Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Randiņš ar meiteni no šī portāla

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Jau kādu laiku komunicēju ar vienu no šī foruma dalībniecēm; iespējams, nesen aprakstītā randiņa dēļ viņa uzaicināja mani uz tikšanos. Tā kā meitene par sevi manās acīs bija radījusi labu iespaidu ar savu korekto valodu, pieklājību un inteliģenci, bez īpašas vilcināšanās piekritu. Jāuzsver, ka šī randiņa apraksta publicēšana ir saskaņota ar konkrēto meiteni; vēl vairāk - viņa pat jokojot lūdza, lai es publicējot aprakstu, jo viņai esot interesanti iepazīties ar manām domām. Vienojāmies arī par to, ka neatklāšu viņas identitāti, ko, protams, nedarīšu.
Tikāmies šodien, no rīta puses, pie kāda sporta kluba. Jau iepriekš bijām vienojušies, ka abi būsim ģērbušies maiņas apģērbā, kas piemērots sportiskām aktivitātēm, un ziedus viņa nevēloties. To vietā atļāvos iegādāties mazu, simbolisku dāvaniņu.
Kad piebraucu, meitene mani jau gaidīja. Jāteic, ka sporta tērps viņai patiešām piestāvēja. Patika meitenes augums, labi trenēts un fiziski attīstīts, lai arī, ja tā godīgi, man šķiet, ka viņai netraucētu pieņemties svarā par dažiem kilogramiem. Nē, protams, korpulentas meitenes manī, maigi izsakoties, īpašas simpātijas neizraisa, tomēr viņas gadījumā kripata sievišķīgāku formu netraucētu, bet, protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Ja runājam par meitenes seju, diemžēl man jāatzīst, ka tā mani neuzrunāja. Nepārprotiet - nekādā ziņā nevēlos to kritizēt (nav nekāda objektīva pamata), taču gluži vienkārši man viņas seja nešķita pievilcīga. Saprotams, varbūt daudziem puišiem tā ļoti patīk - kā jau sacīju, tad ir pilnīgi subjektīvi.
Meitene bija ļoti pieklājīga, smaidīga - tāds cilvēks, ar kuru patīkami pavadīt kopīgu laiku. Nedaudz pajokojām, draudzīgi paflirtējām, tad ķērāmies pie spēles, un šeit piedzīvoju milzu fiasko. Ar sportu esmu uz "Jūs", un televizora ekrānos viss izskatās tik vienkārši... Es spēlēju ārkārtīgi slikti; man radās iespaids, ka viņa par mani smejas. Droši vien, ja vērotu sevi no malas, arī pats smietos. Pēc kādas 20 minūšu ilgas spēles es biju sasvīdis tā, ka sviedru lāses tecēja pār manu seju, un elsu kā tvaika mašīna, bet viņa, šķiet, bija tikai iesildījusies. Sasprindzinot visus spēkus, man izdevās noturēties kopumā 40 minūtes, bet pēdējās 10 minūtes burtiski cīnījos ar pārgurumu. Kad vairs nespēju pakustēt un gandrīz saļimu laukumā, nospriedām, ka šai reizei pietiks mani spīdzināt. Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs. :-) Pēc spēles devāmies atsvaidzināties un pārģērbties. Jau atkal vēlos uzsvērt, ka manā skatījumā viņai ir laba gaume apģērba izvēlē. Vasarīgā kleita un apavi viņai ļoti piestāvēja un izskatījās teicami. Patiešām bauda vērot meiteni ar skaistu augumu apģērbā, kas šo skaitumu eleganti izceļ.
Pēc sportiskajām aktivitātēm nolēmām doties ieturēt maltīti. Piedāvāju viņu aizvest, bet viņa vēlējās doties ar savu automašīnu, tādēļ braucām katra ar savu auto. Nezinu, iespējams, meitene baidījās sēsties svešā auto. Viņas auto bija atstāts tuvāk sporta klubam; viņa pirmā to sasniedza, tādēļ ar savu auto sekoju viņas mašīnai. Jāatzīst, ka meitenei derētu pamācīties vadīt automašīnu: vienu reizi man šķita, ka viņa tūdaļ izraisīs ceļu satiksmes negadījumu.
Pēc tam aptuveni 2 stundas pavadījām, baudot maltīti un tērzējot. Varēja just, ka mūsu intereses tomēr atšķiras: viņa lielāku uzsvaru lika uz sportu, aktīvo atpūtu un ceļošanu, kamēr es koncentrējos uz darbu, karjeru un ekonomiku. Viņa ir laba stāstītāja: ar interesi klausījos viņas stāstus par ceļojumiem, aplūkojām ceļojumu fotogrāfijas viņas viedtālrunī. Apbrīnoju viņas enerģiju un spēku būt tik aktīvai! Diemžēl man radās sajūta, ka manis stāstītais viņu pamatīgi garlaiko, lai arī mans (visai šaurais) interešu loks, visticamāk, garlaikotu vairumu cilvēku. Šķiet, vienīgā tēma, kurā radām kopsaucēju, bija skaistumkopšana. Dalījāmies savā pieredzē par dažādām skaistumkopšanas procedūrām, piemēram, abi diskutējām, kā abi koriģējam savas uzacis utt.
Pēc kopīgās maltītes pavadīju viņu uz viņas auto, atvēru durvis un palīdzēju iesēsties. Šeit mums radās jautra diskusija par to, kā pareizi svārkos jāiesēžas automašīnā, lai saglabātu pašcieņu. Es izskaidroju, ka, manuprāt, vispirms sānis jāapsēžas sēdeklī, tad cieši jāsaspiež kopā ceļgali un kājas jāieceļ salonā, turot ceļgalus saspiestus. Tad viņa demonstrēja dažādus paņēmienus, un man jāatzīst, ka man ļoti patika lūkoties uz viņas kājām. :-) Meitenei ir patiešām skaistas kājas, vienīgi, palūkojies uz tām tuvumā, es ieteiktu labāk veikt apakšstilbu liekā apmatojuma epilāciju, piemēram, vaksāciju vai fotoepilāciju, nevis depilāciju (skūšanu), jo pēdējā tomēr rada nelielas, bet pamanāmas ādas traumas.
Pēc šīs jautrās izklaides mēs atvadījāmies un vienojāmies, ka vēlāk dalīsimies ar saviem iespaidiem par randiņu un viens otru.
Apkopojot iespaidus, varu sacīt, ka randiņš visumā man patika. Lai arī neesmu īpaši sportisks, tomēr ir interesanti pabūt ārpus savas komforta zonas.
Meitenei ir patiešām skaists, labi trenēts augums, varbūt vienīgi derētu to padarīt kripatu sievišķīgāku. Šeit gan jāuzsver, ka man klaju nepatiku radu korpulentas meitenes.
Viņas seja, kā jau minēju, mani nesaistīja. Lai arī tai nav nekādu defektu, bet es neizjutu simpātijas.
Meitenei ir ļoti laba gaume apģērba izvēlē.
Viņa ir inteliģenta, pieklājīga, ar patīkamu, bagātu valodu. Man radās sajūta, ka viņai ir ļoti vispusīgs interešu loks, kaut arī tā arī nespēju atrast nevienu jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša.
Meitenei netraucētu uzlabot savas autovadīšanas prasmes un atbrīvot savas automašīnas salonu no ūdens pudelēm, maisiņiem, mitrām salvetēm, papīra dvieļiem u.c. priekšmetiem. Nezinu, man nepatīk, ja salons sāk atgādināt noliktavu.
Lai arī kopumā meitene mani nesaistīja kā personība un mēs, visticamāk, vairs nekad netiksimies, tomēr kopā ar viņu laiks pagāja nemanot. Vai es pieminēju, ka viņai ir patiešām skaistas kājas? :-)
Papildinu savu stāstu ar viņas vērtējumu par mani un manus komentārus par to.
Viņasprāt, es esot dažbrīd esot stīvs un samākslots - grūti šeit ko komentēt; man pašam šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka izgāzos viņas priekšā ar savu vājo sniegumu spēlē. Ar mani komunicēt esot interesanti, tomēr viņai šķietot, ka es reizēm vēloties izcelties ar savām zināšanām - jā, piekrītu; vai tad sievietes nepūlas izcelties, piemēram, ar savu ārieni? :-)
Man esot krietni jāuzlabo sava sportiskā forma - piekrītu, bet šobrīd nejūtu īsti iedvesmu.
Tādam cilvēkam kā man esot grūti atrast, izveidot nopietnas attiecības, jo ar savu nostāju es varot atbiedēt meitenes - kaut kādā mērā man šim apgalvojumam jāpiekrīt, bet tur mainīt laikam neko nespēju.
Viņa esot jutusi zināmu diskomfortu, jo esot bijusi sajūta, ka es viņu vērtējot - jā, nemaz nenoliegšu, ka ārkārtīgi vērtēju meitenes, un nedomāju, ka tas būtu kas ļauns. Lai meitenes man pasaka, ka nevērtē puišus.
Man esot ļoti skaistas, vīrišķīgas acis - laikam izklausīšos iedomīgs, bet arī man pašam tās patīk. :-)
Ja viņa aizverot acis, tad vēloties "nodarboties ar seksu ar manu balsi" (tieši tā viņa arī sacīja), jo tā esot "vīrišķīga un ļoti pavedinoša" - vienīgi žēl, ka līdzīgas domas prātā viņai nenāca ar atvērtām acīm. :-)
Kopumā es, viņasprāt, esot "ļoti gudrs, neticami pieklājīgs un visādā ziņā interesants vīrietis", kaut arī absolūti ne viņas gaumē - arī viņa nav manā gaumē, tādēļ par šo nemaz neapvainojos.
Noslēgumā vēlos piebilst, ka iztirzājām arī privātas dabas jautājumus, bet tos, saprotams, šeit neaplūkošu.
Vēlos vēlreiz pateikties konkrētajai Cosmo meitenei par interesanto randiņu! Nešaubos, ka viņa izlasīs šo manis rakstīto. :-)
17.07.2016 15:50 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pazīstu dažas Cosmo meitenes, kuras ir ļoti gudras un skaistas un kuras es bezgala cienu.

Mm.. kāpēc šis ir jāpiemin katrā teikumā, kad beidzas argumenti? Ar to Tu gribi teikt, ka visas tās, ka neatbilst Tavai skaistuma skalai, vispār nedrīkst izteikties un nav vērā ņemamas?
Turklāt, Tavs viedoklis NAV objektīvs, tas ir tīri subjektīvs. Līdz ar to, lūdzu, nejauc tik būtiskas lietas
20.07.2016 16:37 |

Reitings 1868
Ar to Tu gribi teikt, ka visas tās, ka neatbilst Tavai skaistuma skalai, vispār nedrīkst izteikties un nav vērā ņemamas?

Kādēļ vairums šeit diskutē tikai par ārieni? Par to taču grūtāk spriest rakstiskā forumā, turklāt skaistuma jēdziens ir tik subjektīvs. Labāk parunāsim par meiteņu inteliģenci, izglītības līmeni un prātu.
Ļoti daudzu meiteņu šeit rakstītais ir aptuveni 5.-6. klases skolnieču līmenī, ja aprobežojamies ar ortogrāfiju, interpunkciju un leksiku. Ja vērtējam arī argumentēšanas spējas, izklāsta veidu un elementāru teksta "sakarīgumu", tad aina kļūst vēl bēdīgāka. Sauciet mani par snobu, taču nespēju just ne cieņu, nedz apbrīnu pret pieaugušu cilvēku, kura rakstītais vai sacītais man atgādina mazu bērnu.
Priecājos, ka šeit ir sastopamas arī inteliģentas un izglītotas meitenes, ar kurām patiešām ir patīkami komunicēt.
20.07.2016 19:15 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Sauciet mani par snobu

Snobs!
20.07.2016 19:17 |

Reitings 340
Reģ: 08.03.2015
Ļoti daudzu meiteņu šeit rakstītais ir aptuveni 5.-6. klases skolnieču līmenī, ja aprobežojamies ar ortogrāfiju, interpunkciju un leksiku. Ja vērtējam arī argumentēšanas spējas, izklāsta veidu un elementāru teksta "sakarīgumu", tad aina kļūst vēl bēdīgāka. Sauciet mani par snobu, taču nespēju just ne cieņu, nedz apbrīnu pret pieaugušu cilvēku, kura rakstītais vai sacītais man atgādina mazu bērnu.

Daļēji saprotu un piekrītu, taču neatbalstu tik kategorisku cilvēku(šoreiz cosmo dāmu) norakstīšanu. Jā, pirmais iespaids nav tas labākais, ja acīs duras klajas valodas kļūdas, tomēr tas neliecina par to, ka cilvēks ir galīgi zemē metams.
Kā būtu, ja cilvēks jau zināms un nav bijusi iespēja novērtēt rakstisko valodas prasmi(lai gan ir daudz gadījumu, kad runas un rakstības kļūdas ir identiskas, tas ir, kā runā(nepareizi), tā arī raksta), bet tad atklātos, ka īsti nejēdz nekā ne no ortogrāfijas, ne interpunkcijas un leksika nav tā veiksmīgākā?
Gadījums no dzīves. Manās rokās nonāca klasesbiedra domraksts ar lūgumu palabot kļūdiņas, puisis kā puisis, labi audzināts, pieklājīgs, izpalīdzīgs utt. Vārdu sakot, foršs cilvēciņš, bet tas domraksts mani fascinēja. Tur varēja pasmieties, palabot neuzmanības un nezināšanas kļūdas, kā arī izbrīnā vien nobolīt acis un pārlasīt teikumu vēlreiz, lai uztvertu jēgu(kas tāpat neizdevās). Bet tas nemaina viņa personību, tikai tāpēc viņš nepalika zemāks/mazāk cieņas vērts.
Nav viss tik viennozīmīgi melns vai balts, mani vairāk satrauktu emocionālās inteliģences trūkums ,protams, neiegrimstot galējībās, kur mana idiotisma tolerance beidzas.
Katram jau ir savs, cilvēki dabiski sadalās baros un vairāk komunicē ar sava līmeņa cilvēkiem, kādam derēs saturīgas, filozofiskas tēmas(tā saucamās gudrās), kādam atkal paseklākas tēmas.
Ja Tev nav pieņemams vairākuma cocmo lietotāju prāta līmenis, tad, domāju, ka tā ir Tava problēma, jo neesi nonācis īstajā barā, neesi starp savējiem. Neredzu nepieciešamību noniecināt cocmo dāmas, kas nevar/negrib tev un taviem standartiem turēt līdzi.:-)
20.07.2016 21:31 |

Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
13.lpp garumā meitenes skaidro, kāpēc šī diskusija ir tik zemā inteliģences kategorijā ievietojama, skaidro, ka ar šādu savu subjektīvā (neargumentētā) viedokļa izklāstu vari aizskart meiteni, skaidro, ka šis nav "randiņa apraksts", bet gan "meitenes apraksts"... bet tev, vienkārši, nedalec! Pats smieklīgākais ir tavu atbilžu noturīgums. Ja tev nepatika viņas seja, ok, vai nu paturi to pie sevis (vīriškīgi), vai pasaki tieši (arī cienījami), nevis centies ar komplimentu uzbraukt un tad turpināt "nē, viņai seja bija ok, tikai nav manā gaumē, nē nebija tik traki, bet var to un to vēl.. utt."Man šādi izteikumi atstāj, ļoti lupatīga vīrieša sajūtu- viedoklis itkā ir, bet ne to taisās aizstāvēt, ne arī paturēt pie sevis.
21.07.2016 10:05 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Tā kā šeit tik bieži tiek pieminēta inteligence, centīšos ievietot linku uz, manuprāt, interesantu rakstu, kurā dažādi cilvēki dalās ar savu viedokli. Laikam man vistuvākais ir viedoklis, kuru pauž Didzis Melbiksis http://satori.lv/raksts/11479/Satori_aptauja/Kas_ir_inteligence%3F
P.S. Izstāšos no diskusijas (?), jo naivi domāju, ka šeit atłauts izteikt viedokli un uzdot jautājumus visiem foruma dalībniekiem.
21.07.2016 10:32 |

Reitings 1868
Pasadena, interesanta saite! Paldies!
21.07.2016 10:36 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man šādi izteikumi atstāj, ļoti lupatīga vīrieša sajūtu- viedoklis itkā ir, bet ne to taisās aizstāvēt, ne arī paturēt pie sevis.

Piekrītu! Vīrieši (cilvēki kopumā), kuri ir par sevi pārliecināti un ar pašapziņu viss ir kārtībā, parasti otram nebāžas virsū ar to, kas otram nav kārtībā, viņa prāt, ar izskatu, piemēram, paskaties kā notiek pamatskolā- viens otru aizvaino/apvaino/noniecina, vēlāk, izaug, kā miesā, tā prātā un aizejot uz vidusskolu ir baudāma vairāk cilvēka takta izjūta un tolerance viena pret otru, jo ir sapratuši, ka katrs esam savādāki- viņam ir tāda seja, jo viņš ar tādu piedzima, nevis izvēlējās un visādi citādi, ir radusies lielāka izpratne par to kā pasaule ir iekātota un sakarībām vienai ar otru, piemēram, ja tu kādu aizvainosi, tas tikai sabojās viņam garastavokli, nevis viņam kļūs savādāka, tā paša seja, tātd, kāda jēga teikt...
Bet ir arī cilvēki, kas nav apmierināti ar sevi un tāpēc cenšas "pavilkt" citus uz leju, reizē ar sevi, lai pats sajustos labāk, un šis ir autora gadījums- nu, neuzvedas tā pieauguši vīrieši... nu nē... uzvedas, fiziski pieauguši vīrieši- tādu netrūkst, bet morāli izauguši- nekad!
Man pat ir piemērs- Kad mani vecāki šķīrās man bija 14! Un ziniet? Mēs, bērni, un visa sabiedrība, kas bija ap mums bija šokā- kā tik saskanīga ģimene var izjukt?! Izaugot, es sapratu- tētis bija kategoriski aizliedzis mammai strīdus bērnu klātbūtnē, kā arī sabiedrībā nenest ģimenes problēmas, pat viņa labākais draugs nezināja neko, kas notiek viņu laulībā... Un šajā brīdī es izskaidrošu lielāko apbrīnu, pret savu radītāju- Pat pēc laulības šķiršanas, mans tēvs neteica nevienu sliktu vārdu par mammu, gluži pretēji- viņš viņu aizstāvēja. Un pazīstot manu mammu- viņā bija tā, kas sistemātiski grāva laulību jau pamatos. Lūk, vīrietis! Un jā- tāds ir arī mans vīrietis.
21.07.2016 10:48 |

Reitings 1868
Godīgi sakot, man šī diskusija jau sākt apnikt. Nu, cik reižu var atkārtot vienu un to pašu?
Meitene pati vēlējās godīgu viedokli par randiņu! Ja cilvēks man saka "godīgu", tad es to tā arī saprotu.
Meitene vēlējās, lai nopublicēju šeit randiņa aprakstu. Vēl smiedamās sacīja, ka cerot, ka tas būšot labāks par "neveiksmīgo".
Normālos apstākļos es nemēdzu komentēt randiņu vai cilvēku, ja vien viņš pats to nelūdz.
Naomi*, jauki, ka apbrīno savu tēvu, bet vai Tu pati arī šādi izturētos, ja Tavs vīrs "sistēmātiski grautu laulību jau pamatos"?
21.07.2016 11:10 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Mēs, bērni, un visa sabiedrība, kas bija ap mums bija šokā- kā tik saskanīga ģimene var izjukt?! Izaugot, es sapratu- tētis bija kategoriski aizliedzis mammai strīdus bērnu klātbūtnē, kā arī sabiedrībā nenest ģimenes problēmas, pat viņa labākais draugs nezināja neko, kas notiek viņu laulībā...

Tas ka ģimenes problēmas nenes ārpus ģimenes ir pareizi.
Bet tas ja vecāki slēpj savus strīdus no bērniem, nedomāju ka tas ir gudri. Bērni ļoti daudz iemācās no savas ģimenes, tāpēc parādīt to kā ideālu un slēpt patiesību ir muļķīgi.
Strīdi ir normāla parādība, tie vairāk vai mazāk tie ir visās attiecībās un labāk parādīt, kā tos prot atrisināt un saglabāt ģimeni.
21.07.2016 11:19 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
kur pacietība vēl rakstīt un lasīt tā slimā suņa murgus?
vai tiešām nav skaidrs, ka šitā visa ir cepiena provokācija??
21.07.2016 11:20 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Naomi*, jauki, ka apbrīno savu tēvu, bet vai Tu pati arī šādi izturētos, ja Tavs vīrs "sistēmātiski grautu laulību jau pamatos"?

Kad es biju dažus gadus jaunāka, es tiešām nesu arā no mājas nesaskaņas, apsaukāju viņu, draudzeņu priekšā, īstenība, baigā maita biju.
Bet šodien es saprotu, ka strīdi ir jārisina ģimenē un tie attiecas tikai uz ģimeni, pie tādas atklāsmes nonācu savā ziņā dēļ draudzenēm, jo sapratu, cik briesmigi, tāda žēlošanās izskatās no malas, tāpēc man vairs mute neveras vaļā, lai kādam, ko sliktu teiktu par savu virieti, pat kad esam tā sastrīdējušies, ka vairs nerunājam, es nevienam to neatklāju, tētim bija taisnība- tas, kas notiek starp diviem cilvēkiem, arī ir jāpaliek starp viņiem.
Ja viņš sistematiski grautu laulību...? Es visticamāk mēģinātu to atrisināt runājot ar viņu, ne draudzenēm vai kādu trešo personu.
21.07.2016 11:51 |

Reitings 1868
Naomi*, tas viss ir ļoti jauki, arī es neatzīstu "publisku veļas mazgāšanu", tikai kāds tam sakars ar šo diskusiju? Neatceros, ka es būtu diskutējis par kādu no savām bijušajām draudzenēm vai līgavu.
21.07.2016 12:05 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Apbrīnojami, cik daudzas no Jums 13 lapu garumā aizstāv randiņā bijušo meiteni un audzina autoru. Varētu padomāt, ka tai meitenei ir 15 gadi, kad katrs kaut kāda nīkuļa izteiktais viedoklis ķeras pie sirds... Bet ja tā tiešām ir, tad pēdējais laiks pārdomāt dzīvi un šāda skola bija tikai noderīga! :)
Par autora "smalkjūtību" neizteikšos - atšķirībā no komentētājām mani nesatrauc, vai viņš kādreiz mūžā tiks pie sievietes. :))
21.07.2016 14:49 |

Reitings 1868
...atšķirībā no komentētājām mani nesatrauc, vai viņš kādreiz mūžā tiks pie sievietes.

Šobrīd attiecības nav mana prioritāte, bet mani tiešām uzjautrina dažu "rūpes" par manu privāto dzīvi. :-)
21.07.2016 20:13 |

Reitings 544
Reģ: 22.04.2016
Man šādos randiņu aprakstos būtu interesantāk lasīt detaļas par paša randiņa norisi, neparastiem/smieklīgiem atgadījumiem, randiņu vietas izvēli/vērtējumu utml. Piemēram, šajā stāstā neatradu ne sporta kluba nosaukumu, ne arī maltītes ieturēšanas vietas nosaukumu, nemaz nerunājot par abu vietu vērtējumiem/apskatiem. Es sapratu, ka jūs abi spēlējāt kaut kādu sporta spēli, bet tekstā pat nav pieminēts kādu tieši.
Man, protams, būtu interesanti lasīt arī meitenes novērtējumu, ja es personīgi pazītu tevi vai meiteni, vai arī, ja man būtu nolūks iepazīt tieši šo meiteni. Patiesībā man šāds apraksts pat vairāk asociēja meiteni kā preci/pakalpojumu sniedzēju, par kuru sniedz atsauksmes, lai turpmākie lietotāji zinātu vai ir vērts maksāt.
Teksts bija viegli lasāms un uztverams, bet saturiski ļoti tukšs. Diemžēl, nebija ne informatīvi noderīgs, ne arī izklaidējoši interesants. Cik saprotu, tad šo visu rakstīji vairāk savai randiņa partnerei, bet tomēr, ja reiz izlem to rādīt publiski, tad, lūdzu, pacenties arī tekstu uzrakstīt lasāmu visiem.
Visu cieņu par pacietību, šāda apjoma tekstus rakstot, ceru, ka nākamajā aprakstā atradīšu arī ko saturiski saistošu sev.
21.07.2016 21:49 |

Reitings 9
Reģ: 19.07.2016
Godīgi sakot, man šī diskusija jau sākt apnikt. Nu, cik reižu var atkārtot vienu un to pašu?

Tad varbūt vienkārši pārstāj komentēt...? Acīmredzot, jo vairāk Tu raksti, jo vairāk cilvēkiem ir, kur "piesieties".
21.07.2016 21:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)