Tātad man analīzēs atklāja alergijas IGE lielu (850). Kamēr gaidu rindu pie alergologa, varbūt kāds var paskaidrot dažus simptomus. Katru dienu man ir 37 temperatūra, tas ir apmēram uz pēcpusdienu, bet pa dienu un vakarā nav. Tajā laikā kad ir jūtu karstumu un mazliet pieri dedzina. Infekcijas markieri neko neuzrādija. Ar galvu viss kārtībā( datortomogrāfija tika taisīta). Bet nomāc tā temperatūra kas katru dienu vienā laikā parādās. Blakus vēl ir tas ka deguns vienmēr ir ciet, bet sauss. uz minimālās robežas ir arī hemoglobīna līmenis. Vai tā temperatūra varētu slēpt ko dziļāku?
Ir cilvēki, kam normāli ir 37 temperatūra. Man arī bija zems hemoglobīns, bet ēdu granātābolus, bietes un hematogēnu. Ar degunu ej pie lora. Varbūt deguna starpsienas ir jāoperē. Lasīju, ka tur arī var būt paaugstināta temp. Sāc vairāk nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un neļauj dažādiem simptomiem tevi sabaidīt;-)
Man bija laiks, kad nemitiigi bija paaugstinaata temperatura, apmeram 37,2 / 37,3 Ģimenes ārste teica, ka viss ir normas robežaas un taa ari bija, nekaadas citas probleemas ar veseliibu nebija, nekaa nopietna.