Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Azartspēļu atkarība

Reitings 28
Reģ: 06.12.2015
Sveikas, meitenes!
Vai kādai ir bijusi pieredze attiecībās/ģimenē ar azartspēļu atkarīgo, kā jūs esat saņēmušās šādas attiecības izbeigt, pieņemt to, ka cilvēku nevar izmainīt? Varbūt kādai ir arī kāda pozitīva pieredze, kad cilvēks galu galā mainās?
Gribās palasīt par citu pieredzi, kā citi ar šo situāciju tikuši galā. Manuprāt, šī ir gana izplatīta problēma, taču internets par šo tēmu nav īpaši informācijas bagāts, vismaz ne latviski 8-)
19.07.2016 09:25 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Te jau ir tas pats, kas ar alkoholu vai smēķēšanu - kamēr pats negribēs, nekas nemainīsies.
Man rados bija vīrietis, kam bija azartspēļu atkarība. Slēpa, slapstījās, bet visi tāpat zināja. Mēģināja atrunāt, viņš neklausīja. Tad uzzināja, ka viņam tuvs ģimenes loceklis nokļuva situācijā, kur steidzami bija nepieciešama finansiālā palīdzība, tad arī saņēmās un novirzīja visus savus ienākumus tam mēŗkim. Vairs nevienu reizi nav spēlējis. Bet šis ir tikai viens veiksmīgs gadījums no daudziem neveiksmīgiem. Diemžēl.
19.07.2016 09:30 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Man ir pieredze ar tādu kā brīvdienu azartspēļu atkarīgo. Viņš spēlēja neregulāri un tikai tad, kad bija lielā alkohola reibumā un gribēja "atslābināties" pēc kāda sliktāka notikuma. Varēja ilgi nespēlēt un tad bams, vienu vakaru nospēlē ļoti lielu summu. Tas viņam ilga pie 10 gadiem, ka
19.07.2016 09:41 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Pievienojās par ātru.
Kā ir tagad viņam, es nezinu, mēs vairs neesam kopā, bet šķīrāmies citu iemeslu dēļ, lai gan šis arī bija viens no diezgan nopietniem iemesliem. Viņš pats vienmēr saprata, ka tas nav labi utt un solījās laboties, lasīja kaut kādu literatūru par šo, pat pie psihoterapeita gāja, bet manā laikā tāpat tas nepārgāja, vēl, protams, meloja, ka vairs nelietos alkoholu, jo spēlēja tikai alkohola reibumā, bet.. Lietoja tāpat.
Domāju, ka no tā ir ļoti grūti tikt vaļā.
19.07.2016 09:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits