Hei, kur ir labākā vietā ūdenspīpes kur pabaudīt? Vēlams ar restorānu, labu skatu, var būt dārga vieta. Principā galvenais kritērijs ir tāds, lai super luksus vieta!
Legend beach nav ūdenspīpes? 36.līnijā, Giardino un Lighthouse neesmu manījusi, ka varētu pīpēt, bet citu super luksus vietu Jūrmalā vairs arī nav varbūt vēl var TB Palace.
Ehhh, šausmas, cik grūti atrast rīgā kaut ko, kur var glamūri paēst un pasēdēt, nu un vel uzpīpēt, bet kas strādātu ilgāk kā līdz 23 Katra 2. ieskrietuve neder. Ciemos brauc ļoti prasīgi un naudīgi ciemiņi, kuriem visu gribas tip top, nauda ir ko tērēt, bet kur ?
Sakontaktē ar restorānu My Life Bulduros... šķiet, viņiem bija ūdenspīpes. Restorāns pats par sevi ir tīri ok... protams, nav tik smalki kā Philippe, Bibliotēka.. tomēr neslikts. Bija jauka apkalpošana, gards ēdiens utt. Bet vispār... izlepušus viesus es vestu uz Vincentu.. tur ir gana forši bez pīpes
agnese.c., es domāju, ka tajā pašā Vincentā viņi strādās līdz pēdējam apmeklētājam.. esmu gājusi no turienes laukā pēc pusnakts. Jebkurā gadījumā vajadzēs rezervēt galdiņu.. gan jau sazvanoties varēsi sarunāt par laikiem
Aqua luna - zvanīju un nevienas ejošas pīpes nav, plus, lai gan mājaslapā norādīts, ka darba laiks ir līdz pusnaktij, man pateica, ka līdz 23 reāli strādā. Illuzion ir ciet līdz septembrim... bet! Atradu vietu, andrejsalā kaut kāds bārs