Astro un tādā garā.

Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
Sveikas.:-) Gribēju šeit pavaicāt, jo noteikti šeit ir meitenes kuras zinās par manu interesējošo jautājumu. Tātad, mums katrai ir sava zodiaka zīme. Es lasīju, ka it kā īstā katrai ir zodiaka zīme tā kura atrodas saulē. Piemēram par mani- esmu dzimusi it kā 22. novembrī- faktiski Skorpions, taču Saule man atrodas Strēlnieka zīmē. Značit mana zodiaka zīme ir Strēlnieks, vai ne tā?
15.07.2016 22:10 |

Reitings 39
Reģ: 25.01.2014
Es taču rakstīju, ka cilvēks nepārstāv tikai vienu horoskopa zīmi. Ehh, labi, ja vēlies, palasi vienkārši google par astroloģiju un atklāsi daudz ko interesantu. :-) Ja nu ļoti vēlies, vari pieskaitīt sevi pie ūdensvīra. Vai arī strēlnieka. Jo šīs divas ir visizteiktākās tavā raksturā. Papēti tad vienkārši aprakstus un nolem, kurai dot + zīmi. :-P
16.07.2016 19:03 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
Visticamāk Tev raksturs kā strēlniekam. Vismaz,man tā ir-man saule auna zīmē,bet pati esmu zivs. Neesmu gan no tām mierīgajām kā zivis raksturo,respektīvi-vairāk velk uz aunu. :D
16.07.2016 22:30 |

Reitings 39
Reģ: 25.01.2014
acisseJ- kāpēc saki, ka pati esi zivs? Būtībā pēc saules zīmes cilvēks parasti skatās, kas ir pēc horoskopa(ja nav dziļākas intereses par astroloģiju).
16.07.2016 23:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits