Ir bijis nedaudz sāpīgi, ja attiecībās, runājot par pagātni no otras puses izjūti nosodījumu.Man vispār šķiet, ka ir lieki attiecībās dalīties ar intīmo pagātni.. Reizēm cilvēkam ir tiesības nezināt :)
Man vispār šķiet, ka ir lieki attiecībās dalīties ar intīmo pagātni.. Reizēm cilvēkam ir tiesības nezināt :)
Tas pat nebija par partneriem un to skaitu, bet par vecumu, kurā tika zaudēta nevainība.
Es domāju, ka daudzi no šiem aizspriedumiem radušies kristietības ieteikmē
es pie altāra atcerēšoties savus bijušos partnerus..Ja nav Alcheimers, tad atcerēties var arī citos brīžos :D :D
Iemetu aci video, bet man tas neticami krita uz nerviem sava stulbuma dēļ. Tikai norvēģi sava nenormālā politkorektuma dēļ var brīnīties par tik elementārām lietām. Protams, ka ir atšķirības starp vīriešu un sieviešu seksualitāti, kas radušas evolūcijas rezultātā. Vīrieši vēlas izplatīt savus gēnus cik daudz vien iespējams, sievietes ir piesardzīgākas, jo sekss nozīmē grūtniecību, pēcnācējus un rūpes par tiem. Bērniem ir lielākas izredzes izdzīvot, ja par viņiem rūpējas arī tēvs, tāpēc sievietes vēlas mazāku skaitu seksa partneru un vēlas nodibināt emocionālu saikni, kas piesaistītu vīrieti ģimenei.
Nav noslēpums, ka mūsu kultūra pret sieviešu seksualitāti tomēr ir daudz kritiskāka, ja salīdzinām ar vīriešu. Jūsuprāt, kāds tam iemesls? Galu galā aptuveni pusi sabiedrības taču veido sievietes.
Kādas ir jūsu nospraustās robežas "brīvām" attiecībām?
Vai esat izjutušas "morālās paģiras" vai nosodījumu savas seksualitātes dēļ? Ja esat, tad, jūsuprāt, kāda iemesla dēļ?
Sabiedrība ir kritiska kā pret vīriešu, tā pret bābu seksualitāti.
Man personīgi izlaidīgs dzīvesveids nešķiet pieņemams ne sievietei, ne vīrietim.