Randiņš ar meiteni no šī portāla

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Jau kādu laiku komunicēju ar vienu no šī foruma dalībniecēm; iespējams, nesen aprakstītā randiņa dēļ viņa uzaicināja mani uz tikšanos. Tā kā meitene par sevi manās acīs bija radījusi labu iespaidu ar savu korekto valodu, pieklājību un inteliģenci, bez īpašas vilcināšanās piekritu. Jāuzsver, ka šī randiņa apraksta publicēšana ir saskaņota ar konkrēto meiteni; vēl vairāk - viņa pat jokojot lūdza, lai es publicējot aprakstu, jo viņai esot interesanti iepazīties ar manām domām. Vienojāmies arī par to, ka neatklāšu viņas identitāti, ko, protams, nedarīšu.
Tikāmies šodien, no rīta puses, pie kāda sporta kluba. Jau iepriekš bijām vienojušies, ka abi būsim ģērbušies maiņas apģērbā, kas piemērots sportiskām aktivitātēm, un ziedus viņa nevēloties. To vietā atļāvos iegādāties mazu, simbolisku dāvaniņu.
Kad piebraucu, meitene mani jau gaidīja. Jāteic, ka sporta tērps viņai patiešām piestāvēja. Patika meitenes augums, labi trenēts un fiziski attīstīts, lai arī, ja tā godīgi, man šķiet, ka viņai netraucētu pieņemties svarā par dažiem kilogramiem. Nē, protams, korpulentas meitenes manī, maigi izsakoties, īpašas simpātijas neizraisa, tomēr viņas gadījumā kripata sievišķīgāku formu netraucētu, bet, protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Ja runājam par meitenes seju, diemžēl man jāatzīst, ka tā mani neuzrunāja. Nepārprotiet - nekādā ziņā nevēlos to kritizēt (nav nekāda objektīva pamata), taču gluži vienkārši man viņas seja nešķita pievilcīga. Saprotams, varbūt daudziem puišiem tā ļoti patīk - kā jau sacīju, tad ir pilnīgi subjektīvi.
Meitene bija ļoti pieklājīga, smaidīga - tāds cilvēks, ar kuru patīkami pavadīt kopīgu laiku. Nedaudz pajokojām, draudzīgi paflirtējām, tad ķērāmies pie spēles, un šeit piedzīvoju milzu fiasko. Ar sportu esmu uz "Jūs", un televizora ekrānos viss izskatās tik vienkārši... Es spēlēju ārkārtīgi slikti; man radās iespaids, ka viņa par mani smejas. Droši vien, ja vērotu sevi no malas, arī pats smietos. Pēc kādas 20 minūšu ilgas spēles es biju sasvīdis tā, ka sviedru lāses tecēja pār manu seju, un elsu kā tvaika mašīna, bet viņa, šķiet, bija tikai iesildījusies. Sasprindzinot visus spēkus, man izdevās noturēties kopumā 40 minūtes, bet pēdējās 10 minūtes burtiski cīnījos ar pārgurumu. Kad vairs nespēju pakustēt un gandrīz saļimu laukumā, nospriedām, ka šai reizei pietiks mani spīdzināt. Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs. :-) Pēc spēles devāmies atsvaidzināties un pārģērbties. Jau atkal vēlos uzsvērt, ka manā skatījumā viņai ir laba gaume apģērba izvēlē. Vasarīgā kleita un apavi viņai ļoti piestāvēja un izskatījās teicami. Patiešām bauda vērot meiteni ar skaistu augumu apģērbā, kas šo skaitumu eleganti izceļ.
Pēc sportiskajām aktivitātēm nolēmām doties ieturēt maltīti. Piedāvāju viņu aizvest, bet viņa vēlējās doties ar savu automašīnu, tādēļ braucām katra ar savu auto. Nezinu, iespējams, meitene baidījās sēsties svešā auto. Viņas auto bija atstāts tuvāk sporta klubam; viņa pirmā to sasniedza, tādēļ ar savu auto sekoju viņas mašīnai. Jāatzīst, ka meitenei derētu pamācīties vadīt automašīnu: vienu reizi man šķita, ka viņa tūdaļ izraisīs ceļu satiksmes negadījumu.
Pēc tam aptuveni 2 stundas pavadījām, baudot maltīti un tērzējot. Varēja just, ka mūsu intereses tomēr atšķiras: viņa lielāku uzsvaru lika uz sportu, aktīvo atpūtu un ceļošanu, kamēr es koncentrējos uz darbu, karjeru un ekonomiku. Viņa ir laba stāstītāja: ar interesi klausījos viņas stāstus par ceļojumiem, aplūkojām ceļojumu fotogrāfijas viņas viedtālrunī. Apbrīnoju viņas enerģiju un spēku būt tik aktīvai! Diemžēl man radās sajūta, ka manis stāstītais viņu pamatīgi garlaiko, lai arī mans (visai šaurais) interešu loks, visticamāk, garlaikotu vairumu cilvēku. Šķiet, vienīgā tēma, kurā radām kopsaucēju, bija skaistumkopšana. Dalījāmies savā pieredzē par dažādām skaistumkopšanas procedūrām, piemēram, abi diskutējām, kā abi koriģējam savas uzacis utt.
Pēc kopīgās maltītes pavadīju viņu uz viņas auto, atvēru durvis un palīdzēju iesēsties. Šeit mums radās jautra diskusija par to, kā pareizi svārkos jāiesēžas automašīnā, lai saglabātu pašcieņu. Es izskaidroju, ka, manuprāt, vispirms sānis jāapsēžas sēdeklī, tad cieši jāsaspiež kopā ceļgali un kājas jāieceļ salonā, turot ceļgalus saspiestus. Tad viņa demonstrēja dažādus paņēmienus, un man jāatzīst, ka man ļoti patika lūkoties uz viņas kājām. :-) Meitenei ir patiešām skaistas kājas, vienīgi, palūkojies uz tām tuvumā, es ieteiktu labāk veikt apakšstilbu liekā apmatojuma epilāciju, piemēram, vaksāciju vai fotoepilāciju, nevis depilāciju (skūšanu), jo pēdējā tomēr rada nelielas, bet pamanāmas ādas traumas.
Pēc šīs jautrās izklaides mēs atvadījāmies un vienojāmies, ka vēlāk dalīsimies ar saviem iespaidiem par randiņu un viens otru.
Apkopojot iespaidus, varu sacīt, ka randiņš visumā man patika. Lai arī neesmu īpaši sportisks, tomēr ir interesanti pabūt ārpus savas komforta zonas.
Meitenei ir patiešām skaists, labi trenēts augums, varbūt vienīgi derētu to padarīt kripatu sievišķīgāku. Šeit gan jāuzsver, ka man klaju nepatiku radu korpulentas meitenes.
Viņas seja, kā jau minēju, mani nesaistīja. Lai arī tai nav nekādu defektu, bet es neizjutu simpātijas.
Meitenei ir ļoti laba gaume apģērba izvēlē.
Viņa ir inteliģenta, pieklājīga, ar patīkamu, bagātu valodu. Man radās sajūta, ka viņai ir ļoti vispusīgs interešu loks, kaut arī tā arī nespēju atrast nevienu jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša.
Meitenei netraucētu uzlabot savas autovadīšanas prasmes un atbrīvot savas automašīnas salonu no ūdens pudelēm, maisiņiem, mitrām salvetēm, papīra dvieļiem u.c. priekšmetiem. Nezinu, man nepatīk, ja salons sāk atgādināt noliktavu.
Lai arī kopumā meitene mani nesaistīja kā personība un mēs, visticamāk, vairs nekad netiksimies, tomēr kopā ar viņu laiks pagāja nemanot. Vai es pieminēju, ka viņai ir patiešām skaistas kājas? :-)
Papildinu savu stāstu ar viņas vērtējumu par mani un manus komentārus par to.
Viņasprāt, es esot dažbrīd esot stīvs un samākslots - grūti šeit ko komentēt; man pašam šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka izgāzos viņas priekšā ar savu vājo sniegumu spēlē. Ar mani komunicēt esot interesanti, tomēr viņai šķietot, ka es reizēm vēloties izcelties ar savām zināšanām - jā, piekrītu; vai tad sievietes nepūlas izcelties, piemēram, ar savu ārieni? :-)
Man esot krietni jāuzlabo sava sportiskā forma - piekrītu, bet šobrīd nejūtu īsti iedvesmu.
Tādam cilvēkam kā man esot grūti atrast, izveidot nopietnas attiecības, jo ar savu nostāju es varot atbiedēt meitenes - kaut kādā mērā man šim apgalvojumam jāpiekrīt, bet tur mainīt laikam neko nespēju.
Viņa esot jutusi zināmu diskomfortu, jo esot bijusi sajūta, ka es viņu vērtējot - jā, nemaz nenoliegšu, ka ārkārtīgi vērtēju meitenes, un nedomāju, ka tas būtu kas ļauns. Lai meitenes man pasaka, ka nevērtē puišus.
Man esot ļoti skaistas, vīrišķīgas acis - laikam izklausīšos iedomīgs, bet arī man pašam tās patīk. :-)
Ja viņa aizverot acis, tad vēloties "nodarboties ar seksu ar manu balsi" (tieši tā viņa arī sacīja), jo tā esot "vīrišķīga un ļoti pavedinoša" - vienīgi žēl, ka līdzīgas domas prātā viņai nenāca ar atvērtām acīm. :-)
Kopumā es, viņasprāt, esot "ļoti gudrs, neticami pieklājīgs un visādā ziņā interesants vīrietis", kaut arī absolūti ne viņas gaumē - arī viņa nav manā gaumē, tādēļ par šo nemaz neapvainojos.
Noslēgumā vēlos piebilst, ka iztirzājām arī privātas dabas jautājumus, bet tos, saprotams, šeit neaplūkošu.
Vēlos vēlreiz pateikties konkrētajai Cosmo meitenei par interesanto randiņu! Nešaubos, ka viņa izlasīs šo manis rakstīto. :-)
17.07.2016 15:50 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Roberts.I, ir tāda lieta kā takta izjūta ;)
Piemērs no manas dzīves. Sarakstījos internetā ar puisi, sarakstes ļoti interesantas, patika, tāpēc satikāmies dzīvē. Kad viņu ieraudzīju dzīvē, man uzreiz bija "nē". Viņam bija pumpaina seja un breketes. Tas mani fiziski galīgi nepiesaistīja.
Taču es biju pieklājīga un jauki pasēdējām pie tējas tases un parunājāmies.
Pēc randiņa viņš man arī prasīja iespaidus par randiņu un kāds viņš man ir licies. Es atbildēju, ka randiņš bija jauks, patika parunāties, bet liekas, ka nebūs starp mums tās dzirksteles.
Es vienkārši pateicu, ka nav tās dzirksteles, nevis sīki un smalki izklāstīju, kā man besīja viņa pumpas. Tāpēc ka par tādām lietām cilvēks var apvainoties. Bet es negribēju viņu aizvainot.
19.07.2016 16:06 |

Reitings 1868
...nesaprotu kāpēc tu attaisnojies.

Nekādā veidā neattaisnojos, bet argumentēju savu pozīciju. Man šķiet, negodīgi, ka tiek vērtēta tikai manis izteiktā kritika, pilnībā ignorējot pozitīvos aspektus.
... bet izteici neglaimojošus komentārus par viņu pašu

Jā, es centos būt objektīvs, vērtējot konkrēto meiteni.
Domāju, ka meitene vēlējās tavu atstāstu par randiņu, nevis viņas izskatu...

Kā jau sacīju, to, manuprāt, nevar nodalīt. Meitenes āriene, izturēšanās un prāts man veido vismaz 80% randiņa "satura".
Otrkārt, meitene raksturoja arī manu ārieni, bet par to es taču neapvainojos. Tad kādēļ apvainoties viņai?
Kapēc vispār ir jābūt, netaktiski, aprakstītam sliktajam?

Pirmkārt, neuzskatu, ka esmu bijis netaktisks.
Otrkārt, meitene arī pret mani bija gana kritiska, piemēram, es, viņasprāt, esot visvājākais vīrietis, kādu viņa pazīstot. Tad nesaskatu nekā ļauna, ja arī es biju godīgs, vērtējot viņu.
Treškārt, ja neklusēšu trūkumus vai tos aspektus, kas man tādu šķiet, tad vērtējums vairs nebūs objektīvs.
Piemērs no manas dzīves. Sarakstījos internetā ar puisi, sarakstes ļoti interesantas, patika, tāpēc satikāmies dzīvē. Kad viņu ieraudzīju dzīvē, man uzreiz bija "nē". Viņam bija pumpaina seja un breketes. Tas mani fiziski galīgi nepiesaistīja.

Ja konkrētais puisis būtu izteicis komentārus par Tevi - gan labus, gan ne tik glaimojošus -, bet pēc tam lūdzis, lai Tu godīgi novērtē viņu, vai Tu nebūtu aprakstījusi arī viņa trūkumus?
19.07.2016 16:23 |

10 gadi
Reitings 967
Ja konkrētais puisis būtu izteicis komentārus par Tevi - gan labus, gan ne tik glaimojošus -, bet pēc tam lūdzis, lai Tu godīgi novērtē viņu, vai Tu nebūtu aprakstījusi arī viņa trūkumus?

Nē, es nebūtu.
Tāpat arī meitene, teikdama, lai esi godīgs un objektīvs, patiesībā tāpat nevēlas, lai tu teiktu kaut ko sliktu par viņu.
Ak, vēl jauns esi, tev jāsāk filtrēt sievietes loģika. Par sievieti - vai nu labu, vai neko ;)
19.07.2016 16:28 |

Reitings 1868
Par sievieti - vai nu labu, vai neko :)

Sieviete ir mirušais? :-) To tikai uz mirušiem cilvēkiem attiecina šo teicienu.
19.07.2016 16:32 |

10 gadi
Reitings 967
Tagad zināsi, ka arī uz sievieti to pašu var attiecināt. Tici man, ievērojot to, būsi tikai ieguvējs ;)
19.07.2016 16:36 |

Reitings 1868
Tici man, ievērojot to, būsi tikai ieguvējs ;)

Godīgi sakot, nejūtos zaudētājs arī tagad. Piekrītu, ka tā meitene ar mani vairs nekomunicē, bet šīs diskusijas kontekstā man uzrakstījušas vairākas citas Cosmo lietotājas.
19.07.2016 16:43 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Es teicu 'cilvēku klasificēšana' nevis konkrētās meitenes un 9.lpp Tavs komentārs ir apmēram 'dała no Jums ir vidusmēra, atzīstiet to'. Droši vien atkal pārpratu?
Tu pats tikko teici, ka centies novērtēt meiteni objektīvi, bet Tavs vērtējums balstās uz subjektīvām sajūtām (pilnīgi normāli), tāpēc jautāju.
Treškārt, jau teicu, ka dažiem cilvēkiem kompliments, kuram seko uzreiz kaut kas negatīvs par komplimentēto, var nelikties kā tiešām labi domāts kompliments. Tev ir pilnīgas tiesības izteikties un neviens jau nevarēs pierādīt pretējo, bet tå kā Tu jautā kāpēc cilvēki koncentrējas tikai uz negatīvo Tavā aprakstā, šis varētu būt viens no variantiem KĀPĒC (šis punkts NAV mana kritika Tev, bet iespējamā atbilde).
19.07.2016 17:28 |

Reitings 1868
Es teicu 'cilvēku klasificēšana' nevis konkrētās meitenes un 9.lpp Tavs komentārs ir apmēram 'dała no Jums ir vidusmēra, atzīstiet to'.

Normālo sadalījumu neviens nav atcēlis. Varbūt atceries Gausa līkni? Labi, neiedziļināsimies statistikā. Mana doma ir tāda, ka lielā grupā visvairāk būs atrodami tieši cilvēki ar vidējiem prāta un izskata parametriem. Gudro un skaisto, tāpat kā "negudro" un neglīto, ir ļoti maz. Vairums ir parasts vidusmērs, par ko nekādi nav jāapvainojas. Tad kādēļ ļaudis ņem ļaunā, ja tos nodēvē par vidusmēru?
Tu pats tikko teici, ka centies novērtēt meiteni objektīvi, bet Tavs vērtējums balstās uz subjektīvām sajūtām (pilnīgi normāli)...

Jā, un neredzu šeit nekādu pretrunu. Centos objektīvi aplūkot gan viņas labās, gan sliktās īpašības (tos aspektus, kurus subjektīvi par tādām īpašībām uzskatu).
Treškārt, jau teicu, ka dažiem cilvēkiem kompliments, kuram seko uzreiz kaut kas negatīvs par komplimentēto, var nelikties kā tiešām labi domāts kompliments.

Nu, tās jau ir šo cilvēku uztveres īpatnības.
Tev ir pilnīgas tiesības izteikties un neviens jau nevarēs pierādīt pretējo, bet tå kā Tu jautā kāpēc cilvēki koncentrējas tikai uz negatīvo Tavā aprakstā, šis varētu būt viens no variantiem KĀPĒC (šis punkts NAV mana kritika Tev, bet iespējamā atbilde).

Nestrīdos, varbūt, bet tad es aicinu cilvēku skatīties plašāk.
19.07.2016 17:41 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Jau kādu labu laiku atpakaļ man bija aizdomas, ka aiz šī te Roberta profila ir Klusais smaids Vai nu tas ir viņš vai arī ļoti līdzīgs tipāžs.

Ir, ir tas pats :) Tur taču bija vesela teātra izāde par to, kā meitene satikās ar skolotāju, šis skolotājs izlasīja meitenes diskusiju un pats piereģistrējās :D Apbrīnoju, ka cilvēkiem ir laiks un enerģija tādu sviestu izdomāt :D
19.07.2016 18:02 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Kurš tad ñem łaunā? Es personīgi interesējos kāds ir pamats Tavam "vidusmēra" lietojumam. Un saprotu, ka, tā kā esi analizējis šeit esošo komentētāju prāta spējas un izskatu (pati gan nepiedalījos pētījumā), tad droši vien, ka vari arī iedziłināties statistikā. Varēji jau arī uzreiz paskaidrot savu redzējumu, neliekot man meklēt Tavu komentāru cik tur lpp atpakał :-)
Cilvēku uztveres atškirības rada pamatu diskusijai, ceru, ka tas 'plašāk' nenozīmē tikai viena viedokła pareizību.
19.07.2016 18:13 |

Reitings 1868
Un saprotu, ka, tā kā esi analizējis šeit esošo komentētāju prāta spējas un izskatu...

Prāta spējas analizēt var kaut vai šajā forumā. Pavēro, kāda ir (vairuma) lietotāju valoda, argumentācija, interešu loks un dzīvesveids.
Ja runājam par ārieni, tad šeit pat nav jāpēta fotogrāfijas vai cilvēki jāsatiek dzīvē, lai pārliecinātos par normālā sadalījuma pareizību.
19.07.2016 18:27 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Cilvēkam tādi pārdzīvojumi un emocijas no viena randiņa ka var romānu sarakstīt par to.
20.07.2016 10:18 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Roberts.I arī vidusmērā cilvēks un tur nav par ko apvainoties? Pats minēji šauro interešu loku, te ir minētas arī sliktās rakstura īpašības, fiziskā (ne)sagatavotība... Kas ir vairāk kā "vidusmērs" ? Tā taču ir individuāla lieta, kuru katrs mēra pēc saviem kritērijiem un pieredzes.
20.07.2016 10:35 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Dienas joks.:-D
20.07.2016 11:58 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Godīgi sakot, nejūtos zaudētājs arī tagad. Piekrītu, ka tā meitene ar mani vairs nekomunicē, bet šīs diskusijas kontekstā man uzrakstījušas vairākas citas Cosmo lietotājas.

