kas var sabojāt iepirkšanos Rīga plazā? es jums pastāstīšu - micabella stends

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Redzot Micabella kosmētikas stendu - ja vien nepatīk asas izjūtas - laižaties lapās, ko kājas nes. No sākuma jums teiks, ka grib "tikai pastāstīt", klās uz rokas visādas kosmētikas, pēc tam prasīs kuru līdzekli vēlaties pirkt, kad teiksiet, ka neko nepirksiet, jums spiedīs rokās atlaižu karti, un ja tad vēl nepirksiet, tad jūsu roka vairs netiks notīrīta ar salveti ar maigumu, bet ar dusmām, tiks uzsists pa salvešu paciņu un pateikts, ka esat nepateicīga un notērējusi konsultantes dārgo laiku.
Padoms: kā notiek vilināšana stendā? jums dos katalogu, bet pēc tam kā ieiesiet stendā, tā atņems :-D
18.07.2016 19:50 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
He, man nekad tā nav gadījies. Neļauju sevi nekur ievilkt, kur nu vēl pirkt kaut ko, ko uzmācīgi piedāvā. :D Tā laikam alerģija no bērnības, kad Daugavpils Ditton namā visas pārdevējas pēc kārtas gribēja kaut ko iesmērēt - nu tikai paskatīties, tikai piemērīt. Līdz ar to, vēl šodien, ja kāds mēģina ko iesmērēt, pat neapskatīšu.
20.07.2016 17:37 |

Reitings 98
Reģ: 01.10.2013
Es ar tadiem stendiem eju gara.
Vienreiz te Irija piegaja viens jaunietis piedavaja izmeginat taisnotaju, ok es piekritu. Vins izmeginaja uz maniem matiem taisnotaju, un radija ka ierulle matus Katy Perry. Un vins tad ta kura krasa tew patik , es paradu, un vins iet uz kasi , es saku ko??- es saku es neteicu ka gribu nopirkt. Vins saka stastit par atlaidi kas ir tiesi tikai taja diena. Arprats es vienkarsi aizgaju prom. Es neko tadu nebiju piedzivojusi.!!
Tagad vinam eju garam ar likumu, vai neskatos uz vina pusi.:-D
20.07.2016 17:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Catana, vai zini kādu lētāku un vienlīdz labu alternatīvu tam pīlingam? Man svarīgi, lai nebūtu abrazīvās dalinas. Ir viens, kurš man šķiet foršāks, bet tas ir 3x dārgāks :'-(
20.07.2016 18:24 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Kā jau ieprieks rakstīju, nespēju atturēties, nepalūkojies šajā diskusijā daudzināto "Micabelle" stendu. Vienreiz aizgāju tam garām nesteidzīgā tempā, bet mans neviens nepievērsa uzmanību. Tad devos tālāk, bet pēc laika vēlreiz atgriezos. Man patiešām nešķiet, ka tās pārdevējas/konsultantes kādam uzmāktos.
Starp citu, viss "Micabelle" zīmols man šķiet absolūts scams. Būtībā viņi piedāvā pilnīgi viduvēju kosmētiku par premium cenām. Zīmols piedāvājot arī vīriešu sejas kopšanas līdzekļu sēriju, kas saturot platīna (!) putekļus. Man radās ideja - tā kā arī automašīnu katalizatoros tiek izmantots platīns, tas nenovēršami izdalās apkārtējā vidē sīku daļiņu veidā. (Ja atmiņa neviļ, YouTube bija pat video, kā entuziasti mēģina no lielceļa malā esošajām smiltīm ekstrahēt platīnu.) No rīta, pēc dušas, es iedarbināšu savu automašīnu un paturēšu seju pie viena no tās izpūtējiem, lai bagātinātu savu sejas ādu ar platīna putekļiem. Jūs spējat iztēloties, cik jauna un svaiga kļūs mana seja? :-)
20.07.2016 18:58 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Robert, ja neviens neuzmācās, tad piedāvāju Tev extreme-mode, t.i., pieej pie stenda un laipni pajautā, ko šie piedāvā. :D
Mani un māsīcu mēģināja ievilkt bizīšu stendā Rīga Plaza. Toreiz abas bijām baigi ieinteresētas, māsīca apsēdās krēslā, bet, kā uzzināja, ka jāmaksā, tā abas bijām prom. :D Sākumā piedāvāja bez maksas sapīt matus, bet pēc tam - šeku reku maksā ragā! :D
20.07.2016 19:05 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Man draudzene reiz sāka strādāt šādā kosmētikas uzņēmumā (netaceros vai šis vai nāves sāls..). Viņām māca kā tā uzmākties, lai neērti atteikt. Daži piemēri:
- ielikt produktu uzreiz rokās un neņemt atpakaļ, bet stāstīt un pārliecināt
- kad izsaka atzinu, uzreiz uzvesties tā, it kā cilvēks grib pirkt un iet pie kases
- pateikt milzīgu cenu (piemēram 50eur) un tad noiet uz leju, lai izskatās, ka baigā atlaide
- uzsvērt, ka šāds piedāvujms tikai viņai vienai, jo viņa patīk jums un ir īpaša
utt.
Pats drausmīgākais - tām meitenēm liek tā uzvesties, rāj, ja nav pietiekoši uzmācīgas. Maksā arī pēc pārdotā un beigās meitenes var kājās stāvēt 12h un neko nenopelnīt... tad arī kļūst uzmācīgi uzbāzīgas, jo jau izmisums māc.
Mana draudzene izturēja dažas dienas, pēc tam gāja prom, jo visvieglāk šādi apmānīt bija pensionāres. Tās neērti jutās un pēdējos santīmiņus tad arī skaitīja... vispār ļoti nesmuka padarīšana.
20.07.2016 19:23 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
- ielikt produktu uzreiz rokās un neņemt atpakaļ, bet stāstīt un pārliecināt
- kad izsaka atzinu, uzreiz uzvesties tā, it kā cilvēks grib pirkt un iet pie kases
- pateikt milzīgu cenu (piemēram 50eur) un tad noiet uz leju, lai izskatās, ka baigā atlaide
- uzsvērt, ka šāds piedāvujms tikai viņai vienai, jo viņa patīk jums un ir īpaša

Manuprāt, šādas "viltības" varētu būt efektīvas, ja pircējai ir gadiņi 8-10, nevis attiecībā uz pieaugušu sievieti. :-)
20.07.2016 19:34 |

Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
(netaceros vai šis vai nāves sāls..)

Piedod, sasmējos :D
Par tēmu varu tikai teikt, ka kaut kad ļoti sen, kad tikko šitie stendi bija parādījušies un es vēl nezināju, kas tas ir, man arī Dominā uzbāzās. Bet kaut kā ātri atšuvu, uzreiz pasakot, ka mani neinteresē. Man vispār ļoti nepatīk, ka man uzbāžas, tāpēc parasti pat īpaši neklausos, bet uzreiz pasaku, ka paldies, bet neinteresē un eju prom vai nolieku klausuli. Nu un no tā laika man ir skaidrs, ka tur notiek uzbāzība, tāpēc uzreiz, kad ieraugu, eju ar lielu līkumu.
20.07.2016 19:37 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Cormeum, godīgi nē :D Pirms tam mēģināju tikai izslavēto Siberica AHA pīlingu un šis ir labāks. Pati nekad viņu nepārpirkšu lai arī manta ir laba:-D
20.07.2016 21:40 |

Reitings 94
Reģ: 11.03.2016
Šādus uzmācīgos stendus esmu pamanījusi, jo mārketings viņiem ir agresīvs :-D (Plazas stendi ir visuzmācīgākie, Dominā ir mierīgākas meičas). Parasti pasaku - nē, paldies! - un eju tālāk, mani neinteresē, ka man skrien pakaļ vai vēl mēģina man aiz muguras kaut ko klāstīt - nē ir nē. Ja man nav garastāvokļa, tad vienkārši paeju kā tukšām vietām garām. Es esmu to pircēju kategorijā, kurus uzmācīga tirgošanās atbaida, rezultātā es izvairos no šādām piparbodēm.
20.07.2016 21:56 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Vienmēr eju garām un skaidri saku "nē, paldies, neesmu ieinteresēta". Apbrīnoju cilvēkus, kas tajās lavačkās tiek pierunāti kaut ko nopirkt.
21.07.2016 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)