Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Medicīnas koledža

Reitings 57
Reģ: 10.11.2013
Sveikas meitenes, ir tāda lieta, ka iesniedzu dokumentus Rīgas 1.medicīnas koledžā un arī Sarkanā Krusta koledžā. Šodien paziņoja, ka esmu uz uzņemta Sarkanā Krusta koledžā budžeta vietā. Tagad nevaru īsti saprast vai gaidīt Rīgas 1.medicīnas koledžas rezultātus, vai arī uzteikt vietu Sarkanājā Krusta koledžā, jo vieta ir jāuzsaka 8.augustā, bet rezultāti R1mk būs tikai 10.augustā. Kā lai izvēlas, ko darīt? Esmu galīgi apmulsusi, jo nezinu ko īsti darīt, tāpēc cerēju, ka varbūt kāda no jums man spēs ieteikt, kuru skolu izvēlēties. (t):-/
P.S. Rīgas 1.medicīnas koledžā mācīšanās ir bezmaksas.
01.08.2016 15:46 |

Reitings 5
Reģ: 20.07.2016
Sveika! Man bija tieši šāda pati dilemma, uz kuru skolu doties. Es izvēlējos Rīgas 1.medicīnas koledžu dēļ kopmītņu atrašanās vietas.
01.08.2016 16:56 |

Reitings 9
Reģ: 19.07.2016
Nemācēšu pateikt par R1mk, bet pagājušajā gadā studēju Sarkanā Krusta medicīnas koledžā un slodze tur nav diezko liela, manuprāt. Angļu valodas testus deva mājās rakstīt, un pasniedzēja vēl piekodināja, lai gaiteņos ar tiem testiem neplātāmies, lai vadība neredz, ka viņa mums testus uz mājām dod. Latīņu valodā kontraldarbos izmantojām grāmatas, bez īpašas piepūles 10 var dabūt un tikt atbrīvotam no eksāmena. Fizioloģijā arī mierīgi var dabūt augstāko vērtējumu, ja iepriekšējā vakarā kādas 2-3 stundiņas pamācies un viss. Nezinu gan, kādi tur mediķi pēc tam no studentiem var sanākt, ja slodze ir niecīga.
01.08.2016 17:34 |

Reitings 5
Reģ: 20.07.2016
wildnessxo pm
03.08.2016 18:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits