2 kg sēnes2 kg kāposti1 kg sīpoli1 kg burkānipusglāze eļļas3 ēdamkarotes cukurs2 ēdamkarotes sālsglāze tomātu pastas1 ēdamkarote etiķis
Pagatavošana:
Vispirms notīra un 15-20 minūtes vāra sēnes, tad tās atdzesē un samaļ.
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus sagriež gredzenos. Katlā ielej eļļu, apcep vispirms burkānus, tad - sīpolus, samaisa un kopā sautē vel kādas 5 minūtes. Pēc tam pievieno tomātu pastu, sēnes, sagrieztu kāpostu, cukuru, sāli, samaisa un ik pa laikam apmaisot, lai nepiedeg, vāra 40 minūtes. Beigās pielej etiķi un samaisa. Karstus salātus liek burkās, aizvāko un glabā vēsumā.
No minētā daudzuma sanāk 6 litri salātu.
Es taisu pēc šīs receptes.