Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Medemciems

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Čau !
Varbūt kāda ir dzīvojusi/dzīvo medemciemā?
Kādas atsauksmes? Kādi + un - ?
Varbūt ir kādi citi pierīgas ciemati, par kuriem variet sniegt atsauksmes?
:-)
22.07.2016 16:21 |

Reitings 375
Reģ: 22.04.2016
man tur ir vecāku māja:-DProblēmas ir dzeltens ūdens(augsts dzelzs un minerālu saturs) un kūdra purvs.Bet tas vairāk ir izvietojies kreisajā pusē Jelgavas šosejai(t)
Bet līdz centram ir 20 minūtes ar mašīnu,ir autobuss līdz Rīgai,ielas ir apgaismotas,asfaltētas ielas.Vispār,viss ir atkarīgs no mājas un vietas Medemciemā(t)Visur ir savi zemūdens akmeņi
22.07.2016 16:31 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tiešām neviena? :-D
Interesē ciemati ap Jelgavu, Olaini, Ogri, Salaspili.
22.07.2016 17:31 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Principā esmu no ciemata netālu no Jelgavas :) Ir forši! Līdz Jelgavai 15 min ar mašīnu, Rīgai - 40. Miers, mežs, bet pilsētas tuvu. Nevaru iedomāties siltus vasaras vakarus bez pastaigas svaigā gaisā (ne pilsētā). Ļoti forši varianti, kas ir starp Jelgavu un Rīgu, varētu būt Ozolnieki, Cena un Dalbe.
22.07.2016 17:37 |

Reitings 36
Reģ: 27.04.2016
Man patīk Ozolniekos. Dzīvoju te nepilnu gadu un īstenībā nevaru nosaukt nevienu mīnusu. Viss man te patīk. Šeit ir tieši tas, ko vēlējos savā jaunajā dzīves vietā- mierīgu un klusu vidi, tajā pašā laikā, lai viss nav izmiris un bez cilvēkiem, gribēju, lai ir skaista un sakopta vide, gribēju arī lai veikals ir tuvumā un lai uz pilsētu aixbraukt ar mašīnu nav vairāk kā 15 min. Nu viss te ir. Arī Jelgava un Rīga tepat. Gan ar savu auto, gan sabiedrisko mierīgi visur var izbraukāt. Kas arī man nebija mazsvarīgi- lai es justos droši vēlos vakaros vai naktīs viena pa ielu ejot. Un arī tas te ir. Man te ļoti patīk, pašlaik dzīvojam dzīvoklī, bet plānojam pirkt māju un nobāzēties te pavisam.
22.07.2016 19:08 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Atceries, ka Medemciems pieder pie Olaines pašvaldības, tāpēc bērnudārzs un skola tiks nodrošināti Olainē vai Jaunolainē. Tas nozīmē, ja darbs ir Rīgā, tad bērnu nāksies vadāt uz otru pusi. Nu, un Medemciemā, man šķiet, arī nav nekā, izņemot vienu veikalu. Ne aptiekas, ne bibliotēkas, nekā. Vai nu jābrauc uz Baložiem, vai uz Rīgu. Abi atrodas ļoti tuvu, tas gan.
22.07.2016 20:12 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man radiniece dzīvo Medemciemā. Łoti apmierināta, tuvu Rīgai, bet viñai arī ar kaimiñiem ir łoti paveicies. Jāpiezīmē gan, ka viñai nav aktuālas skolas, bērnudārzi vai sabiedriskais transports.
22.07.2016 20:28 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Pirms pārvācies dzīvot nekurienes vidū padomā par:
- bērnu nokļūšanu uz skolu, bērnu dārzu
- veikala pieejamību (lai nav tā ka mājās beidzās piens un jāiet ir pie kaimiņiem)
- ko darīsi un kā tiksi uz darbu, ja saplīsīs mašīna
- kādi ir sadzīves apstākļi (kādas kvalitātes ir ūdens, vai elektrība lielā vējā nepazūd, vai ir pieejams internets par saprātīgu cenu
-
22.07.2016 23:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)