Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Valmiera

Reitings 11
Reģ: 18.10.2013
Sveikas.:) Vai ir vēl iespējams mainīt prioritātes piesakoties augstskolās vēl tagad? Izskatās, ka tikšu Valmieras koledžā budžetā.
Vai kāda no Jums dzīvo/mācas Valmierā?
Man ir jautājumi, par to,kā ir ar darba atrašanu pilsētā? Varbūt vairāk par studentu dzīvi kāda var pastātīt? Par pašu pilsētu arī labprāt kaut ko dzirdētu.
Paldies.
12.07.2016 23:15 |

Reitings 109
Reģ: 22.12.2015
Pajautaa ko konkreetaaku, varbut varesu atbildet (par pilsetu). Domaaju, ka sobrid Valmieraa darbu atrast var, jo taa nav mazpilseeta un, cik noprotu, sobriid daudzaas pilsetaas ir palielinaajies darba piedavajumu skaits. Soliit gan neko nesolu, protams :D
12.07.2016 23:25 |

10 gadi
Reitings 159
Reģ: 08.06.2014
Par darba iespējām daudz nemācēšu teikt. Bet tie kursabiedri, kuri gribējuši strādāt, atraduši sev darbu. Un ne tajās sliktākajās vietās.
Valmierā ir iespējama daudzveidīga studentu dzīve. Ir iespējas gan nodarboties ar sportu (basketbols, volejbols, futbols, skriešana u.c.), gan dziedāt (augstskolas koris "Skan"), gan debatēt, gan spēlēt teātri, gan dejot tautiskās dejas u.tml. Man šķiet, ka gandrīz visām vēlmēm var atrast kaut ko piemērotu un saistošu. :)
Arī kopumā Valmiera ir dikti forša. Mierīga, sakopta un ļoti, ļoti zaļa. Godīgi sakot, esmu sajūsmā par Valmieru. (l)
Tas tā vispārīgi. Ja vēl kādi jautājumi - droši!
12.07.2016 23:52 |

Reitings 368
Reģ: 16.06.2015
Vienu gan zinu teikt - Valmierā vidējā darba alga nav ne tuvu Rīgas līmenim.
Cik paziņas dzīvo šajā pilsētā un pats savlaik tur padzīvoju labu laiku - savi 500-600 eur uz rokas par slodzes darbu Valmierā jau ir tīri ok attalgojums, 1000 un vairāk te jau ir var teikt kosmoss.
15.07.2016 11:26 |

Reitings 4822
Reģ: 23.11.2014
Pabeidzu Vidzemes Augstskolu Valmierā. Pilsēta ļoti patīk un joprojām ir mīļa (pati neesmu Vidzemniece). Forši klubiņi un forši iepazīti cilvēki. Par pilsētu tikai to labāko varu teikt.
Darbu arī biju meklējusi, bet neveiksmīgi. Maz vakanču un liela konkurence uz katru brīvo vakanci. Tāda mana pieredze.
23.07.2016 02:03 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Koledža vai augstskola?:-D
23.07.2016 10:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits