Sveikas, meitenes!
Varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze.
Lieta tāda, ka es nezinu, esmu stāvoklī vai neesmu, un, ja neesmu, tad, kas ar mani notiek?
Trešdien nodevu asins analīzes uz hcg, kas uzrādīja rezultātu - 81.1. Rezultāts, protams, lielāks par pieci, bet mazāks nekā vajadzētu būt pie grūtniecības (jo, ja ir, tad ir jau četras nedēļas). Pierakstījos pie ginekologa, lai tiktu laicīgi. Lai sevi nemocītu, piektdien nodevu hcg analīzes vēlreiz. Rezultāts - 82.3. Šeit sākas mana nesaprašana. Pie grūtniecības kāpumam vajadzētu būt straujākam. Bet, ja tā nav grūtniecība - kas tad?
Grūtniecības testi (atkarīgs no firmas) uzrāda dažādus rezultātus, gan pārliecinošu pozitīvu, gan ne tik pārliecinošu.
Jāsaka arī, ka pirms tam tieši biju sākusi dzert kontracepcijas tabletes. Dzēru pēc instrukcijas, katru dienu pulkst. 10 no rīta, dažreiz maksimums pulkst. 10.30. Kontracepciju dzēru mēnesi, organismam ļoti nepatika. Šomēnes to pārtraucu dzert. Tāpēc, ja tomēr esmu stāvoklī, grūtniecība būs iestājusies zāļu lietošanas laikā.
Pie kā vēl var būt tik augsts hcg rādītājs, bet tik zems kāpums?
Jāsaka, ka esmu ļoti uztraukusies, jo analīžu rezultāti mani ļoti mulsina. Ja esmu stāvoklī, gribu, lai bērniņam viss būtu vislabākajā kārtībā, un, ja neesmu, tad jāsāk uztraukties par sevi.
Tā kā priekšā ir brīvdienas, ar ārstu varēšu sazināties tikai pirmdien. To, protams, darīšu.