Ko darit ar tiem musulmaniem!

Reitings 103
Reģ: 23.11.2015
Drosvien kaa busiet lasijushas un noverojushas ir strauji pieaudzis musulmanu uzbrukumu skaits Eiropaa ar letalaam sekam utt
Vacijaaa vien 3 dienu laikaa 3 uzbrukumi.
Tapec es piedavashu apspriesanai iespejamos ricibas planus, ko talak bidit uz manabalss un pec tam uz saeimu, lai tie talak to nodod ES vadibai
25.07.2016 10:44 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Serenay, paldies par saprāta balsi šajā diskusijā.
Man visvairāk bail nevis no terorisma, bet no paštaisnuma un naida kurināšanas. Joprojām ceru, ka lielākā daļa cilvēku ir spējīgi uz konstruktīvu notikumu izpratni un diskusiju.
25.07.2016 18:20 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tāpat par reliģisko tekstu intepretāciju un cik bieži kristietībā u.c. reliģijās vardarbība ir tikusi attaisnota ar svētajiem rakstiem.

Es šim piekrītu, bet ir viena problēma - mēs esam attīstījušies un no tā tikuši vaļā, bet tepat ir kaimiņi, kas ir atpalikuši un dzīvo Viduslaikos, bet, ak vai, izmanto mūsu modernās tehnoloģijas.
25.07.2016 18:23 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Katrā reliģijā vienmēr būs kāds, kas to reliģiju pareizi nesaprot.
25.07.2016 18:24 |

Reitings 5954
Secinājums - jālikvidē visas reliģijas :)
25.07.2016 18:29 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Es šim piekrītu, bet ir viena problēma - mēs esam attīstījušies un no tā tikuši vaļā, bet tepat ir kaimiņi, kas ir atpalikuši un dzīvo Viduslaikos, bet, ak vai, izmanto mūsu modernās tehnoloģijas.

Tieši tā. Nereti tiek minēts arguments, ka kristieši taču rīkoja krusta karus, inkvizīcijas, raganu medības un ko tik vēl ne - bet tie ir viduslaiki un mūsdienās kristietībā slepkavošana reliģijas vārdā nav iedomājama, atšķirībā no islāma.
25.07.2016 18:31 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Es gan pazīstu vairākus jaukus musulmaņus, tāpēc man galīgi negribas visus bāzt vienā maisā, zinot, cik daudz musulmaņi ir paši cietuši šajos uzbrukumos. Ir šaurprātīgi domāt un uzskatīt, ka tas, kas nenotiek Eiropā, mūs neskar un ir ok... tas jau ir konkrēts empātijas trūkums. Protams, savā ziņā Eiropas notikumi mums ir tuvāki, bet izlikties, ka, ja kaka nav manā dārziņā, bet aiz žoga, tad tā tur var pūt, manuprāt, ir ļoti nepareizi.
25.07.2016 18:32 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Bet cik liela daļa no mums ir izstudējuši Korānu oriģinālvalodā? Daudzi ir lasījuši kaut kādus tulkotos fragmentus, kur tulkojumi bieži ir vairāk kā nekorekti.
25.07.2016 18:33 |

Reitings 5954
Apple_pie, zini tas, ka viņi mušī arī savējos, mani nemaz nemierina. Tas tieši apstiprina to, ka viņi (teroristi) ir jukuši cilvēki bez jebkādas sirdsapziņas.
25.07.2016 19:01 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Tie kas slepkavo nav ticīgie, tie ir vienkārši garīgi slimi izdzimteni ar tiekmsi slepkavot vai izskalotām smadzenēm. Ar ticíbu tur nav nekāda sakara.
25.07.2016 19:28 |

Reitings 4
Reģ: 07.07.2016
Cik gan viegli var būt sabiedrībā integrēties cilvēkam, kurš nāk no valsts, kur ir normāli nogalināt sievietes, ja viņas tikušas izvarotas, kur ir pieņemts nogalināt neticīgos un gejus?
Šeit var redzēt, ka ļoti daudz musulmaņu no Āzijas un Ziemeļāfrikas atbalsta Šariata likumu, kas piemēro rokas nociršanu par zādzību un nāvessodu par Korāna kritizēšanu vai noliegšanu.
Protams, ir daudz musulmaņu un bēgļu, kas patiesi vēlas integrēties Eiropā, tāpēc visu musulmaņu/imigrantu izraidīšanu arī neatbalstu.
25.07.2016 19:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik gan viegli var būt sabiedrībā integrēties cilvēkam, kurš nāk no valsts, kur ir normāli nogalināt sievietes, ja viņas tikušas izvarotas

Nezinu, kuru valsti Tu tieši domā, bet viena Islāma Republika, kas nāk prātā.. to neatzītu par normu. Tur izvarotājs tiktu visticamāk pakārts..
25.07.2016 20:03 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Vispār jau sava gudrība ir Dollijas teiktajā. Cilvēkus vajadzētu šķirot, nevis dot patvērumu un maksāt pabalstus ikvienam, kas to pieprasa. Jā, noteikti ir arī godīgi musulmaņi, un tādi arī nepiedalīsies masu kautiņos, izvarošanās, demolēšanās, zagšanā. Manuprāt, jau pašā sākumā vajadzēja stingri nodefinēt, ka par vissīkāko likumpārkāpumu bēglis tiks deportēts atpakaļ uz mītnes valsti. Tad tie, kas uz Eiropu atbēga kara šausmu dēļ, nevis labuma gūšanas nolūkos, turētos un censtos dzīvot godīgi.
25.07.2016 20:16 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
http://www.alphagalileo.org/ViewItem.aspx?ItemId=166455&CultureCode=en
New research reveals most common ways Islamophobic Facebook trolls portray Muslims
25 July 2016 Birmingham City University
Shocking Islamophobic abuse posted on Facebook most commonly depicts Muslim women as threats to national security and suggests all Muslims should be deported, according to a new academic study published today (Monday 25 July).
Research carried out at Birmingham City University examined 100 different Facebook pages, posts and comments and uncovered nearly 500 instances of anti-Muslim hate speech.
The social media site was trawled for references to Muslims and Woolwich, Muslims and Islam, Muslims and Extremism, and Muslims and Terrorism, with the results covering dozens of pages including Britain First, the English Brotherhood and the English Defence League.
Dr Imran Awan, Associate Professor at Birmingham City University, who conducted the research found that there were five recurring ways in which Muslims were portrayed during abuse – which he defines as ‘the five walls of Islamophobic hate’.
‘The five walls of Islamophobic hate’ are:
· Muslims are terrorists
· Muslims are rapists
· Muslim women are a security threat
· A war exists between Muslims and ‘us’
· Muslims should be deported
Among these categories the most frequent abuse depicted Muslim women as security threats due to their clothing (76 instances), followed by the belief that Muslims should be deported (62 instances).
The view of Muslims as terrorists was the third most common (58 instances), with a war with Muslims (53 instances) and Muslims as rapists (45 instances) the next most often repeated comments.
The study also found that offensive phrases ‘Muzrats’, ‘Paki’, ‘Peado’, ‘Rapists’, ‘Dirty’, ‘Scum’ and ‘Filthy’ were among the 20 most commonly used to describe Muslims during online tirades.
The report titled Islamophobia Online: Inside Facebook’s Walls of Hate, has today been published in the peer-reviewed ‘International Journal of Cyber Criminology’.
Dr Imran Awan, Associate Professor at Birmingham City University, said:
“The types of abuse and hate speech against Muslim communities on Facebook uncovered real problematic associations with Muslims being deemed as terrorists and rapists. Furthermore, with the new EU code of conduct for hate speech, this report has reaffirmed the need for such a policy.”
The analysis revealed that the shocking comments intensified following high profile events such as the Rotherham abuse case, the Trojan Horse scandal and the murder of British soldier Lee Rigby.
These events also triggered an increase in abuse across the globe with the US and Australia seeing a large increase in inflammatory comments posted on pages like Ban Islam in Australia and Ban Islam in America during the aftermath.
Men were found to be much more likely to post abuse with 80 per cent of all comments coming from male users of the site.
The report follows Facebook signing up to a new European Union code of conduct which commits it to review and remove online hate speech from its European sites within 24 hours.
25.07.2016 20:24 |

Reitings 4
Reģ: 07.07.2016
25.07.2016 20:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
To valsti, kuru es domāju.. ir minēta Tavā sarakstā :) Atzīstu, ka neaizraujos ar šāda veida publikāciju lasīšanu.. vairāk komunicēju ar to valstu esošajiem vai bijušajiem iedzīvotājiem :)
25.07.2016 20:36 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Tevi pašu par šādiem vārdiem vajadzētu iespundēt kaut kur un caur spundi barot.

Pievienojos! Autore ir vnk slima rasiste, tādus tikai iespundēt aiz restēm.
Putins sponsorē visus šos teroristu uzbrukumus, jo nevajag ne karu, ne tankus, lai sašķeltu ES, pietiks, ka nāks lielajās valstīs kkādi nacionāļi pie varas, to parāda kaut vai tas pats Brexit.

Ja, kas tad tev ir daļēja taisnība. Putins oficiāli atbalsta Sīrijas teroristisko režīmu + cik ir lasīts tad ir kaut kādi sakari ar Krieviju teroristiem arī, tieši finanšu ziņā.
Bet Krievija aiz šī nestāv.
Bet man jautājums tev: Tu zini, kas ir nacionālisms? Nacionālisms ir ļoti laba lieta! Tu visticamāk domā nacionālradikālismu vai fašismu, kas ir Krievijā.
Un kas vainas Brexit? Atbalstu! Es kā nacionālpatriots esmu pret ES.
Rvis ar šo komentāru manas domas par tevi krietni pasliktinās...
raven tu vēsturi vispār esi mācījusies? Ja tu nezināji, tad ASV negribēja iesaistīties II pasaules karā!
Ticams scenārijs. Vēstures kontekstā nacisms šķiet šausmīgs, bet šobrīd to redzu kā glābiņu.

OMG! Kur šitādi cilvēki rodas?
Serenay beidzot kāds sakarīgs komentārs šajā rasistu midzenī. Pievienojos tavam teiktajam!
25.07.2016 22:11 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Jūs te visi esat kristieši, ja? Vai zināt zvērības, ko agrākos laikos (arī mūsdienās) pastrādā kristieši pret islamticīgajiem?
Es teikšu vienu vārdu: Jeruzaleme! Tie, kas zina vēsturi, tie zinās kādā sakarā es to minu.
Pasaulē ir divas asiņainas reliģijas: kristietība un islams.
Atcerēsimies, ka latviešiem kristietība ir uzspiesta ar zobena palīdzību. Jūsu senčus slepkavoja, izvaroja, paverdzināja.
Skolā par krustnešiem esat mācījušies? Šie teroristi ir mūsdienu krustneši, kas slēpjoties aiz reliģijas cenšas vnk gūt materiālu labumu!
Esmu par mieru uz pasaules. Bet kamēr būs teroristi un rasisti, tikmēr miers nebūs.
Risinājums: Visus teroristus un rasistus nogalināt! Ak vai...lielākā daļa cosmiešu tiks novāktas no kātiem. Kauns jums!
Jūs būtu piedzimuši arābu zemē, jūs būtu islamticīgie, piedzimāt Latvijā esat kristieši. Tik vnk.
Es rasistus neciešu, vel vairāk neciešu tikai nodevējus. Tāpēc es nemaz nebēdātos, ja te sarastos kādi arābi un šīs rasistes izvarotu. Viņas ir to pelnījušas!
Cilvēks ir dzīvība. Mēs visi esam vienādi. Nešķiro ne tautību, ne reliģiju, ne ādas krāsu, ne pēc citām pazīmēm. Šķiro vai cilvēks ir labs vai ļauns. Teroristi un šie rasti ir ļauni, kas nav tiesīgi elpot!
25.07.2016 22:21 |

Reitings 5954
Likteņa vēstnesi, nu tu sadevi :D
Pirmkārt,
Jūs būtu piedzimuši arābu zemē, jūs būtu islamticīgie, piedzimāt Latvijā esat kristieši. Tik vnk.
Wtf? Kāpēc tu domā, ka mēs esam kristieši? Neesi pamanījis, ka Eiropā ir ticības brīvība? Manuprāt, īstu kristiešu ir mazāk nekā ateistu.
Otrkārt, kurš te ir rasists? Terorists ir rases nosaukums? :D
25.07.2016 22:31 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
LV, tu vispār filtrē ko runā? Pats nedaudz izgāzies:
ja te sarastos kādi arābi un šīs rasistes izvarotu

Mēs visi esam vienādi. Nešķiro ne tautību, ne reliģiju, ne ādas krāsu, ne pēc citām pazīmēm.

:D

Vai zināt zvērības, ko agrākos laikos (arī mūsdienās) pastrādā kristieši pret islamticīgajiem?

Kādas tieši zvērības mūsdienās kristieši pastrādā? Sevi par kristieti neuzskatu, jo neesmu īsti ticīgā, tādēļ arī īpaši dedzīgi par to neiestājos, bet gribētos uzzināt tās trakās kristiešu zvērības mūsdienās.
Kas attiecas uz Krusta kariem utml, šeit jau bija komentāri par to - kristieši izauga no vardarbīgas reliģijas uzspiešanas, kas notika viduslaikos, savukārt islāms nav ticis baigi tālu savā attīstībā.

ja te sarastos kādi arābi un šīs rasistes izvarotu. Viņas ir to pelnījušas!
Cilvēks ir dzīvība. Mēs visi esam vienādi. Nešķiro ne tautību, ne reliģiju, ne ādas krāsu, ne pēc citām pazīmēm. Šķiro vai cilvēks ir labs vai ļauns. Teroristi un šie rasti ir ļauni, kas nav tiesīgi elpot!

Atvaino mr Varenība, bet tu neesi dievs, lai noteiktu to, kurš ir tiesīgs dzīvot un kurš nav. Tas, ka tu no visas sirds novēli kādam izvarošanu un nāvi jau vien norāda, cik pats esi nožēlojams un neattīstījies.
25.07.2016 22:41 |

Reitings 5954
Bonecutie, piekrītu :D Galīgi safārējās Vēstnesis. Es kaut kā nemanu ikdienā, ka man apkārt būtu fanātiski kristieši, kas ietu citiem uzspiest savu reliģiju.
25.07.2016 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits