Sveikas mīļās dāmas!
Man ir radusies huge problēma. Man ir 6 gadus vecs runcis, diezgan agresīvs un aktīvs. Kaķis vienīgi pie manis nāk, tikai es varu viņu samīlēt pārpaijāt kamēr man slikta dūša, un vienīgajai man viņš nekož un neskrāpē tik stipri, ta teikt ar mīlestību.uttt
Bet problēma? Nu iegādājos šodien mopša kucēnu, sen jau gribēju kucēnu, bet tā bija taka tada spontāna ideja utt. Vinai ir mēneši.
Bet kad kaķis ar kucēnu iepazinās , tad kaķim nekāda reakcija nebija, tas mani taka iepriecināja, bet visu vakaru kad ciemini bija sabraukusi tad visu vakaru nosedeja pie loga, tāds bēdīgs un man sirds lūzt skatoties uz viņu un es nezinu ko iesākt, lai viņš justos labak, itka ik pa bridim pieeju un samiloju, ka vienmer pat vairak bariiibu pieberu, milako sedziņu noklāju "ko itka nedrikst un uz gludināmo dēli" bet tikuntā runčuks tur nelien. Tagad paliiida zem gultas un nelien ārā ;( . ( un ēdis šodien ir minimali, parasti vins ed daudz ;s) ( slikta pieredze bija pirms 10 gadiem kad mans suniitis nomira, tad otrs kakis "cits kakis" to nepardzivija un ari pec 2 ned nomira. Sooo man kakis javed uz veterenaro kliniku? Vienkarsi tik bail un kucenu nevaru atdot, vienkarsi nevaru jo neesmu no tiem cilvekiem kas metajas ar dzivniekiem.. Ko man darit?