo rindas garas, savu izglītību apmaksāju.. Plus, vēl paprasa nodokli par ģimenes nekustamo īpašumu un zemi. Pati vien savas lapas grābju, sienas krāsoju un komunālos maksāju, kāpēc man būtu kaut kāds mistisks nodoklis vēl jāmaksā? Kas man tagad kāds cits nāks tās lapas grābt? :-D