Sakarīgi vīrieši ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi, procentuāli skatoties, cik mums, latviešu tautai, ir skaistu sieviešu, to arī apliecina šī diskusija, sievietes ir tik izmisušas, ka gatavas satikties pat ar tādu neveiksminieku kā autors, viņas ir pieradušas pie kritikas un tāpēc, tā pat šķiet norma, ļoti bieži sievietes nemaz neapzinās, cik patiesībā ir skaistas un daudz vairāk vērtas par tādām salašņām ar kurām satiekas un pat veido ģimenes. Mīļās sievietes attopieties- jūs esat labākas par šo! Lai arī sakarīgo un skaisto vīriešu ir mazākumā, viņi tomēr ir. :)
20.07.2016 14:34 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
bet šīs diskusijas kontekstā man uzrakstījušas vairākas citas Cosmo lietotājas.

Kaut kā neticās, ka sievietes ir tik izmisušas, ka meklētu kontaktu ar Tevi pēc šīs diskusijas. Prasta spalvu spodrināšana, nekas cits.
20.07.2016 15:12 |

Reitings 1868
Roberts.I arī vidusmērā cilvēks un tur nav par ko apvainoties?

Domāju, ka dažos aspektos nesasniedzu pat vidusmēru, taču nekādā ziņā neapvainojos par šī fakta konstatēšanu.
Sakarīgi vīrieši ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi...

Jā, tāpat kā sakarīgas sievietes.
...procentuāli skatoties, cik mums, latviešu tautai, ir skaistu sieviešu, to arī apliecina šī diskusija...

Drīzāk es sacītu, ka šī diskusija lieliski apliecina, cik daudzas sievietes sevi uzskata par skaistām un neiecietīgi izturas pret jebkuru kritiku arī tad, ja tā ir mērena un objektīva.
...viņas ir pieradušas pie kritikas un tāpēc, tā pat šķiet norma...

(smiekli)
Jā, to, cik ļoti vairums sieviešu ir iecietīgas un paškritiskas, nudien lieliski demonstrē šī diskusija. :-)
... ļoti bieži sievietes nemaz neapzinās, cik patiesībā ir skaistas un daudz vairāk vērtas par tādām salašņām ar kurām satiekas un pat veido ģimenes.

Laiki, kad sieviete piedzima vienā pagastā, tajā pašā arī izauga, apprecējās ar kādu vietējo, novecoja un nomira, jau sen ir pagājuši. Mūsdienās cilvēkiem ir milzu iespējas (un arī milzīgas, kaut bieži vien arī pilnīgi nepamatotas ambīcijas) partneru izvēlē.
Lai arī sakarīgo un skaisto vīriešu ir mazākumā, viņi tomēr ir.

Tieši to pašu varu sacīt par sakarīgajām un skaistajām sievietēm.
20.07.2016 15:17 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
bet troļļu pavēlnieks spurojas pretī, nu nav miera, nav :D :D
20.07.2016 15:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
bet troļļu pavēlnieks spurojas pretī, nu nav miera, nav

Tieši tāpēc nav arī jēga ko vairāk teikt. Lai raksta cirpējs savām aitām.
20.07.2016 15:41 |

Reitings 1868
bet troļļu pavēlnieks spurojas pretī, nu nav miera, nav :D :D

To pašu varu sacīt par visiem šīs diskusijas dalībniekiem, kuri jau vairākas dienas mēģina sacīt "pēdējo vārdu". :-)
Starp citu, ne mirkli neesmu šeit "troļļojis". Pazīstu dažas Cosmo meitenes, kuras ir ļoti gudras un skaistas un kuras es bezgala cienu.
20.07.2016 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)