kas var sabojāt iepirkšanos Rīga plazā? es jums pastāstīšu - micabella stends

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Redzot Micabella kosmētikas stendu - ja vien nepatīk asas izjūtas - laižaties lapās, ko kājas nes. No sākuma jums teiks, ka grib "tikai pastāstīt", klās uz rokas visādas kosmētikas, pēc tam prasīs kuru līdzekli vēlaties pirkt, kad teiksiet, ka neko nepirksiet, jums spiedīs rokās atlaižu karti, un ja tad vēl nepirksiet, tad jūsu roka vairs netiks notīrīta ar salveti ar maigumu, bet ar dusmām, tiks uzsists pa salvešu paciņu un pateikts, ka esat nepateicīga un notērējusi konsultantes dārgo laiku.
Padoms: kā notiek vilināšana stendā? jums dos katalogu, bet pēc tam kā ieiesiet stendā, tā atņems :-D
18.07.2016 19:50 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Kaut kādā mērā saprotu arī tos pārdevējus, jo neba nu viņu medī pircējus savu kaprīžu dēļ. Pazīstamas meitenes ir strādājušas šajā jomā, un jāsaka, ka darbs nav medusmaize: algas fiksētā daļa ir maza, mainīgo daļu nosaka ietirgotais. Tad nu pārdevēji, izmisuma spiesti, mēģina par katru cenu nopelnīt.
Zagļi vispār ir īsta nelaime lielveikalos. Ironiski, ka par iztrūkumiem atbild nevis apsardze, bet gan pārdevēji. Tas liekas absurdi, jo preču iztrūkumus parasti rada zagļi, ne jau pārdevēji.
Personīgi man lielveikalos neuzmācas: laikam izskatos pārāk īgns un bargs. :-)
18.07.2016 23:58 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Personīgi man lielveikalos neuzmācas: laikam izskatos pārāk īgns un bargs.

Nē, tu vienkārši esi vīrietis un tev nevar uzpīt bizes :-D
19.07.2016 00:02 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nezinu vai tā gan ir taisnība, bet vienreiz man trāpījās satikt un papļāpāt ar meiteni, kas tajos stendos strādā un tālajā 2013.gadā viņa teica, ka ja labi strādā un daudz runā mēnesī ap 1000LS varot nopelnīt. :-D Bet nu viņa arī bija tāda, kas vārās non stop. Un īstenībā ar tagad tā domājot, viņa man ļoti uzbāzās ar to cik tur superīgi un ja es gribu arī varu strādāt - vrb tas vis stāsts bija, lai piedabūtu mani strādāt, jo reāli tur nav kas strādā un algas ne tuvu nav tādai summai :-D man tur uzplijušies daudzreiz, 2x esmu bijusi iekšā pašā stendā , bet nekad neko nenopērku, jo man reāli tad ir jautājums , cik tas sūda krēms maksā īstenībā, ja "jums speciālā atlaide no 70 uz 40, bet īstenībā vēl 20 , ko paziņo tas menedžeris, kurš laikam tur siro apkārt un gaida īsto brīdi, lai norunātu savu fāzi" :-D smieklīgi, viņiem lkm tur ir mēģinājumi kā teātrī pirms darba uzsākšanas :-D:-D
19.07.2016 07:17 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
man kkur mētājas Micabella minerālu pūderis/acu ēnas/pigments viss vienā.
pirms vairākiem gadiem arī ievilināja stendā. gribēja 3 produktus pa kautkādu summu pārdot, tad divus, beigās nopirku vienu tādā zeltainā krāsā. Ar nagu laku jauca, ar lūpu spīdumu un ar ko tik vēl ne. Universāls produkts, no minerāiem, tāpēc derīguma termiņš nekad nebeidzas utt..
Nu, neesmu es viņu bieži lietojusi. un par tiem 14 latiem tolaik droši vien kko sakarīgāku varēju nopirkt. Bet es esmu viegls reklāmas upuris. Pēdējā laikā mācos teikt nē un slāju garām stendiem cietu seju, pārdevēju virzienos neskatīdamās, un, ja nu uzmācas, tad bļauju, ka nav interese.
Ja es šos produktus meklētu, tad arī skatītos un atrastu. Riebjas tie stendi. Itkā nevarētu telpas izīrēt un veikaliņu atvērt...
19.07.2016 11:07 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Zagļi vispār ir īsta nelaime lielveikalos. Ironiski, ka par iztrūkumiem atbild nevis apsardze, bet gan pārdevēji. Tas liekas absurdi, jo preču iztrūkumus parasti rada zagļi, ne jau pārdevēji.

Tā varētu būt prakse piemājas pārtikas vai apģērbu veikalā, bet normālos, lielo tīklu veikalos, kas atrodas lielveikalos, par iztrūkumiem pārdevēji neatbild. Prece tiek norakstīta.
19.07.2016 11:25 |

Reitings 751
Es nesaprotu, kāpēc ar tiem pārdevējiem vispār jārunā. Es vai nu klusējot paeju garām vai pasaku - Nē, paldies. Nekad neko lieku neesmu nopirkusi kāda pamudināta. :D
19.07.2016 11:26 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Palasīju un pasmējos, papriecājos, ka man nav ar tik šausmīgu situāciju nācies saskarties.
Taču visvairāk smiekli nāk tajā brīdī, kad tu atsaki šiem pārdevējiem un viņi paliek smaidot, bet jau ar tādu sejas izteiksmi "Oohhh you son of a bi*ch" :-D
19.07.2016 11:53 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Bābīšu problēmas :D
19.07.2016 11:54 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Taču visvairāk smiekli nāk tajā brīdī, kad tu atsaki šiem pārdevējiem un viņi paliek smaidot, bet jau ar tādu sejas izteiksmi "Oohhh you son of a bi*ch"

Tieši manas domas, gan jau nolamā domās visus, kas skrien viņiem garām :D
Es arī vienmēr eju garām vnk smaidot atsakot - Nē, paldies! Cenšos būt laipna, jo saprotu, ka katrs taču cīnās par savu algu. Par laimi, nekad no viņiem tā arī neesmu nopirkusi, bet vienreiz atļāvu uzsmērēt uz rokas kkādu krēmu, pasmaržoju, teicu, ka ļoti jauki smaržo un aizgāju prom :D
19.07.2016 11:58 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
pasmaržoju, teicu, ka ļoti jauki smaržo un aizgāju prom

pēc tāda pat vēl ļaunāk :D
19.07.2016 12:03 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Man vīram vienreiz gadijās, nezinu, vai tas ir tas pats stends, bet kamēr iegāju veikalā viņam piesējās, ievilināja, sazieķēja kaut kādu krēmu uz sejas un tad viņš nevarēja atkasīties, pateica, ka ies ar sievu aprunāties, meitene uzreiz pateica, bet jūs jau neatgriezīsieties uc... Kopš tās reizes viņš vienmēr atceras to meiteni un iet ar līkumu, jo stulbi domā, ka viņa viņu atcerās :D
19.07.2016 12:17 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Haha, jaa, nedaudz kaitina gan, bet es parasti pasaku nee, paldies un eju taalaak, bet plazaa reiz gadijaas meitene, kura man vienas dienas laikaa 5 reizes reklameeja tos produktus un beigaas pateica, ka labi ja sodien steidzaties, tad naakamreiz noteikti jaapameeģina - lol - njaa taa ir mana probleema, ka man dazreiz sanaak desmit reizes iet turp un atpakalj, bet ja es vienreiz saku nee, tad nafig piedavat vel piecas (?)
Bet mana maasa gan tur ir apstaajusies un izbaudiijusi roku maigumu pec skrubja un kreema, lai ari neko nenopirka vinai tas nelikaas uzmaaciigi, varbut gadijaas patiikams kontakts ar paardeveeju.
19.07.2016 12:18 |

Reitings 671
Reģ: 30.08.2014
Nesaprotu tās meitenes, kuras tur strādā! Visas, kuras esmu šajos stendos redzējusi, ir jaunas, simpātiskas, kāpēc nevar atrast citu darbu ar normālāku algu un attieksmi pret darbiniekiem?! Kaut vai tajā pašā H&M vai Zarā. Laikam ir jau arī savi plusi.. (t)
19.07.2016 12:20 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Vispaar vinas jau pret katru izturas savadaak, man paarsvaraa piedaavaa, bet bez izteiktas uzmaacibas - ari toreiz taas 5 reizes mees jau jokojaam, smeejaamies, viss bija caur pozitiivu, nevis es dusmojos vai viņa skreeja pakaļ - vienkarsi esmu taads cilveeks, kurs nepeerk to ko nevajag randomaa, es eju pec konkreetaam lietaam paarsvaraa, man ir taadas dienas, kad es dodos iepirkties tiiri taa, ka neko nevajag un ja kaut kas iepatiksies, tad peerku - ja kaads uztraapa uz taam un lieta iepatikas tikai tad peerku, bet tas ir reti jo reti.
19.07.2016 12:27 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Tā varētu būt prakse piemājas pārtikas vai apģērbu veikalā, bet normālos, lielo tīklu veikalos, kas atrodas lielveikalos, par iztrūkumiem pārdevēji neatbild. Prece tiek norakstīta.

Atbild, un kā vēl atbild. Ja iztrūkums pārsniedz normu, ko apmaksā uzņēmums, tad pārējā starpība jāsedz pārdevējiem no savas kabatas. Tas notiek mūsu pašu populārajos apģērbu veikalos (pati tur esmu strādājusi, tā kā zinu 100%, jo darba līgumā viss ir atrunāts).
19.07.2016 12:36 |

Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Tieši tādēļ es fiksi eju garām visiem stendiem un izliekos nedzirdam kādu piedāvājumu :D
19.07.2016 14:18 |

Reitings 751
Atbild, un kā vēl atbild. Ja iztrūkums pārsniedz normu, ko apmaksā uzņēmums, tad pārējā starpība jāsedz pārdevējiem no savas kabatas. Tas notiek mūsu pašu populārajos apģērbu veikalos (pati tur esmu strādājusi, tā kā zinu 100%, jo darba līgumā viss ir atrunāts).

Draudzene strādā Aprangas tīklā, viņu iztaujājot, pastāstīja to, ko pirmīt teicu, arī viņas pašas vairāku gadu pieredzē nav bijušas tādas situācijas, kad vajadzētu kaut ko maksāt no savas kabatas.
19.07.2016 14:24 |

Reitings 263
Man stone face visiem ejot garām, pat neskatos tajā virzienā. Neviens arī man neuzdrošinās ko jautāt :D
19.07.2016 14:28 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man gan nav pieredze tieši ar šiem pārdevējiem, bet tiem, kas tirgojas uz ielām, nākot klāt un bāžoties virsū- nu tiešām, čigānu metodes- mēs jums gribam uzdāvināt... un aiziet runu plūdi... :@
Manējais vienreiz man atbrauca pakaļ uz darbu, smaidīgs, stāsta, ka nopircis no tāda pārdevēja nažu komplektu pa 10 ls, bet tā, viņu vērtība esot 100ls! :D Man tāda dusma parāva- nu, tiešām, ir cilvēki, kas vēl nezin viņu gājienus? :D
19.07.2016 14:32 |

Reitings 263
Pirmā un pēdējā reize bija, kad čigāns mani appisa. Ķipa uzdāvināja bikses un dažus santīmus paprasija ceļam. 8 latus pazaudēju. Toreiz man bija 14 gadu. Kopš tā laika pat negrasos pasveicināt cilvēku ar tumšāku ādas krāsu. Tešos tādiem garām :D
19.07.2016 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)