Man sāp galva, esmu nokaitināta, bet tomēr beidzot tiku pie pirmās (!ir plkst 14:20, vajadzētu būt jau otrai krūzei!) kafijas krūzes. Āmen!
Un vispār -
čau!Tikko ierados mājās no bankas, jo vajadzēja atjaunot karti, kura ilgu laiku bija stāvējusi tukša (nu tik tukša, ka pat nobloķējās, jo nebij no kā ieskaitīt ikgadējo naudu). Viss it kā forši, atjaunojām, pie reizes internetbanku beidzot pieslēdzu, bet man radās jautājums -
tā kā viss bankā notika, aizpildīju pa jaunu iesniegumu, to jauno karti atsūtīs pa pastu (runāju tieši par SWEDBANK)
? Būtu ļoti jauki, ja kāda atbildētu, savādāk vēl vienu kreņķi pie pārējiem negribu.(t)
Kāds ir jūsu rīta rituāls? Mostaties pēdējā brīdī vai ar laika rezervi, lai varētu vēl pavārīties un pamiegoties? Ieturat brokastis no paša rīta?
Parasti rīts man ir stundu un divdesmit minūtes (šo
lazy periodu neskaitām par ikdienu), kurā noteikti ietilpst matu mazgāšana, liela krūze kafijas un sevis savešana kārtībā. Mostos uzreiz, kad noskan modinātājs, jo, sevi zinot, pamostoties vēlāk, kritīšu histērijā, jo neko nepaspēju. Brokastis neēdu, bet tagad apsveru mainīt šo ieradumu, lai visa dienas norma netiktu apēsta vakarā.