Savā ziņā jā, esi pērkama. Bet es (un daudzi citi) esmu tāda pati. Ja es strādāju savā jomā vai sev tuvā sfērā, tad nemelošu un teikšu, ka alga man ir vissvarīgākais motivators un tālāk seko arī citi faktori. Līdz ar to vienmēr meklēšu vietu, kur maksā vairāk, bet neaizmirstot arī par citiem faktoriem, ja vien pastāv iespēja izvēlēties no 2+ variantiem. Nu, man tiešām šķiet smieklīga tā darba devēju šokēšanās par to, ka darbinieku vien nauda interesē. Nē, interesē arī citas lietas, bet alga pirmām kārtām. Nezinu nevienu darbinieku, kas darba devēja, viņa biznesa vārdā upurētos un kristu, kā par savu. Jā, ja Tev pieder bizness, tad var daudz ko upurēt un paciest kaut kādu ideju un nākotnes izaugsmes vārdā, jo tas ir Tavs..
Laikam man pārāk patīk skaistas lietas un vietas, ko var nopirkt..ak, jā, par naudu. Emocijas un gandarījums diemžēl nekotējas kā maksāšanas valūta..
Un jā, viegli ir bīdīt demagoģiju, kad par naudu nav jāuztraucas, jo to kāds atnes uz mājām, maybe pārdodot sevi tur, kur labāk maksā, lai sieva varētu cēli tēlot Māti Terēzi un ar vieglu roku pamācīt citus.