Iemetu aci video, bet man tas neticami krita uz nerviem sava stulbuma dēļ. Tikai norvēģi sava nenormālā politkorektuma dēļ var brīnīties par tik elementārām lietām. Protams, ka ir atšķirības starp vīriešu un sieviešu seksualitāti, kas radušas evolūcijas rezultātā. Vīrieši vēlas izplatīt savus gēnus cik daudz vien iespējams, sievietes ir piesardzīgākas, jo sekss nozīmē grūtniecību, pēcnācējus un rūpes par tiem. Bērniem ir lielākas izredzes izdzīvot, ja par viņiem rūpējas arī tēvs, tāpēc sievietes vēlas mazāku skaitu seksa partneru un vēlas nodibināt emocionālu saikni, kas piesaistītu vīrieti ģimenei.
Un protams, ka sabiedrībā pastāv dažādas ekspektācijas pret vīriešu un sieviešu seksualitāti un tās izpausmes veidiem, kas ietekmē mūs jau kopš mazotnes. Piemēram latvietes ir daudz stīvākas un "pareizākas" nekā tās pašas norvēģietes.
Nav arī noslēpums, ka tieši sievietes ir visnaskākās uz akmeņu mētāšanu un citu sieviešu iedalīšanu pavieglo kategorijās. Tas regulāri notiek šai pašā forumā, piemēram, diskusijās par sievām vs. piegulētājām.
Reiz izmēģināju brīvākas attiecības. Tās man lika justies nožēlojami, tā kā tās ļoti ātri pārtraucu, kaut gan mēs pat skaitījāmies pāris. Nav man tieksmes uz sevis mocīšanu un pazemošanu, tā kā mani tādas attiecības neinteresē. Ja citiem tā labi, prieks par viņiem. :-)