Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grūti noturēt uzmanību darbā

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Nezinu, ko lai ar sevi iesāk un kā to mainīt.
Kad sāku strādāt jaunā darbā, sākumā man patīk, ir interesanti, ir tāds "excitement", motivācija un vēlme kaut ko darīt.
Bet tas ilgst tikai dažus mēnešus. Pēc 3-4 mēnešiem man pazūd interese par darbu... sāku arvien biežāk skatīties pulkstenī, tusēt pa Facebooku vai kur citur. Nav vairs tas draivs kaut ko darīt kompānijas labā.
Ja vēl tā būtu ar vienu darbavietu, tad vēl varētu meklēt vainu pašā darbavietā. Bet tā man jau ir vairākās darbavietās. Neatkarīgi no tā, kas tā par kompāniju un kas tur jādara. Līdz ar to secinu, ka vaina droši vien ir manī...
Vai jums tā nav? Ko varētu ieteikt?
19.07.2016 14:26 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Es šo problēmu nesaistītu ar darba vietu, pienākumiem, motivāciju utt., tas ir vienkārši slinkums, laika neplānošana un koncentrēšanās spēju zudums.
Ja proti krievu valodu, varu ieteikt paskatīties šīs sievietes video https://www.youtube.com/channel/UCTeTkUjjdRO4TA14GTRAUhg, jo viņa daudz runā un dod ieteikumus, kā koncentrēties, piemin arī noderīgas grāmatas, ko izlasīt šī sakarā.
Vai jums darbā nebloķē izklaidu saitus internetā? Varbūt vari noorganizēt, ka tavam datoram bloķē. Vai - pati nobloķēt, google play veikalos ir pieejami tādi web blockeri, kur vari ielikt konkrētas lapas, kuras bloķējas konkrētos laikos, ir vienkāršākas aplikācijas, kuras var vienkārši izslēgt, bet ir pat tādas, kuras nevar izslēgt un pat izdzēšot, tās tāpat darbojas uz to laiku, ko uzliki.
Ir daudz noderīgas aplikācijas un tehnikas, kā būt produktīvākam, piemēram, Pomodoro https://en.wikipedia.org/wiki/Pomodoro_Technique
Ieteiktu arī trenēt koncentrēšanās spējas, piemēram, lasot grāmatu katru vakaru vai darot kaut ko citu, kur ir nepieciešami noturēt uzmanību ilglaicīgi, jo gan jau šī problēma tev nav tikai darbā.
19.07.2016 14:39 |

Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Man nauda laikam ir vislielākā motivācija :D
Patīk arī tā stabilitāte, arī, ka visi kolēģi, priekšniecība zināma.
19.07.2016 14:40 |

Reitings 263
Muma neko nebloķē, bet esmu apzinīga un nespēju neizdarīt nepieciešamo. Man gribas, lai labi par mani domā :D
19.07.2016 14:41 |

Reitings 263
Tāpat šad tad paskatos internetā, bet minimāli.
19.07.2016 14:42 |

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Nē, nekādi aizliegumi lietot internetu nav, galu galā internets jau ir jāizmanto arī darbā, tostarp visi sociālie tīkli
19.07.2016 15:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits