Sveikas!
Darbdiena drīz būs galā, par to arī prieks. Darbā baigie podi, nav laika elpu ievilkt, vakardien vienā klientu firmā pašmācībnieks ITleris ņem un atjauno no Backup visus(!!!) 3 domēna kontrolierus. Lieki teikt, ka neviens nevarēja strādāt. Pagāja visa pēcpusdiena, kamēr visu šo savedu kārtībā. Šodien atbilde no Microsoft Licencēšanas pārbaudes klāt ar papildjautājumiem. Ņemos visu dienu.
Bet mazais prieks - mans priekšnieks uzdāvināja man darba materiālu - Microsoft Sculpt Tastatūras un Peles komplektu. Mazliet jāpierod, bet nu ir meeeeega,
Man arī prieks par Hariju Poteru. Un es arī biju no tām, kas lasot pēdējo grāmatu, raudāja, jo Dumidors bija miris. Tā kā angļu valodā esmu pēdējais dunduks(, kas tuvākajā laikā arī nemainīsies), un sev ko tādu nodarīt, un lasīt to grāmatu angliski, es negribu, tāpēc pagaidīšu, kamēr latviski vai vāciski iztulkos.
Mīļais no šodienas uz rītdienu atkal ir prom. Bet prieks, ka mums pēdējā laikā ļoti uzlabojušās attiecības. Nezinu, vai tas ir no tā, ka esmu nometusi pāris kilogramus un burtiski staroju, vai arī viņam kautkas izmainījies... Aizbraukšu pierakstīties uz skropstu pieaudzēšanu un tad došos trenēties. Šodien paiet tieši divas nedēļas, kopš man izrauts zobs, un vakar dakteris deva zaļo gaismu fiziskajām aktivitātēm, nu vairs nevajadzētu būt komplikācijām.