kas var sabojāt iepirkšanos Rīga plazā? es jums pastāstīšu - micabella stends

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Redzot Micabella kosmētikas stendu - ja vien nepatīk asas izjūtas - laižaties lapās, ko kājas nes. No sākuma jums teiks, ka grib "tikai pastāstīt", klās uz rokas visādas kosmētikas, pēc tam prasīs kuru līdzekli vēlaties pirkt, kad teiksiet, ka neko nepirksiet, jums spiedīs rokās atlaižu karti, un ja tad vēl nepirksiet, tad jūsu roka vairs netiks notīrīta ar salveti ar maigumu, bet ar dusmām, tiks uzsists pa salvešu paciņu un pateikts, ka esat nepateicīga un notērējusi konsultantes dārgo laiku.
Padoms: kā notiek vilināšana stendā? jums dos katalogu, bet pēc tam kā ieiesiet stendā, tā atņems :-D
18.07.2016 19:50 |

Reitings 819
Reģ: 21.02.2015
Mani plaza ievilka matu stendā. Bet neko man tieši vajadzēja atjaunot lokas pirms pasākuma :)
Taisnotājs jau likās pat labs, bet nu dārgs. Bet nu man tur sauca tadas summas un tadas atlaides... Smiekīgi..
18.07.2016 20:52 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Laikam izskatos pēc viegla mērķa un saskarme ar šāda tipa stendiem bijusi vairākkārt. Tā nekaunība ir tik neizmērojama. Esmu pieradusi būt laipna un atsaucīga, jo zinu, ka daudzi pārdevēji tā cenšas sev kavēt laiku, līdz darba laika beigām, vienkārši, lai nav garlaicīgi, tāpēc, ja man ir laiks, parasti apstājos un noklausos stāstu, bet nu, šis ir ārpus visām nekaunības robežām, - sākumā laipnība, kas atteikuma gadījumā pārtop neizmērojamā "bullying" tipa raksturā.
Nesen gan, viena paziņa, kas ārpus universitātes, vēlējās mazliet piepelnīties, nolēma atsaukties uz šīs kompānijas sludinājumu un tad nu sanāca uzzināt mazliet vairāk par šo visu, - viņa izturēja labi, ja trīs nedēļas, tad arī pastāstīja, ka darba devēju izmaksātā alga atkarīga tikai no pārdotā, rezultējoši, - nepārdod, neko īsti nenopelni. Cilvēki, kas pēc dabas nav uzbāzīgi, tur tiešām ilgi nenoturās, - viņa stāstīja, ka dzirdējusi neskaitāmus pārmetumus, ka netiek gūta peļņa, kad uzteica darbu, vēl lika atstrādāt, tā arī īsti neko neizmaksājot, par atstrādes dienām, jo, redziet, viņiem nodarīts finansiāls kaitējums vai kas tāds. Nianses gan nezinu, bet tas viss nav īsti normāli. Laikam nākotnē, ja saskaršos ar šādiem cilvēkiem, vienkārši izteikšu līdzjūtību.
18.07.2016 20:57 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Mani arī vienreiz uzrunāju Nāves jūras produktu stends , sāka stāstīt cik viss labs, smērēja uz rokas testerīti, biju tā laimīgā, kura TIKAI šodien varēja iegādāties krēmu pa TIKAI 70 eur. Un gāja bez maz vai sist čeku.
Tiik uzbāzīgi cilvēki. Fuj, fuj, fuj.
18.07.2016 21:00 |

Reitings 354
Reģ: 29.12.2013
Man arī Dominā no Dead Sea Premier uzbāzās. Biju viena pati, apkārt neviena cilvēka, un viņa man bāž sejā kaut ko ziepjveidīgu. Loģiski, ka pajautāju,kas tas ir. Tas bija sliktākais,ko varēju izdarīt :-D Atnācu pēc tērpa bakalaura darba aizstāvēšanai, bet aizgāju ar sejas tīrāmo un dīvainu acu atvēsinošo masku. Kopš tās dienas arī eju visiem ar līkumu vai izliekos,ka runāju pa telefonu :-D
18.07.2016 21:09 |

Reitings 62
Reģ: 21.05.2016
Man tās konsultantes/pārdevējas reti tuvojās, ja arī uzdrošinās, tad nopietni pateikta frāze: "Nē, paldies!" viņas attur no turpmākās runāšanas.
18.07.2016 21:13 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Man tieši nesenarī slikta pieredze ar šo te visu.
Nebiju saskārusies ar šādām tirgotājām, bet Nesen biju Rīga Plaza, staigāju pa veikaliem un kaut kā piegāju pie stenda kaut ko skatīties. ļoti sāpēja galva, tādēļ visu tā lēnām izstaigāju, apskatīju, nu apstājos pie viņu stenda arī. pie manis pieskriet meitene, sāk kladzināt kaut ko, jau smērēt virsū, es biju šokā, jo pat nobijos. Norāvu roku nost, prasīju ko te smērē, nejautājot? viņa turpināja tik daudz runāt,es neizturēju un pateicu, lai nerunā ar mani, man sāp galva. kaut kā samulsa un aizgāja, bet bezkaunība liela. ja nu man kāda alerģija?
18.07.2016 21:45 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Man tās konsultantes/pārdevējas reti tuvojās, ja arī uzdrošinās, tad nopietni pateikta frāze: "Nē, paldies!" viņas attur no turpmākās runāšanas.

+++
pie manis pat čigāni klāt nenāk. Mūžīgi dusmīgā seja. :D
18.07.2016 22:01 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tādai agresīvai pārdošanai vispār būtu jābūt aizliegtai, jo arī es skrienu ar līkumu visiem šiem stendiem un uz pa gabalu izkliegto "Labdien, zdrastvujte" mainu virzienu pa taisno Reserved iekšā :D

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
plazā neesmu ar šo saskārusies, bet spicē gan, tur pie h&m veikala. vienmēr gandrīz skriešus nesos viņām garām, lai domā, ka es kaut kur steidzos :D

Reitings 87
Reģ: 21.12.2015
O jaa, es arii nesen uzrāvos pie Mica stenda Spicē. Nopirku pīlingu. (t)
Un tad tik sākās, man gribēja vēl 100 un 1 produktu nopārdot. Sākumā apkalpošana bija normāla, bet, kad pateicu, ka nepirkšu neko vairāk, tad tik turpināja stāstīt par produktiem un piedāvāt "atlaides"...
Kaut kāds murgs..pateicu, ka nav laika un notinos. Vairs nekad neko netestēšu tur. Tā attieksme ir nepieļaujama.
18.07.2016 22:03 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Miss Joker, ar apsargiem man nav sanācis saskarties, paldies Dievam :D Pietiek jau ar pārdevēju "tu taisies pirkt vai zagt?" skatieniem :D bļin, man patīk savā nodabā, nesteidzīgi izstaigāt veikalu, aplūkot dažādus produktus, kārtīgi izsmaržoties, ja pētu smaržas, un tad izlemt par labu pirkumam. Saprotu, ka viņu pienākumos ietilpst uzplīties ar palīdzības piedāvāšanu un viņiem kaut ko atvelk no algas, ja ir notikušas zādzības (vai arī nē?), bet varētu taču to darīt nedaudz mierīgāk :D
18.07.2016 22:06 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es parasti saku "Paldies-paldies, man neko nevajag" un fiksi soļoju prom. Besī, kad uzbāžas laikā, kad runāju pa telefonu. Un vispār besī, ja man uzbāžas :D
18.07.2016 22:09 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Norāvu roku nost, prasīju ko te smērē, nejautājot? viņa turpināja tik daudz runāt,es neizturēju un pateicu, lai nerunā ar mani, man sāp galva.

Par šo es ļoti sasmējos. :D :D
Bet vispār man grūti saprast (ne tikai šīs diskusijas kontekstā), kā var kaut ko cilvēkam nopārdot, ja viņš nevēlas pirkt. Ok, 15 gados man arī grūti bija daudz kam pateikt "nē", bet pieaugušā vecumā, nezinu.. It kā es esmu labs, jauks, mīlīgs cilvēks (dzīvē, ne Cosmo), bet tāda bezrobežu pieklājība man nepiemīt. Es visiem šiem stendiem automātā saku: nē, paldies. Atkarībā no garastāvokļa - laipnākā vai vienaldzīgākā tonī -, un trinu tālāk, kur gājusi. Man pat nebūtu pacietības sākt kaut ko tur klausīties, kur nu vēl testēt un negribot nopirkt.
18.07.2016 22:19 |

Reitings 57
Reģ: 07.07.2013
Atceros kā pirms pusgada mani nelaida prom no turienes līdz es iegādājos lūpu krēmu pa 5 eiro, jo viņiem no manis kaut ko vajadzēja! Bet jā, meitenes neradīja īpašu vēlmi atgriezties.
18.07.2016 22:27 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
17 gados, kad neko labāku dabūt nevarēju, strādāju tajā matu stendā, man gan pašai besi, ka uzbāžas, tāpēc pie cilvēkiem nelīdu, tik matus pinu, un tāpēc nostrādāju tik mēnesi. Bet dēļ tā es cenšos būt jauka un mīļi pasaku nē, paldies. Tur jau pašas firmas jāvaino par tik agresīvu mārketingu. Bet tas, par ko man nāk smiekli (un tas ir visos tāda veida stendos)- šodien īpašā diena, tikai 50! Nē? Nu labi, 40. Varu pasaukt menedžeri, būs 30. Iedošu darbinieka atlaidi, būs 20. :D
18.07.2016 22:29 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Premier veikalā mūs ievilka. Nopirku skrubi, skrubis vispār neslikts, tikai man slinkums katru savu ķermeņa daļu ar viņu 3 minūtes rīvēt, tāpēc lietoju ļoti reti. Iedeva arī sejas krema paraudziņu, ir doma to iegādāt, jo man tiešām patīk (un draugam arī, viņam problēmas ar sausu sejas ādu uzacu zonā un šis ir vienīgais krems, kas to problēmu atrisina jau pēc vienas riezes). Zvanija nesen, piedāvāja uz kaut kādām procedūrām ierasties, atteicu ar tekstu, ka es neesmu no Rīgas, nav pa ceļam un dēļ kaut kādām procedūrām nekur speciāli nebraukšu.
Uzbāzība gan man tiešām nepatīk un pēc tās reizes, kad nopirku skrubi, metam tam stendam milzīgu loku :D Pilnīgi sajūta, ka izskalo smadzenes, nozombē vai ko tādu.
18.07.2016 22:50 |

Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Bonecutie, tik precīzi pateikts. :-D Arī neeju bodītēs, kur neviena pircēja tajā brīdī nav iekšā, tikai pārdevēja. Dīvaina sajūta, liekas, ka pārdevēja skenē visu laiku ar skatienu, sajūta kā noziedziniecei. Un tad nāk triecienā ar jautājumu "Vai varu jums kā paīdzēt?". Bezmaz vai sajūtos vainīga, ka tur ierados iepirkties, ka noslogoju pārdevēju un ka vispār eksistēju.:-D Saprotu, ka tas ir viņu darbs, bet vienalga ir neērti. Esmu dīvaina. (s) Rīgā tiesa gan nedzīvoju, bet cik uzturos un pastaigāju pa veikaliem, tad gadās uzrauties uz tādiem stendiņiem. Tad jā parasti ātros tempos prom. "Run, Forest, run.":-D
18.07.2016 22:58 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc es vienmēr pa veikaliem klīstot klausos mūziku austiņās. Pie tam man ir lielās austiņas un visiem pa labu gabalu redzams, ka es neko nedzirdu. Un pat ja man kaut ko saka, es tiešām arī nedzirdu. Uz ielas man arī neviens nevar garstāvokli sabojāt un sabiedriskajā transportā niknas tantes var elst, pūst un burkšķēt manā virzienā, cik vēlas, es tusējos savā nodabā un jūtos lieliski. Rekomendēju! :-D
18.07.2016 23:04 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Ui, man dažkārt žēl to cilvēku, iedomājos, ar kādām negācijām viņiem jāsastopas. Vismaz manā mītnes zemē. Bet piekrītu, ka dažkārt tie pūliņi kaut ko pārdot ir briesmīgi netalantīgi un man kauns viņu vietā.
Parasti es cenšos ar šiem cilvēkiem būt laipna, jau sākumā pasaku, ka neesmu ieinteresēta, ja šie vienalga bliež vaļā savu frīstailu, smaidu, pajokoju, tiek pajokots pretī, rezultātā abpusēji paliek visnotaļ patīkama sajūta. Bet gadās, ka uzlieku pūpēža seju un aiznesos garām.
Divas neforšākās pieredzes ir, kad vēl bērnelim esot (laikam bija knapi 18) mani Rimčikā paņēma pie dziesmas un rezultātā pieteicos Parex bankas kaut kādām pensiju līmenim. Nu kas tas vispār ir? (t)
Otrā bija, kad viens švauksts no Virgina par visām varītēm gribēja tieši savu internetu pieštepselēt. Bez liekas koķetērijas varu teikt, ka todien tiešām neizskatījos visai labi (lai neteiktu, ka mēreni briesmīgi) - iesnaina, sasārtušu seju, izmocīta, sabuktētiem matiem, nekāda. Tā arī jutos. Un tad pēkšņi labā uzvalkā tērpies pajauns čalēns mani apstādina ar tekstu - no kuras modeļu aģentūras tu nāc, darling? Es atvainojos, bet nu wtf? Tāds glumeklis, iuuu! Turklāt viņš bija ar ļoti neizteiksmīgu deklamācijas prasmi apveltīts, kas tā vien kliedza - tu esi jau 73., kam es to šodien saku. Nosprauslāju un cēli aizgāju ar visu savu Tesco maisu.:D
18.07.2016 23:47 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
es ari pirmaja reize iekritu, tagad ar likumu eju :D garam
18.07.2016 23:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)