Tad vēl- wet n wild coloricon vaigu sārtums tonī Pearlescent pink. Wet n wild 1 step wonder gel nagu lakas toņos Condensed milk un Stay classy. Loreal jaunā nagu laka tonis Nude demoiselle. Catrice nagu laka no kolekcijas Sound of silence tonī Baaf. Kiko acu ēnas toņi 130 un 122, kā arī Kiko Smart lipstick Rosy beige.
Iegādājos riskējot Eveline skropstu tušu, taču jāsaka, ka pat patīk labāk nekā iepriekš lietotā maybelline. Taču iegrābos ar RL de young xxl nude paleti - nepatīk gan konsistence - tāda birstoša, kā arī pēc laika sāk veidoties plakstiņa rievās tās ēnu kārtas. :-/
D0LLs - par TBS maskām - gan tā, gan tā. Pāris reizes lietoju kā shēmā, tas ietaupa laiku un padara procedūru par superekspress. Citas reizes lietoju vienu pēc otras, teiksim ja āda nespodra, tad sākumā to acai ogu masku, tad mitrinošo medus :)
Atkārtots pirkums. Pagaidām labākais, ko lietoju uzacīm. Bet tomēr esmu kaut kā vēl labāka meklējumos:-/ varbūt kādai ir atsauksmes par http://Eylure.com kosmētiku uzacīm?
Viktorijas Secret pirms kāda laiciņa sapirkos apakšveļu un losjonus pa lēto, tur bija nenormālas atlaides. Par tām, smaržām neesmu sajūsmā, jo vispār nav noturīgas.
Atsauksme par Aēsop Parsley Seed masku... Maska ir mālveidīgā. Tā kā es par šāda veida maskām nekrītu no sajūsmas gar zemi.. nolēmu paprovēt konsultanta ieteikumu.. masku sajaucu ar Aēsop Damascan Rose Facial Tratment eļļiņu (jauki smaržo). Āda izskatījās tīrāka, veselīgākā nokrāsā.. :) Es nezinu, kā būtu, ja nesajauktu ar eļļu.. bet kopumā patīk.. Diemžēl nav tik liela sajūsma, lai šobrīd notriektu naudu par abiem produktiem kopā :D
Esmu uzkritusi Catrice lūpu produktiem...: Negaidu no lūpu spīduma dižu noturību, šie vnk ir jauki! (l) Un šie arī patīkami (l): Esmu izpirkusi visas krāsas, kuras maz ar ko atšķiras savā starpā... :-P
Pa cik vecums nāk nemanot, citreiz no rītiem acis aizpampušas (no ballītēm, pārmērīgas ūdens/tējas dzeršanas pirms miega u.t.t.), it kā labs acu krēms, bet citreiz tas neglābj. Pa cik dažreiz nav laika tējas maisiņu, gurķa ripiņu turēšanai uz acīm ilgi meklēju līdzekli, nopirku šo un pagaidām esmu sajūsmā!
Tas nav acu krēms, man tekstā viens vārds iztrūka, ka man ir labs acu krēms, bet citreiz tā pat mostos bišk aizpampusi! :D Šito pirku Douglasā, tas ir Ice stick, kas jātur ledusskapī, atgādina mazu līmes zīmulīti. Maksāja +/- 40 EUR! Plašāka info šeit - https://www.douglas.lv/lv/katalogs/christian-breton-ice-stick-eye-contour/ Pagaidām rezultāts ļoti apmierina, bet neesmu vēl testējusi kā glābj izskatu pēc riktīgas ballītes! :D