Nepatīkama situācija!

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Sveikas!
Laikam jau gribu vienkārši izkratīt sirdi. Varbūt kāda pateiks, ka man kādi tarakāni galvā.
Situācija sekojoša:
Draugs šodien nostādīja fakta priekšā, ka uz diviem mēnešiem būs prom sakarā ar darbu, it kā brīvdienās būs mājās. Bet tas arī vēl nav zināms.
Man pat īsti nebija vietas, kur iestarpināt savu viedokli.
Es saprotu, ka darbs ir darbs un tā ir ienākoša nauda. Taču visu pasliktina tas, ka es jau attiecību sākumā uz viņu gaidīju pusgadu, kad viņš atbrauks no Vācijas mājās.
Tas bija ļoti ļoti druasmīgs periods - daudz strīdu, zinu, ka viņš tur mēdza lietot alkoholu vairāk nekā vajadzētu, tāpēc biedē arī tagadējā situācija. :'-(
Es pat nezinu ko gribu no jums, varbūt kādu nomierinošu viedokli?
Vai arī, lai kāda padalās ar līdzīgu situāciju un kā ar to samierinās?
22.07.2016 10:31 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Manas domas ir tādas, ka uzticība ir jāmeklē nevis ārējos apstākļos, bet sevī. Piemēram, ja tu uzticēsies tikai ar nosacījumu, ka viņš katru vakaru tev piezvanīs, kas notiks vakarā, kurā viņš tev nepiezvanīs? Vai uzticēsies tikai tad, ja viņš beidzot beigs dzert, kas notiks tad, ja salidojumā viņš piedzersies? Man ir palīdzējis uzticēties tas, ka es vairs nebaidos no situācijām, kurā mana uzticība varētu tikt pievilta. Ja viņš mani piekrāptu, tad viņš nav manis vērts, esmu pelnījusi kādu labāku, kuru noteikti vēlāk atradīšu. Es iekšēji jūtos pašpietiekama, brīva, ar savu individualitāti jeb bez attiecībām es paliktu tas pats cilvēks, kāda esmu, esot attiecībās. Tad attiecības iegūst citu nokrāsu, tā ir tava izvēle un pasaules gals nav izjukušas attiecības. Diemžēl vēl viss, kas notiek tev apkārt, ir tavs spogulis, feedback. Kāpēc esi piesaistījusi cilvēku, kurš ar savu rīcību ir pievīlis tevi? Varbūt tev uzticības trūkums bijis jau sen pirms iepazinies ar šo cilvēku.
22.07.2016 11:12 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
man iepriekšējās attiecībās bija iemesli būt greizsirdīgai un neuzticēties, bet kaut kā man nekad nesanāca. bija iekšēja sajūta, ka esmu karaliene un, ja viņš izdomā skatīties pa kreisi, viņš būs tas, kas nodara pāri pats sev un viņš būs tas, kas paliks zaudētājs. nenormāli augstprātīga ideja, kas man vispār nav raksturīga, bet strādāja. biju ļoti pašpietiekama, mierīga, viņš to juta un tāpēc pats bija piesardzīgs, baidījās mani pazaudēt. skan dīvaini. nē, mums bija jaukas un mīlestības pilnas attiecības, es vienkārši nekad, nekad nebiju greizsirdīga, pat, kad viņš joka pēc provocēja un, manuprāt, tieši tas miers par savu vietu viņam blakus, lika viņam mani novērtēt vēl augstāk.
22.07.2016 11:15 |

Reitings 367
Reģ: 22.10.2015
Piekrītu Most.
Tas ir graujoši, ja vēl tik īsu laiku esiet kopā un jau nespēj uzticēties viņam. Graujoši priekš tevis kā sievietes un pašām attiecībām. Tāpēc jau ir tas iepazīšanās laiks, lai saprastu vai tas ir tavs cilvēks, vai nav.
Bet baidīties tiešām nevajag, tā ir tīrākā dzīves patiesība, ka notiek tieši tas, no kā baidāmies bieži. ;) Negaidi apstiprinājumu savām bailēm, audzē pašapziņu, būs vieglāk. :)
Ilgstoša prombūtne man nepatiktu, esmu bijusi tādās attiecībās.:-|
22.07.2016 11:16 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
kopā neesat tik ilgu laiku, lai brauc. tas būs kā pārbaudījums. un Tev ieteiktu nekoncentrēties uz viņu un savām bailēm. koncentrējies uz sevi, kā piepildīt sevi, kā kko foršu izdarīt utt. pēc viņa atgriešanās varēsi skatīties, vai kas uzlabojies jūsu attiecībās, vai tieši pretēji.
22.07.2016 11:22 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Manuprāt tas, ka viņš nevis tevi krāpa ar kādu citu, bet tieši un konkrēti pateica, ka viņam ir iepatikusies cita, tas viņam ir plusiņš tādā ziņā, ka viņš ir godīgs pret tevi. Labāk tā, nekā krāpt. Arī es ar savu draugu esam par šo runājuši, ja nu iepqatīkas kāda cita vai cits, labāk pateikt to otram un izšķirties nevis iet un krāpt. Arī man ik pa laikam uznāk šādas bailes, ka tik viņš nesatuvinās pārāk ar kādu citu meiteni un viņa viņam sāk kko nozīmēt, jo tomēr ikdienā neesam kopā un strīdi jau arī šad un tad ir, lielāki un mazāki. Bet dzīvot visu laiku ar bailēm, tas nav vajadzīgs.
Tev ir jāizvērtē, vai šis ir tas cilvēks ar kuru gribi tiešām būt kopā vai nē. Ja ir, tad ir vērts riskēt. Nekad ne no kā nebūsi pasargāta. Ir jāiemācās par to tā nedomāt un dzīvot ar domu, ka tu taču esi vislabākā viņam un censties arī tādai būt! :)
22.07.2016 11:25 |

Reitings 674
Paldies meitenes par viedokļiem un dalīšanos pieredzē.
Ļoti centīšos pārkāpt sev pāri.
Es atceros to laiku, kad biju viena pirms šīm attiecībām, man tas ļoti labi patika. Es gribētu, lai tās sajūtas būtu tādas pašas tajā pašā laikā neaizmirstot par attiecībām , tikai vai tas izdosies? Jo tad man īsti neviens nebija tā iekritis sirsniņā.
22.07.2016 11:29 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Ja vēlies parunāt par savām attiecībām un sevi, tad vari man droši rakstīt. Esmu psiholoģijas maģistrs, un man patīk brīvprātīgi palīdzēt.
22.07.2016 11:58 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Paga, viņam aizgāja pie citas un tad atgriezās pēc tam pie tevis ?
22.07.2016 11:59 |

Reitings 674
besame tas nebija tā, ka atgriezās lūdzot piedošanu vai ko tādu.
Pēc vairākiem gadiem, kad viss tas jau it kā bija aizmirsts mēs atkal sākām sarakstīties, tikties un tad arī izlemām saieties. Domāju, ka tas, kas notika tad nebūs nekāds šķērslis, taču ik pa laikam liekas, ka tas kaut kādā veidā man traucē.
22.07.2016 12:20 |

Reitings 55
Reģ: 03.03.2016
cik ilgi bijāt pirms tam kopā, kad viņš pateica, ka iepatikusies cita? Vai jūs jau tad bijāt kopā kā pāris?
22.07.2016 12:41 |

Reitings 674
Lonija jā mēs bijām kopā jau tad, es gan īsti neatceros cik ilgi bijām kopā, tie bija mēneši un tas jau bija pasen.
22.07.2016 12:43 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Man attiecibās bija tā, ka es braukāju pa komandējumiem. Draugs pacietīgi gaidīja mājās, protams, ka visi komandējumos visu laiku dzer. Mēs arī ar kolēģiem, praktiski, kā beidzās darāmais/oficiālā daļa, tā vakariņās un pēc tam uz krogu. Tas ir standarts, bet nekas slikts nenotika. Tā jau ir dzirdēts, ka tie, kas ilgi prom komandējumos salaiž ar kolēģiem. Nu, man tā nekad nav bijis, man tā nebija problēma. Šeit laikam jautājums ir vairāk par to Jūsu attiecību veselīgumu kā tādu, ja ir apnicis visu laiku gaidīt un, ja ir aizdomas, ka varētu izjukt attiecības dēļ tik ilgas prombūtnes.
22.07.2016 17:04 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Un par uzticību es tiešām nezinu, ko lai iesaka, jo es pati pašlaik šķiros dēļ salauztas uzticības (laiku atpakaļ) un pretīgas attieksmes no vīrieša puses. Arī sevi nepierādīja. Manā gadījumā tas bija vnk salūzis spogulis, kuram lielās lauskas pašas par sevi ar laiku arī sāka plaisāt.
22.07.2016 17:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits