skudrulacis laikam pirmā reize, kad tev piekrītu:-D
Šis, protams, būs mūžīgās diskusijas temats, tomēr es piederu pie tām sievietēm, kuras uzskata, ka vīrietis līdz 35-40 praktiski vienmēr ir pastulbs un nenobriedis, pats īsti nezina, ko grib. Sievieti lutināt tādi māk ļoti reti. Kā jau te rakstīja- vīrietis parasti sākas no 50.
OMG...nu no cik gadiem tad sieviete? 60? Beidz šitādas stulbības rakstīt!
Maija1988 es godīgi saku: Lai cik dažas cosmietes mani mācētu nokaitināt, bet no viņām un pārējām es nekad tādas stulbības kā tevis rakstītais šajā tēmā nav nekad parādījies.
Es vnk palieku bez valodas...feministe esi? Tu pataisi vīriešus par stulbeņiem, bet sievietes laikam par tām gudrajām. Ļoti ceru, ka tev nekad nebūs bērnu...lai gan būtu interesanti kad tu savu dēlu domās sauksi vienmēr par dumju, nenobriedušu.
Es tiešām nesaprotu kas tā par modi dažām nozākāt vīriešus, pataisīt par pēdējiem lopiem. A kad kaut ko saka par sievietēm, tad spuras gaisā!
Ne jūs sievietes, ne mēs vīrieši neesam visi vienādi. Kā skudrulacis minēja tad ja tu neesi pieaudzis prātā savā jaunībā, tad uz vecumu tas arī nenotiks! Un to pašu es attiecinu uz sievietēm!
Oi cik daudz sieviešu virs 20 gadiem zinu, kas ir nenobriedušākas par mani un dažiem džekiem ko zinu.
Tā kā varbūt pirms kāda izplata šīs feministu muļķības par vīriešu stulbumu, paskatīsies spogulī. Neviena pieaugusi sieviete neko tādu nerakstītu!