Randiņš ar meiteni no šī portāla

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Jau kādu laiku komunicēju ar vienu no šī foruma dalībniecēm; iespējams, nesen aprakstītā randiņa dēļ viņa uzaicināja mani uz tikšanos. Tā kā meitene par sevi manās acīs bija radījusi labu iespaidu ar savu korekto valodu, pieklājību un inteliģenci, bez īpašas vilcināšanās piekritu. Jāuzsver, ka šī randiņa apraksta publicēšana ir saskaņota ar konkrēto meiteni; vēl vairāk - viņa pat jokojot lūdza, lai es publicējot aprakstu, jo viņai esot interesanti iepazīties ar manām domām. Vienojāmies arī par to, ka neatklāšu viņas identitāti, ko, protams, nedarīšu.
Tikāmies šodien, no rīta puses, pie kāda sporta kluba. Jau iepriekš bijām vienojušies, ka abi būsim ģērbušies maiņas apģērbā, kas piemērots sportiskām aktivitātēm, un ziedus viņa nevēloties. To vietā atļāvos iegādāties mazu, simbolisku dāvaniņu.
Kad piebraucu, meitene mani jau gaidīja. Jāteic, ka sporta tērps viņai patiešām piestāvēja. Patika meitenes augums, labi trenēts un fiziski attīstīts, lai arī, ja tā godīgi, man šķiet, ka viņai netraucētu pieņemties svarā par dažiem kilogramiem. Nē, protams, korpulentas meitenes manī, maigi izsakoties, īpašas simpātijas neizraisa, tomēr viņas gadījumā kripata sievišķīgāku formu netraucētu, bet, protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Ja runājam par meitenes seju, diemžēl man jāatzīst, ka tā mani neuzrunāja. Nepārprotiet - nekādā ziņā nevēlos to kritizēt (nav nekāda objektīva pamata), taču gluži vienkārši man viņas seja nešķita pievilcīga. Saprotams, varbūt daudziem puišiem tā ļoti patīk - kā jau sacīju, tad ir pilnīgi subjektīvi.
Meitene bija ļoti pieklājīga, smaidīga - tāds cilvēks, ar kuru patīkami pavadīt kopīgu laiku. Nedaudz pajokojām, draudzīgi paflirtējām, tad ķērāmies pie spēles, un šeit piedzīvoju milzu fiasko. Ar sportu esmu uz "Jūs", un televizora ekrānos viss izskatās tik vienkārši... Es spēlēju ārkārtīgi slikti; man radās iespaids, ka viņa par mani smejas. Droši vien, ja vērotu sevi no malas, arī pats smietos. Pēc kādas 20 minūšu ilgas spēles es biju sasvīdis tā, ka sviedru lāses tecēja pār manu seju, un elsu kā tvaika mašīna, bet viņa, šķiet, bija tikai iesildījusies. Sasprindzinot visus spēkus, man izdevās noturēties kopumā 40 minūtes, bet pēdējās 10 minūtes burtiski cīnījos ar pārgurumu. Kad vairs nespēju pakustēt un gandrīz saļimu laukumā, nospriedām, ka šai reizei pietiks mani spīdzināt. Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs. :-) Pēc spēles devāmies atsvaidzināties un pārģērbties. Jau atkal vēlos uzsvērt, ka manā skatījumā viņai ir laba gaume apģērba izvēlē. Vasarīgā kleita un apavi viņai ļoti piestāvēja un izskatījās teicami. Patiešām bauda vērot meiteni ar skaistu augumu apģērbā, kas šo skaitumu eleganti izceļ.
Pēc sportiskajām aktivitātēm nolēmām doties ieturēt maltīti. Piedāvāju viņu aizvest, bet viņa vēlējās doties ar savu automašīnu, tādēļ braucām katra ar savu auto. Nezinu, iespējams, meitene baidījās sēsties svešā auto. Viņas auto bija atstāts tuvāk sporta klubam; viņa pirmā to sasniedza, tādēļ ar savu auto sekoju viņas mašīnai. Jāatzīst, ka meitenei derētu pamācīties vadīt automašīnu: vienu reizi man šķita, ka viņa tūdaļ izraisīs ceļu satiksmes negadījumu.
Pēc tam aptuveni 2 stundas pavadījām, baudot maltīti un tērzējot. Varēja just, ka mūsu intereses tomēr atšķiras: viņa lielāku uzsvaru lika uz sportu, aktīvo atpūtu un ceļošanu, kamēr es koncentrējos uz darbu, karjeru un ekonomiku. Viņa ir laba stāstītāja: ar interesi klausījos viņas stāstus par ceļojumiem, aplūkojām ceļojumu fotogrāfijas viņas viedtālrunī. Apbrīnoju viņas enerģiju un spēku būt tik aktīvai! Diemžēl man radās sajūta, ka manis stāstītais viņu pamatīgi garlaiko, lai arī mans (visai šaurais) interešu loks, visticamāk, garlaikotu vairumu cilvēku. Šķiet, vienīgā tēma, kurā radām kopsaucēju, bija skaistumkopšana. Dalījāmies savā pieredzē par dažādām skaistumkopšanas procedūrām, piemēram, abi diskutējām, kā abi koriģējam savas uzacis utt.
Pēc kopīgās maltītes pavadīju viņu uz viņas auto, atvēru durvis un palīdzēju iesēsties. Šeit mums radās jautra diskusija par to, kā pareizi svārkos jāiesēžas automašīnā, lai saglabātu pašcieņu. Es izskaidroju, ka, manuprāt, vispirms sānis jāapsēžas sēdeklī, tad cieši jāsaspiež kopā ceļgali un kājas jāieceļ salonā, turot ceļgalus saspiestus. Tad viņa demonstrēja dažādus paņēmienus, un man jāatzīst, ka man ļoti patika lūkoties uz viņas kājām. :-) Meitenei ir patiešām skaistas kājas, vienīgi, palūkojies uz tām tuvumā, es ieteiktu labāk veikt apakšstilbu liekā apmatojuma epilāciju, piemēram, vaksāciju vai fotoepilāciju, nevis depilāciju (skūšanu), jo pēdējā tomēr rada nelielas, bet pamanāmas ādas traumas.
Pēc šīs jautrās izklaides mēs atvadījāmies un vienojāmies, ka vēlāk dalīsimies ar saviem iespaidiem par randiņu un viens otru.
Apkopojot iespaidus, varu sacīt, ka randiņš visumā man patika. Lai arī neesmu īpaši sportisks, tomēr ir interesanti pabūt ārpus savas komforta zonas.
Meitenei ir patiešām skaists, labi trenēts augums, varbūt vienīgi derētu to padarīt kripatu sievišķīgāku. Šeit gan jāuzsver, ka man klaju nepatiku radu korpulentas meitenes.
Viņas seja, kā jau minēju, mani nesaistīja. Lai arī tai nav nekādu defektu, bet es neizjutu simpātijas.
Meitenei ir ļoti laba gaume apģērba izvēlē.
Viņa ir inteliģenta, pieklājīga, ar patīkamu, bagātu valodu. Man radās sajūta, ka viņai ir ļoti vispusīgs interešu loks, kaut arī tā arī nespēju atrast nevienu jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša.
Meitenei netraucētu uzlabot savas autovadīšanas prasmes un atbrīvot savas automašīnas salonu no ūdens pudelēm, maisiņiem, mitrām salvetēm, papīra dvieļiem u.c. priekšmetiem. Nezinu, man nepatīk, ja salons sāk atgādināt noliktavu.
Lai arī kopumā meitene mani nesaistīja kā personība un mēs, visticamāk, vairs nekad netiksimies, tomēr kopā ar viņu laiks pagāja nemanot. Vai es pieminēju, ka viņai ir patiešām skaistas kājas? :-)
Papildinu savu stāstu ar viņas vērtējumu par mani un manus komentārus par to.
Viņasprāt, es esot dažbrīd esot stīvs un samākslots - grūti šeit ko komentēt; man pašam šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka izgāzos viņas priekšā ar savu vājo sniegumu spēlē. Ar mani komunicēt esot interesanti, tomēr viņai šķietot, ka es reizēm vēloties izcelties ar savām zināšanām - jā, piekrītu; vai tad sievietes nepūlas izcelties, piemēram, ar savu ārieni? :-)
Man esot krietni jāuzlabo sava sportiskā forma - piekrītu, bet šobrīd nejūtu īsti iedvesmu.
Tādam cilvēkam kā man esot grūti atrast, izveidot nopietnas attiecības, jo ar savu nostāju es varot atbiedēt meitenes - kaut kādā mērā man šim apgalvojumam jāpiekrīt, bet tur mainīt laikam neko nespēju.
Viņa esot jutusi zināmu diskomfortu, jo esot bijusi sajūta, ka es viņu vērtējot - jā, nemaz nenoliegšu, ka ārkārtīgi vērtēju meitenes, un nedomāju, ka tas būtu kas ļauns. Lai meitenes man pasaka, ka nevērtē puišus.
Man esot ļoti skaistas, vīrišķīgas acis - laikam izklausīšos iedomīgs, bet arī man pašam tās patīk. :-)
Ja viņa aizverot acis, tad vēloties "nodarboties ar seksu ar manu balsi" (tieši tā viņa arī sacīja), jo tā esot "vīrišķīga un ļoti pavedinoša" - vienīgi žēl, ka līdzīgas domas prātā viņai nenāca ar atvērtām acīm. :-)
Kopumā es, viņasprāt, esot "ļoti gudrs, neticami pieklājīgs un visādā ziņā interesants vīrietis", kaut arī absolūti ne viņas gaumē - arī viņa nav manā gaumē, tādēļ par šo nemaz neapvainojos.
Noslēgumā vēlos piebilst, ka iztirzājām arī privātas dabas jautājumus, bet tos, saprotams, šeit neaplūkošu.
Vēlos vēlreiz pateikties konkrētajai Cosmo meitenei par interesanto randiņu! Nešaubos, ka viņa izlasīs šo manis rakstīto. :-)
17.07.2016 15:50 |

Reitings 1868
Nekad nebiju iedomājies, ka šī nenopietnā diskusija iegūs tik lielu popularitāti. Atvainojiet, dāmas, bet es jums pilnīgi nepiekrītu!
Protams ka meitenes apzinās ka viņām ir nepilnības, bet ko viņai tagad darīt?

Pirmkārt, jānovērtē savas labās īpašības un jācenšas mazināt nepilnības. Arī es nenoliedzu, ka man piemīt daudz trūkumu, bet patiesībā mani tas īpaši nesatrauc.
Otrkārt, jāiemācās pieņemt konstruktīva kritika. Redziet, es neeju pa ielu ar megafonu rokās, komentējot cilvēku ārieni. Savukārt, ja kāda meitene lūdz mani godīgi (un publiski) aprakstīt savus iespaidus un dalās savējos, tad neredzu nekādu pamatu viņai par to apvainoties.
Treškārt, ja cilvēks pozicionē sevi kā gandrīz ideālu, tad ir tikai normāli, ja citu ekspektācijas ir atbilstošas. Ja puisis paziņotu, ka ir profesionāls kultūrists, bet satiekoties atklātos, ka viņš sver 55 kg, tad, manuprāt, viņam nebūtu pamata apvainoties par meitenes kritiku.
Ceturtkārt, par konkrēto meiteni esmu teicis arī daudz laba. Kādēļ koncentrējaties tikai uz kritiku?
Kāda jēga ir vispār iet un skandināt to ka meitenēm ir trūkumi?

Kā jau minēju, ar megafonu pa ielu neeju, to skandinādams. Ja cilvēks vēlējās godīgu manis viedokli, tad es to paudu.
Tā jau gana pasaulē kompleksi sievietēm nepietiek? Nez kāpēc rodas tādas anoreksiķes un pārspīlēti plastisko operāciju upuri?

Sekojot Tavai loģikai, tad man tagad pašam vajadzētu sākt askētisku diētu un izmisīgu svīšanu sporta zālē, jo, meitenesprāt, man nav "pareiza" auguma un fiziskās formas.
Ko meitenei tagad būtu jāiesāk ar to informāciju ka tev nepatīk viņas seja?

Jāsatiekas ar tādiem cilvēkiem, kuriem tā patīk. Es ne mirkli neapgalvoju, ka viņas seja būtu neglīta: tikai sacīju, ka man tā nešķiet pievilcīga Iespējams, kāds to uzskatītu par izcili skaistu.
Tas vien ka tādi murgi ir izdomāti parāda to cik skaistuma standarti ir aizgājuši par tālu, neatļaujot nekādus defektus sievietēm jo lūk uzrodas tādi vīrieši kuri nemāk muti paturēt arī ciet.

Un vīriešu "skaistuma" standarti "nepresingo"? Vīrietim jābūt gara auguma, atlētiskam utt. Palasiet kaut vai diskusiju par vīriešu ārējiem defektiem!
Nav jau sievietēm izvēle, vai nu būt kretīniski iedomīgām un mīlēt sevi tādas kādas ir, vai arī mocīities ar kompleksiem, cenšoties izdomāt veidus kā novērst visus savus defektus, lai tik atkal kāds svšinieks neizdomā pateikt to ka viņas ceļgali un vaigu kauli ir neglīti.

Piedāvāju vidusceļu: kritiski novērtēt savu ārieni, izcelt labās īpašības, iespēju robežās maskēt trūkumus, atzīt gan sev, gan citiem, ka neviens nav ideāls, nepozicionēt sevi kā ideālu, bet gan parastu cilvēku, neņemt ļaunā argumentētu kritiku, bet ieklausīties tajā, neizvirzīt dubultstandartus, pašai esot vidusmēra, bet vīrieti vēloties ideālu. Te gan jāpiebilst, ka es pats ar pēdējo punktu mēdzu grēkot, jo, lai arī pats ne tuvu neesmu ideāls, tomēr mana vājība ir izcili skaistās un gudrās sievietes.
Cilvēkā var nepatikt daudz kas, bet vīrietim (!) nolaisties līdz prastas klaču bābas līmenim, ir zemākais punkts kur krist.

Atkārtošu vēlreiz, ka konkrētā meitene pati to vēlējās; nemēdzu aiz paša iniciatīvas publiski aprakstīt savu privāto dzīvi.
Nu nevajadzēja tik ļoti piesieties meitenes izskatam. īpaši, ka viņa pati bija lūgusi iespaidus par randiņu, nevis sava izskata aprakstu.

Meitene komentēja arī manu ārieni un izturēšanos, tādēļ uzskatu, ka mans viedoklis ir tikai godīgs.
Nu godīgi uzrakstīja, tieši kā meitene esot lūgusi. Tā, protams, pēc tam nožēloja. Nu neprasi to, ko negribi zināt. Meitenei varētu būt problēmas ar pašapziņu. Puisis savukārt zin ko vēlas.

Pilnībā piekrītu!
Es tiešām nemanīju neko, par ko varētu apvainoties+un man pat šķiet, ka šī meitenei ir bijusi ļoti vērtīga pieredze. Būdama pārliecināta par to, cik viņa neatvairāma un skaista, pati uzaicina vīrieti uz randiņu (ja jau gribēja satikt, varēja tomēr panākt, ka vīrietis pats šo soli sper), viņa pati vēlējās sevi "atrādīt", bet apvainojās, kad uzzināja, ka viņas seja visiem nepatīk...

Pilnībā piekrītu!
18.07.2016 13:57 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Pēdējām divām komentētåjām, meitenes viedoklis nekur nav pausts, tāpēc, man liekas, nav īsti godīgi piespēlēt viñai 'apvainošanos' vai 'mazvērtības kompleksus'. Šis ir vienas puses stāsts. Otrkārt, autor, nekas personīgs, bet Tavi komplimenti sekoja ar dzēlību, piem., skaistas kājas, bet nepareizi (?) depilētas, vispusīga, bet īsti nekur nav padziłinātu zināšanu.
18.07.2016 19:31 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Atkārtošu vēlreiz, ka konkrētā meitene pati to vēlējās; nemēdzu aiz paša iniciatīvas publiski aprakstīt savu privāto dzīvi.
----
Meitene no pirmā randiņa arī prasīja atsauksmes par to?
18.07.2016 19:35 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
bet Tavi komplimenti sekoja ar dzēlību, piem., skaistas kājas, bet nepareizi (?) depilētas, vispusīga, bet īsti nekur nav padziłinātu zināšanu.

Tieši tā. Reizēm nav tik būtiski, KO cilvēks saka, bet KĀ. Kur problēma uzrakstīt - "glīta meitene ar lieliskām kājām"? Īsāk - nav jāieslīgst liekvārdībā, pie tam tāpat skaidrs, ka "glīta" nenozīmē "es biju absolūta starā, cik viņa daiļa", kāju kompliments arī iekļauts, viss būtiskākais par vizuālo tēlu pateikts, un nav par ko apvainoties.
Te tiešām ir (kā jau autors pats uzsver) par meiteni teikts arī daudz laba, bet.. aiz katras labās lietas iekakāta kaut kāda maza, indīga riebeklībiņa. Priekš kam? Tas ko, godīgumu piedod?
18.07.2016 19:45 |

Reitings 1868
Meitene no pirmā randiņa arī prasīja atsauksmes par to?

Pirms ilgāka šajā portālā bija diskusija, kurā meitenes dalījās pieredzē ar saviem neveiksmīgākajiem randiņiem. Nabaga visi tie puiši, kuri tikuši apspriesti šajā diskusijā!
Tieši tā. Reizēm nav tik būtiski, KO cilvēks saka, bet KĀ.

Man šķiet, ka tas, KĀ pasaka, jau vairāk ir lasītāja subjektīvā interpretācija.
Kur problēma uzrakstīt - "glīta meitene ar lieliskām kājām"?

Problēmas nav, jo es vairākas reizes uzsvēru, ka viņa bija patiešām skaistas kājas.
aiz katras labās lietas iekakāta kaut kāda maza, indīga riebeklībiņa. Priekš kam? Tas ko, godīgumu piedod?

Jā, es biju kritisks un godīgs. Par meiteni teicu visu labo, ko pamanīju, un arī visus trūkumus. Viņa bija patiešām skaistas kājas, bet, paskatoties tuvāk, varēja redzēt skuvekļa radītas pumpiņas uz ādas, pavisam maziņas. Tās meitenes, kura skuj kājas, zinās, par ko es runāju. Vai šis sīkums mazina meitenes kāju skaistumu? Nedomāju, tomēr neuzskatu, ko tā būtu kāda traģēdija, ja to pieminēju. Gluži vienkārši esmu estēts un lielu uzmanību pievēršu sievietes ārienei, inteliģencei un prātam. Protams, parasti šos secinājumus paturu pie sevis.
Nesaprotu, kādēļ katra kritika jādēvē par "indīgu riebeklībiņu"?
Piemēram, man šķita, ka meitenes intereses ir ļoti vispusīgas, kaut arī nespēju atrast jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša. Pats sevi uzskatu par visai zinošu šaurā, specifiskā jomā, bet absolūti neesmu vispusīgs. Ko tad man darīt?
18.07.2016 22:10 |

Reitings 3665
Par Tavas kritikas dēvēšanu par 'indīgu riebeklībiñu, tā bija atbilde Tavam komentāram par to, ka meitenes pamanīja tikai kritiku, nevis komplimentus, ko arī iedalīji savai randiñdāmai.
18.07.2016 22:18 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Piemēram, man šķita, ka meitenes intereses ir ļoti vispusīgas, kaut arī nespēju atrast jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša. Pats sevi uzskatu par visai zinošu šaurā, specifiskā jomā, bet absolūti neesmu vispusīgs. Ko tad man darīt?

Ja jau meitenes intereses ir daudzpusīgas, bet tavas zināšanas ir ierobežotas šaurā, specifiskā tēmā, tad kā tu vari spriest, ka viņas zināšanas ir tikai virspusējas? Tirliņam, kam ir šaurs interešu loks, es arī neiešu stāstīt visu ko zinu par konkrētu tēmu, sevišķi, ja mani izprašņās kā eksāmenā, jo kam gan tas vajadzīgs? Vispār mana interese būtu zudusi pie uzacu koriģēšanas tēmas un tālāk es pat vairs necenstos, jo, ja randiņā ar vīrieti šī ir vienīgā tēma par ko interesanti parunāt, tad ko tur daudz.
18.07.2016 22:22 |

Reitings 3665
Respektīvi, Tu izsaki komplimentu, bet uzreiz arī seko kritika par to pašu tematu, kas, savukārt, liek nobālēt tam komplimentam. Vienkārši dažiem cilvēkiem tas neizklausās kā īsts kompliments. Hei, galu galā, cilvēki ir dažādi - tik gudrs vīrietis kā Tu, taču necerēji, ka tāda tēma netiks nemaz kritizēta, vai ne?
18.07.2016 22:27 |

Reitings 4
Reģ: 07.07.2016
Meitene gribēja izlasīt tavus iespaidus par randiņu, nevis to, ka viņa priekš tavas gaumes nepietiekami labi bija noskuvusi kājas. Pieaugušam cilvēkam vajadzētu saprast, ka tādas lietas labāk paturēt pie sevis.
18.07.2016 22:39 |

Reitings 1868
Tirliņam, kam ir šaurs interešu loks, es arī neiešu stāstīt visu ko zinu par konkrētu tēmu, sevišķi, ja mani izprašņās kā eksāmenā, jo kam gan tas vajadzīgs?

Ilustrēsi, lūdzu, savu interešu loku ar kādu piemēru?
Respektīvi, Tu izsaki komplimentu, bet uzreiz arī seko kritika par to pašu tematu, kas, savukārt, liek nobālēt tam komplimentam.

Manuprāt, ir jānošķir, kurš no secinājumiem ir "fundamentālāks": meitenei ir skaistas kājas vai meitene, skujot kājas, ir nedaudz savainojusi ādu. Uzskatu, ka otrais secinājums ir sīkums, ja salīdzinām ar pirmo, jo meitene savas kājas nākamreiz var epilēt ar citām metodēm vai skūt uzmanīgāk, bet neglītas (līkas, īstas u.tml.) kādas skaistas diez vai iespējams padarīt.
Pieaugušam cilvēkam vajadzētu saprast, ka tādas lietas labāk paturēt pie sevis.

Ņemot vērā, ka meitene bija arī gana kritiska pret mani (par ko es neapvainojos), uzskatu, ka ir tikai normāli, ja biju godīgs, vērtējot viņu.
Liriska atkāpe:
sakiet, lūdzu, dāmas, vai jūs nevērtējat vīriešu ārieni? Saprotams, ka vērtējat, un es to jums nepārmetu. Pats esmu estēts un lielu uzmanību pievēršu sieviešu ārienei un prātam.
18.07.2016 23:40 |

Reitings 3665
Atvaino, vienkārši lasot Tavu orginālo rakstu, man bija grūti uztvert Tavu vērtību un prioritāšu hierarhiju. Cik saprotu, tad viñas ievainotā āda nebija kritika, bet vienkārši ieteikums un tādas kā rūpes?
Runājot par vērtēšanu, kā Tu novērtē kāda prāta spējas?
19.07.2016 00:05 |

Reitings 1868
Pasadena, tas bija tikai draudzīgs ieteikums.
Baidos, ka daudzas lasītājas nav sapratušas manu domu. Es nevērtēju sievieti kā "gaļas gabalu" - tā, lai sejā un augumā būtu "pareizas" proporcijas. Nē, man svarīgākais ir just, ka sieviete mani aizrauj, fascinē, liek lidot. Lai arī cik "pareiza" nebūtu seja un augums, tā ir tikai "gaļa" - atvainojos par vulgaritāti -, bet cilvēks manā skatījumā ir kas daudz vairāk. Protams, uzskatu, ka cilvēka augums ir skaists, taču tas ir tikai viens no viņa aspektiem.
Nespēju izteikt, cik lielu baudu gūstu, vienkārši pakomunicējot ar gudru cilvēku (sievieti)!
Kā to "izmērīt"? Nu, IQ testu jau nelieku pildīt. :-) Drīzāk tas viss balstās sajūtās. Man jājūt, ka sieviete kādā jomā ir pārāka par mani.
19.07.2016 00:15 |

Reitings 9
Reģ: 30.11.2015
Dažreiz palasu forumu, beidzot niezēja nagi izteikties, es nevaru, vai tiešām Roberts.I ir reāla persona? :O Laikam kaut kādā burbulī dzīvoju, vai arī bezgala naiva, goda vārds, labāk uz mūžu vecmeita, nekā uz šitādiem tipiem uzrauties, cik tam cilvēkam ir gadu?! OK, skolas vecumā vēl tā varētu varbūt...
Vai randiņš ir jāvērtē? Meitene jāvērtē? Kāpēc? Viņa tev ir kaut kāda nenozīmīga lieta, prece veikalā vai dzīvs cilvēks? Nevērtē, ja, tu saki? Kas tad - seja neglīta, kājas ne tā noskūtas? Nepatika? Netiecies otrreiz un turi muti. Tu nezini iemeslu, tu nezini, cik ļoti var cilvēku šādi aizvainot.
Es tiešām nevērtēju vīrieša ārieni ejot uz randiņu. Mana vērtību skala ir:
a) saista mani, gribu tikties vēl;
b) nesaista mani, punkts.
Tas ir sajūtu kopums, es tiešām neaizdomājos, ka, lūk, seja čalim tāda, kāda man līdz šim nav likusies tik simpātiska (it kā tas būtu primārais, ja satikts tiešām savs cilvēks), vai bārdu no rīta skujot savainota āda (nu, salīdzinājumam ar kājām) un tāpēc netikšos (vai aizrādīšu, jo, bāc, puisītis, nabadziņš, varbūt nezin, ka var citādi skūties, iešu un pamācīšu, kāda es malacīte). Un otram aizrādīt kaut ko, kas svarīgs, visticamāk, ir tikai pašam? Oho, kāds te dažiem ego, "vareni"! Tu ne sūda nezini, kas tai meitenei dzīvē notiek, varbūt kājas skūtas (ja jau šim vajag piesieties), jo šoreiz nebija naudiņas vaksācijai? Varbūt pēc vaksācijas matiņi ieaug un nevar vaksēt? Varbūt steidzās uz randiņu un nebija laiks noskūt tā, lai pēc iespējas mazāk skūšanās fakts redzams? Un varbūt vienkārši viņai tāds ārējs perfektums nav tik svarīgs?
Hmm, vai šie ir tie vīrieši, kas nocopējot dūdiņu, ieliek to krātiņā, atņem meitenes "es" un pārveido pēc sava prāta, skaistu lellīti?
Tiešām randiņi ir tāds sports, kur kaut ko testēt, kur otra cilvēka sajūtas ir pie kājas?
Pretīgi. Vienkārši pretīgi. Viens ir padomāt klusi pie sevis, ja tiešām citādi nevar, otrs ir to teikt skaļi. Kaut gan varbūt tā pat labāk, vismaz visas var redzēt kāds te viens īblis bez jelkādas emocionālās inteliģences un mest milzīgu līkumu.
19.07.2016 00:47 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Viņam jau droši vien glaimo šitā brukšana virsū. Mēģina te izstaisīties par baigo vīrieškārtas wannabe bitch, bet vienīgais, ko panāk, ka izskatās pēc kompleksaina tīņa. :D
19.07.2016 01:01 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
*iztaisīties.
19.07.2016 01:03 |

Reitings 3665
Atvaino, bet cilvēka klasificēšana (vidusmērs), konkrētu lietu uzsvēršana (tās nelaimīgās depilētās kājas, seja, kas Tev neliekas skaista, augums, kas nedrīkst būt resns, bet varētu būt sieviškīgāks, priekšmetu daudzums mašīnā) var izklausīties kā gałas gabala vērtēšana. Varbūt tas ir tikai Tavs izteikšanās veids, bet, šādi rakstot, riskē izklausīties, ka Tava motivācija šim rakstam nebija 'randiña apraksts', bet meitenes apraksts (plusi un mīnusi, pirk vai nepirkt). Varbūt pat tāda kā atriebība par Tavas fiziskās formas nonicināšanu (piekrītu, ka pilnīgi lieki un nejauki no viñas puses)?
No manas puses šī nav 'braukšana virsū', vienkārši interesē, kas dod pamatu cilvēkus ierindod vidusmēra kategorijā (vai zemākās, augstākās klasēs) un viñu prāta spēju vērtēšana. Par šādu klasificēšanu esmu lasījusi arī citās tēmās, citu cilvēku komentāros.
19.07.2016 10:05 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Pirms ilgāka šajā portālā bija diskusija, kurā meitenes dalījās pieredzē ar saviem neveiksmīgākajiem randiņiem. Nabaga visi tie puiši, kuri tikuši apspriesti šajā diskusijā!

Neviena meitene neuzsvēra, ka tas vīrietis šo izlasīs. Un pēctam vēl nekomentēja tā, lai viņa izlasa, ka nespēj pieņemt kritiku un izdzēsa no skype.
Domāju, ka viņa nevis nespēja pieņemt kritiku, bet nokaunējās, ka satikās ar vīrieša izstrādājumu (saku tā, jo šis apraksts man nešķiet nācis no vīrieša), kurš uzsver sliktās īpašības un attaisnojas, ka viņa teikusi to un to, tapēc tu vari visiem paziņot, cik viņa slikta. Iespējams, ka viņa tev teica vēl ko un tu juties aizvainots. Viņa to teica tev, personīgi tev, nevis visam portālam! Kopumā, man šis atgādina maziņos twiterī, kādu pamet un tad ir jāraksta, lai visi apkārtējie zina, cik siekalaini skūpstās, neprot attaisīt burku vai sazin ko, lai tas cilvēks ARĪ jūtas noželojami.
19.07.2016 10:19 |

Reitings 6
Reģ: 16.05.2016
Vecīt, pat ja tev atļāva šo stāstu publicēt, to nevajadzēja darīt. Tagad dāma vēl nolādēs visu šo forumu, jo tieši šeit sastapa tādu, kā franči teiktu, le durak.
19.07.2016 12:01 |

Reitings 1868
Atvaino, bet cilvēka klasificēšana (vidusmērs)...

Lūdzu, parādi vietu, kurā konkrēto meiteni nodēvēju par vidusmēra!
... konkrētu lietu uzsvēršana (tās nelaimīgās depilētās kājas, seja, kas Tev neliekas skaista, augums, kas nedrīkst būt resns, bet varētu būt sieviškīgāks, priekšmetu daudzums mašīnā)...

Jā, arī to, ka viņai ir inteliģenta valoda, kopā ar viņu ir patīkami pavadīt laiku, meitenei ir skaists, labi trenēts augums, viņai lieliski piestāv izvēlētais apģērbs, meitenei ir lieliska gaume utt. Kādēļ koncentrējies tikai uz negatīvo, ignorējot labo, ko esmu sacījis?
... var izklausīties kā gałas gabala vērtēšana.
Jā, man ļoti interesē, piemēram, "gaļas gabala" valoda un inteliģence. Man šķiet, ka "gaļai" šīs īpašības parasti netiek vērtētas.
... ka Tava motivācija šim rakstam nebija 'randiña apraksts', bet meitenes apraksts...

To var nodalīt? Es aprakstu savas sajūtas un iespaidus. Uzskatu, ka randiņa bieds vai biedre arī veido vismaz 80% no randiņa "satura".
Varbūt pat tāda kā atriebība par Tavas fiziskās formas nonicināšanu...

Nekādā ziņā! Ne mirkli necentos nomelnot vai noniecināt meiteni, tikai godīgi paudu savu viedokli par viņu. Kā jau neskaitāmas reizes esmu minējis, sacīju par viņu arī daudz laba.
... kas dod pamatu cilvēkus ierindod vidusmēra kategorijā (vai zemākās, augstākās klasēs) un viñu prāta spēju vērtēšana.

Pamats ir mans tīri subjektīvais viedoklis, kas veidojas par konkrēto cilvēku (nerunāju šeit par konkrēto meiteni, bet vispārīgi). Ja prātu, zināšanas un prasmes varam vēl kaut kā salīdzināt starp dažādiem cilvēkiem (IQ testi, akadēmiskās sekmes, profesionālās kompetences u.tml.), tad izskata vērtējums ir absolūti subjektīvs un lielā mērā atkarīgs no vērtētāja kultūras, pieredzes u.c. faktoriem. Tādēļ jau saku, ka, ja man kāds cilvēks vizuāli nešķiet vizuāli pievilcīgs, ir pilnīgi iespējams, ka citiem tas šķitīs ļoti pievilcīgs.
Neviena meitene neuzsvēra, ka tas vīrietis šo izlasīs.

Meitene pati man sacīja, ka labprāt šeit izlasītu manu vērtējumu par randiņu.
...kurš uzsver sliktās īpašības un attaisnojas, ka viņa teikusi to un to, tapēc tu vari visiem paziņot, cik viņa slikta.

Pirmkārt, kurā vietā esmu - kā Tu izteicies - paziņojis, ka viņa esot slikta? Es tikai objektīvi aprakstīju savas subjektīvās sajūtas.
Otrkārt, kādēļ ignorē labās lietas, ko esmu sacījis par viņu?
Iespējams, ka viņa tev teica vēl ko un tu juties aizvainots.

Atkārtoju, ka ne mirkli necentos nomelnot vai noniecināt meiteni, tikai godīgi paudu savu viedokli par viņu. Kā jau neskaitāmas reizes esmu minējis, sacīju par viņu arī daudz laba.
19.07.2016 15:50 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Kā jau teicu, vīrieša izstrādājums, nesaprotu kāpēc tu attaisnojies. Vari to saukt par atbildēšanu vai argumentēšanu iepriekš rakstītajam, bet man izskatās pēc "bet es jau neko, es tak izdarīju vēl to un to, paskaties te....".
Un jā, tu nedēvēji viņu par slikto, bet izteici neglaimojošus komentārus par viņu pašu. Domāju, ka meitene vēlējās tavu atstāstu par randiņu, nevis viņas izskatu, vai pēc tava uzrakstītā, viņas nepilnībām. Tu saki, kapēc pamanu slikto nevis arī labo? Kapēc vispār ir jābūt, netaktiski, aprakstītam sliktajam?
19.07.2016 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)